ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 2 διανυκτερεύσεις στις Melograno Villas στην Αστυπάλαια

Νιώθεις πως χρειάζεσαι ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα. Να πάρεις τα απολύτως αναγκαία και να βρεθείς ως δια μαγείας σε ένα νησί. Να αφήσεις το βλέμμα σου να χαθεί στο γαλάζιο της θάλασσας, να χαλαρώσεις πίνοντας τον καφέ σου σε ένα αιγαιοπελαγίτικο μπαλκόνι και να ηρεμήσεις. Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και κέρδισε 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στις Melograno Villas στην Αστυπάλαια.

Οι Melograno Villas, μέλος της Tresor Hotels & Resorts, του μεγαλύτερου δικτύου boutique ξενοδοχείων, σε περισσότερους από 25 ελληνικούς προορισμούς σε καλούν να περάσεις 2 υπέροχα βράδια τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο.

Οι πολυτελείς βίλλες του Melogranο ήρθαν για να προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική άποψη διαμονής στην κομψή ”πεταλούδα του Αιγαίου”. Βρίσκονται σε απόσταση 200μ. από την πανέμορφη Χώρα της Αστυπάλαιας.

 

Στους χώρους τους κυριαρχούν οι λευκές και γκρι αποχρώσεις, ενώ σε κάθε μία πρωταγωνιστής είναι η εκάστοτε απόχρωση-ονομασία της βίλλας. Verde, Bianca και Ble, προσφέρουν μια πληθώρα ανέσεων στους επισκέπτες, ενώ υπάρχουν και επιπλέον υπηρεσίες on demand που σας εξασφαλίζουν την μοναδική εμπειρία διακοπών που αναζητάτε.

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 30 Μαΐου

Η ”πεταλούδα” του Αιγαίου

Εκεί που οι Κυκλάδες συναντούν τα Δωδεκάνησα η Αστυπάλαια μοιάζει στο χάρτη με μία πεταλούδα που φτερουγίζει στους ρυθμούς των κυμάτων. Στην κατάλευκη Χώρα δεσπόζει το κάστρο της Αστροπαλιάς που αποτελεί κατάλοιπο της Ενετοκρατίας. Στις παρυφές του κάστρου βρίσκεται και η ονομαστή εκκλησία της Παναγίας της Πορταΐτισσας.

Σήμα κατατεθέν του νησιού είναι και οι πολύ καλά διατηρημένοι ανεμόμυλοι. Άξιο επίσκεψης είναι επίσης το κάστρο του Αγίου Ιωάννη, καθώς και τα δύο σπήλαια του νησιού, πλούσια σε σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Στη Χώρα βρίσκεται και το Αρχαιολογικό Μουσείο της νήσου, με αρκετά εξαιρετικά εκθέματα.

Εννοείται πως θα φάτε φρέσκο ψάρι και θα δοκιμάσετε τοπικές σπεσιαλιτέ: πουγκιά, τυρόπιτα με κοπανιστή και μέλι, λουκουμάδες, ξεροτήγανα και παστέλι.

Λίγα λόγια για την Tresor Hotels & Resorts

H Tresor Hotels & Resorts αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ανεξάρτητων Boutique ξενοδοχείων 4 & 5 αστέρων, με περισσότερα από 30 ξενοδοχεία-μέλη, σε περισσότερους από 25 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα-σε νησιά όπως Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο, Ίο, Σίφνο, Κω, Ρόδο, Σπέτσες, Αστυπάλαια, αλλά και Τρίκαλα, Πήλιο, Καρπενήσι, Αράχωβα, Μάνη και Ναύπλιο.

Τα προσεκτικά επιλεγμένα boutique ξενοδοχεία-θησαυροί του δικτύου, προσφέρουν αυθεντική και προσωποποιημένη φιλοξενία, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, όπως μοναδικά spa και εστιατόρια, αλλά και εμπειρίες, άμεσα συνυφασμένες με τη φύση του προορισμού, από ιππασία και ποδηλασία, έως trekking και sunset sailing.

Μέσω του προγράμματος πιστότητας TClub, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα εκμετάλλευσης ειδικών προσφορών και τιμών, δωρεάν upgrades, εκπτώσεις στις υπηρεσίες των ξενοδοχείων, αλλά και welcome baskets με τοπικές λιχουδιές. Για τηλεφωνικές κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 210-8981884, αλλά και διαδικτυακά, στο www.tresorhotels.com.