ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 2 διπλές προσκλήσεις με είσοδο και ποτό για το ΑCRO Club

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο αγαπητός και δημοφιλής τραγουδιστής της νεότερης γενιάς κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται σε ένα εκρηκτικό live party στο ACRO Club!

Ο Γιώργος Σαμπάνης με τις μεγάλες του επιτυχίες που μονοπωλούν τα ραδιοφωνικά charts, τις επιτυχίες που έχει συνθέσει ο ίδιος για συναδέλφους του καθώς και ενδιαφέρουσες διασκευές αλλά και αγαπημένα τραγούδια από την ποπ/ροκ σκηνή, τραγούδια λαϊκά αλλά και από το έντεχνο ρεπερτόριο θα μας παρασύρουν σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια που θα μας ξεσηκώσουν σε live party μέχρι το πρωί.

Μπες στο διαγωνισμό και διεκδίκησε μια από τις 2 διπλές προσκλήσεις για να απολαύσεις το ποτό σου και τον αγαπημένο σου τραγουδιστή την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.

Ακόμη δεν πρέπει να χάσεις…

Την Τάμτα, μια από τις σημαντικότερες φωνές της γενιάς της, εκρηκτική και ιδιαίτερη όπως πάντα αλλά και με την ωριμότητα του πετυχημένου ρεπερτορίου αλλά και της εντεκάχρονης πορείας της έχει ότι χρειάζεται για να ξεσηκώσει και τους πιο απαιτητικούς.

Την  Ευρυδίκη, με την κρυστάλλινη φωνή της και τη διαχρονική της αξία, συμπληρώνει ήδη 25 χρόνια ενεργής παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή, γεμάτα επιτυχίες, σημαντικές συνεργασίες, ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις και συγκλονιστικές ερμηνείες.

Μαζί τους στα Decks ο DJ Αντώνης Δημητριάδης, για 3η σεζόν στο ACRO Club θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη με τις μουσικές του επιλογές που απογειώνει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, και που τόσα χρόνια τον καθιστούν έναν από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλής dj της εποχής μας.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Ladylike στο Facebook.