ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε δύο δείπνα στο Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan

Η διαδικασία είναι απλή. Συμπλήρωσε τη φόρμα που υπάρχει στο κείμενο, στείλε όλη σου τη θετική ενέργεια και ίσως μπορεί να είσαι μια από τις δύο νικήτριες του διαγωνισμού!

Στο κάθε δείπνο δίνεται η δυνατότητα επιλογής από ορεκτικά, κυρίως πιάτα και γλυκά και ένα μπουκάλι κρασί «Μικρός Βοριάς».

 

Ο διαγωνισμός θα λήξει τη Δευτέρα 27/10. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Ladylike.gr στο Facebook και θα επικοινωνήσουν με το εστιατόριο για να συνεννοηθούν τη μέρα και την ώρα του δείπνου.

Λίγα λόγια για το εστιατόριο

Ο Chef Michel Roux δημιουργεί πιάτα στο Avenue Bistro & Bar

Στο Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου METROPOLITAN, ο παγκοσμίου φήμης Chef Michel Roux δημιουργεί πιάτα συνδυάζοντας κλασικές Γαλλικές γεύσεις παρασκευασμένες με φρέσκα υλικά της Ελληνικής φύσης.

Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rôtisserie, ο chef Ηλίας Καριώτογλου σας περιμένει για να σας ξεναγήσει στις gourmet γεύσεις αλλά και στα χειροποίητα γλυκά και παγωτά.

Δοκιμάστε τα νέα πιάτα όπως: σουβλάκι από χτένια και γαρίδες, με πουρέ κουνουπιδιού και σάλτσα ”beurre blanc” από μηλίτη ή σουφλέ κατσικίσιου τυριού με κουλί τομάτας για ορεκτικά και από τα κυρίως πιάτα, φιλέτο πεσκανδρίτσας με σουβλάκι λαχανικών και σάλτσα από λάιμ και μέλι ή μισή κλασική πάπια με πορτοκάλι ψημένη στην rôtisserie συνοδευόμενη από πατάτες πουρέ με κόκκους μουστάρδας και λαχανικά εποχής.

 

Την γευστική εμπειρία συμπληρώνουν οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σερβίρονται και σε ποτήρι.

Γεύση, περιβάλλον, απόλαυση, εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές αποτελούν τους λόγους που καθιέρωσαν το Avenue Bistro & Bar ως μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση εξόδου.

 

 

Πληροφορίες

Ανοικτό Τρίτη έως Σάββατο 19:00 – 23:30

Avenue Bistro & Bar, Λ. Συγγρού 385 (Ξενοδοχείο Metropolitan), 176 64 Αθήνα

Τ: 210 9471001

E: [email protected]www.chandris.gr