ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 2 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ”

Μια από τις πιο αξιόλογες ελληνικές παραγωγές της φετινής κινηματογραφικής χρονιάς, βγαίνει στους κινηματογράφους και εμείς σου δίνουμε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσεις πρώτη!

Ο λόγος για τις “ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ”, ένα περιπετειώδες θρίλερ του Παντελή Καλατζή, που συγκεντρώνει ένα καστ με μεγάλα ονόματα Ελλήνων ηθοποιών: Αλέξης Γεωργούλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Άκης Σακελλαρίου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ναταλία Δραγούμη, Κλέλια Ρένεση, Τάσος Νούσιας, Γιώργος Χρανιώτης, Μάνος Βακούσης, και το Γιώργο Κιμούλη.

 

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Φίλιππου, ενός δημοσιογράφου που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια. Η άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του Στέργιου, ανατρέπει τη ζωή του ενώ ο ίδιος γίνεται ο επόμενος στόχος. Ψάχνοντας απαντήσεις, επιστρέφει στην Αθήνα, όπου κατά περίεργο τρόπο πολλοί τον βοηθούν στην αναζήτησή του. Είναι όμως τα στοιχεία που συλλέγει πραγματικά ή μια καλοστημένη παγίδα; Σύντομα ανακαλύπτει πως ο θάνατος του φίλου του συνδέεται με μια κοινή δημοσιογραφική τους έρευνα από το παρελθόν. Θα βρει τη Νικολέτα, μια νεαρή ζωγράφο και κοπέλα του Στέργιου, που του δίνει νέα δεδομένα για την υπόθεση και μαζί αναζητούν τη λύση του μυστηρίου. Αντιμέτωποι με ένα καλά κρυμμένο μυστικό, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα φύγουν μακριά ή αν θα γίνουν “Μαριονέτες” στα χέρια ενός πανίσχυρου συστήματος.

Tο σενάριο είναι του Αλέξη Γεωργούλη, του Παντελή Καλατζή και του Λάζαρου Μπαλαούρα. Η μουσική είναι του Γιώργου Αλκαίου, η σκηνοθεσία του Παντελή Καλατζή και η παραγωγή της Showtime Productions.

Κάνε δικές σου δύο διπλές προσκλήσεις για να τη δεις! Μπες στον διαγωνισμό με όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους μπορείς.