ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε ένα 3ήμερο στο Club Αγία Άννα Summer Resort

Αφού η Αθήνα σου κάνει κακό, πάρε την οικογένεια και φύγε. Κι ένα τριήμερο είναι αρκετό για να σε αναζωγονήσει. Να πάρεις βαθιές ανάσες εξοχής και να επανέλθεις δριμύτερη. Το Club Agia Anna Summer Resort είναι η απάντηση στην ερώτηση ''Πού να πάω;''

Ένα από τα μεγαλύτερα camping-resorts διακοπών στην Ελλάδα. Ενσωματώνει στις εγκαταστάσεις του τη δυνατότητα για διαφορετικούς τύπους διακοπών, από το οργανωμένο camping κοντά στη φύση έως τις άνετες, οικογενειακές διακοπές σε υψηλού επιπέδου καταλύματα. Βρίσκεται στην Αγία Άννα Ευβοίας, 156χλμ. από την Αθήνα, μέσα σε ένα πευκόφυτο δάσος 50 στρεμμάτων και μόλις 130μ. από τη μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας. Βάζεις σε μία βαλίτσα τα απολύτως απαραίτητα, μπαίνεις στο αυτοκίνητο και μετά από 2 ώρες έφτασες στον καταπράσινο παράδεισο.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε διαμονή 3 ημερών (2 διανυκτερεύσεις) για 2 ενήλικες και 2 παιδιά (2-12χρονών) με πρωινό στα ολοκαίνουρια Cabana Sky. Οι Cabanas Sky είναι εξοπλισμένες με ένα διπλό κρεβάτι και έναν καναπέ που μπορεί να μετατραπεί σε ένα διπλό παιδικό κρεβάτι. Κάθε Cabana Sky έχει το δικό της μπαλκόνι με έπιπλα εξωτερικού χώρου, καθημερινές υπηρεσίες housekeeping, δωρεάν parking κοντά στο κατάλυμα, air condition, τηλεόραση LCD, ψυγείο, ντουλάπα, μπάνιο και είδη προσωπικής υγιεινής.

Κι αν ακόμα έχεις τις αμφιβολίες σου έχουμε 9+1 λόγους για να ταξιδέψεις στη Βόρεια Εύβοια εδώ και τώρα.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό

Συνεργασία του Club Agia Anna Summer Resort με την Trekking Hellas Evia

Η Βάση τους βρίσκεται στο Club Agia Anna στην παράλια της Αγίας Άννας (Αγκάλη) , ένα γραφικό θέρετρο της Βόρειας Εύβοιας που προβάλει στα γαλάζια νερά του Αιγαίου. Είναι η μεγαλύτερη σε μήκος παραλία της Εύβοιας (περίπου 9km). Πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία σε πυκνά δάση, βουτιές σε ατέλειωτες παραλίες, επίσκεψη σε ιστορικά μέρη, διάσχιση εντυπωσιακών φαραγγιών και ορειβασία σε επιβλητικές κορυφές βουνών, αυτή είναι Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος και σας περιμένει για να σας αποκαλύψει τα μοναδικά της μυστικά!

Kids Festival στο Club Agia Anna Summer Resort

Ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο το KIDS FESTIVAL στο Club Agia Anna Summer Resort. Τον Ιούλιο, τον Αύγουστο θα έχει καθημερινά παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους. Θεατρικές παραστάσεις, θεατρικά παιχνίδια, κουκλοθέατρο και θέατρο σκιών θα κάνουν τις διακοπές στο Club Agia Anna ακόμα πιο συναρπαστικές για τα παιδιά και πιο ξεκούραστες για τους γονείς. Εδώ θα δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Ιουλίου.

Xρυσό βραβείο για το Club Agia Anna Summer Resort

Το Club Agia Anna Summer Resort έλαβε χρυσό βραβείο στα 2015 Tourism Awards, στην κατηγορία Οικογενειακός τουρισμός. Σας υποσχόμαστε ότι και φέτος, θα κάνουμε τις καλοκαιρινές διακοπές μια διασκεδαστική υπόθεση γεμάτη χαρά και κέφι για μικρούς και μεγάλους!

Μία ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών στο Club Agia Anna Summer Resort

Μέσα στη καταπράσινη φύση της Βόρειας Εύβοιας , 100μ από τη θάλασσα και εξοπλισμένο με πισίνες και όλες τις σύγχρονες ανέσεις , το Club Agia Anna Summer Resort  συνδυάζει τα πάντα για να καλύψει κάθε γούστο!

Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο με παιχνίδια στη πισίνα, διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους από έμπειρη ψυχαγωγική ομάδα, parties-εκδρομές και πλούσια καθημερινά events, που ανάβουν το κέφι και δημιουργούν στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς ! Κι όλα αυτά στο Club Agia Anna Summer Resort στην παραλία της Αγίας Άννας στη  Βόρεια Εύβοια.

Απολαύστε τις ανέσεις του Club Agia Anna Summer Resort και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να επισκεφτείτε τη γύρω περιοχή που παρουσιάζει  έντονο ενδιαφέρον για εξορμήσεις. Μη χάσετε τους καταρράκτες του Δρυμώνα και το απολιθωμένο δάσος στη Κερασιά!

Και φέτος  δίνουμε ραντεβού στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό , το Club Agia Anna Summer Resort στην παραλία της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια. Εδώ θα βρείτε όλα τα συστατικά για τέλειες διακοπές