ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 10 νεσεσέρ με τα απαραίτητα των διακοπών σου!

Τρέχεις να βρεις το τέλειο μαγιό, να πλύνεις το αυτοκίνητο, να συνεννοηθείς ποιος θα πάρει τι στη βαλίτσα των διακοπών και τελικά πάντα έρχεται η νύχτα πριν το ταξίδι και φυσικά έχεις ξεχάσει κάτι πάρα πολύ σημαντικό - συνήθως το πιο απαραίτητο, δηλαδή το αντηλιακό.

Για να μην ανησυχείς λοιπόν για το φετινό σου νεσεσέρ και τυχόν απώλειες, το Ladylike.gr και το premiumpharmacy.gr σου χαρίζουν το νεσεσέρ με τα προϊόντα που θα χρειαστείς στις διακοπές σου, συνολικής αξίας 500ευρώ.

Συμπλήρωσε τη φόρμα και μπες στο διαγωνισμό!

Δες τα προϊόντα που θα κερδίσεις

Korres Αντιηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος Γιαούρτι SPF50 150ml & Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 50ml

Το Γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Το βιολογικό εκχύλισμα ενεργής Αλόης ενυδατώνει την επιδερμίδα και επιβραδύνει τα σημάδια γήρανσης.

Medisei Summerline Εντομοαπωθητικό Spray 100ml & After Bite Soft Gel 30ml

Εντομοαπωθητική λοσιόν για όλη την οικογένεια. Προστατεύει απο κουνούπια, σκνήπες αλλά και το κουνούπι Τίγρης. Με προσθήκη Πανθενόλης, κρατά το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. Κατάλληλο για παιδιά άνω του ενός έτους.

Korres Αφρόλουτρο 250ml

Αφρόλουτρο με ενυδατική δράση, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Οι πρωτεΐνες Σιταριού σχηματίζουν προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης.

Pharmasept Energizing Shampoo 250ml

Το Tol Velvet Energizing Shampoo είναι ένα τονωτικό σαμπουάν καθημερινής χρήσης που συνδυάζει εκχυλίσματα Saw Palmetto, ρίζας Maca από τις Περουβιανές Άνδεις και Βιοτίνης. Χάρη σε αυτή την πρωτοποριακή σύνθεση, εξυγιαίνει το τριχωτό της κεφαλής, θρέφει τα μαλλιά από τη ρίζα και ενεργοποιεί την ανάπτυξη της τρίχας έως και 93% (in vitro tests).

 

Λίγα λόγια για το Premiumpharmacy.gr

To PremiumPharmacy αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα του φυσικού φαρμακείου «Μάριος Καμπέρης & ΣΙΑ Ο.Ε.», το οποίο λειτουργεί στο Γαλάτσι, από το 2006. Το PremiumPharmacy σχεδιάστηκε με τον πλέον σύγχρονο τρόπο, για να προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα ασφαλών προνομιακών αγορών και υπεύθυνης ιατροφαρμακευτικής ενημέρωσης. Έχοντας ως βασικό άξονα τη διαρκή αναζήτηση και εξειδίκευση, στόχος μας είναι η μεταφορά στο διαδίκτυο της γνώσης και της εμπειρίας μας, μέσα από αξιόπιστες και ουσιαστικές προτάσεις. Στο PremiumPharmacy, εργαζόμαστε καθημερινά στους τομείς της υγείας και της ομορφιάς,  ανανεώνοντας τα προϊόντα μας  και επιλέγοντας για εσάς τις πιο ενδιαφέρουσες λύσεις. Οι παραγγελίες μέσω του PremiumPharmacy, αποστέλλονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου.