ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε μια φανταστική πετσέτα Summer me!

Αν ψάχνεις μια καλόγουστη και μαλακή πετσέτα για να σε συντροφεύει στις εμφανίσεις σου στην παραλία, μόλις τη βρήκες και μάλιστα μπορείς να την κάνεις δική σου χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη!

Έχουμε ερωτευτεί τις Summer Me! και δε θα μπορούσαμε να μη φροντίσουμε να… πάθεις το ίδιο. Πρόκειται για στιλάτες πετσέτες που αφήνουν το ίχνος τους στην άμμο με σχέδια εμπνευσμένα από τη μόδα, την ιστορία, την τέχνη, το ντιζάιν, το καλοκαίρι και τη θάλασσα. Σχεδιάζονται και ράβονται στην Ελλάδα με πετσέτα 480 γραμ. από κορυφαίο ελληνικό βαμβάκι ανώτερης ποιότητας. Χαρίζουν μια αίσθηση εξαιρετικής απαλότητας όταν αγγίζουν το σώμα, και με τα πρωτότυπα σχέδια τους φέρνουν τη μόδα στην παραλία και μας προσκαλούν να χαλαρώσουμε και να αφεθούμε στην αναζωογονητική αύρα του ήλιου και της θάλασσας!

Μπες στο διαγωνισμό με όσους περισσότερους τρόπους μπορείς και κέρδισε μια στρογγυλή πετσέτα Bougainvillea. Συμμετοχές γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 5 Αυγούστου.

Αν δε σταθείς τυχερή, λέμε αν, τότε μην εγκαταλείπεις. Αναζήτησε το σχέδιο που σου ταιριάζει και φρόντισε να το κάνεις δικό σου αυτό το καλοκαίρι. Οι πετσέτες παραλίας Summer me!, κυκλοφορούν σε 6 διαφορετικές κολεξιόν, και σε μια σειρά για παιδιά, σε 17 εντυπωσιακά σχέδια. Συμπληρώνονται με 3 multi clutch (σειράTribal Chic) από κερωμένο αφρικάνικο ύφασμα και αδιάβροχη εσωτερική επένδυση, σούπερ πολύ- χρηστικά ( μπορείς να βάλεις μέσα το βρεγμένο μαγιό σου, τα αντηλιακά αλλά κρατιούνται άνετα και ως clutch για τη βραδινή βόλτα στο νησί).

Μπες στο e-shop του Summer-Me και μη χάνεις κανένα νέο, παρακολουθώντας τη σελίδα του στο Facebook.