CELEBRITIES

Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Το παραμυθένιο πάρτι για τα γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους

Instagram/chrismpo

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η Τρίτη 23 Ιουνίου για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη καθώς τότε συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Με αφορμή τα γενέθλια των δίδυμων κοριτσιών, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, διοργάνωσαν ένα παραμυθένιο πάρτι με συγγενείς και φίλους να βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια. Το πάρτι γενεθλίων της Αριάνας και της Φιλίππας πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο και τα χρώματα της διακόσμησης ήταν το λιλά και το μοβ μιας και ήταν εμπενυσμένο από την ταινία της Disney, Tangled.

Όπως φάνηκε μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε η επιχειρηματίας και ο παρουσιαστής, η Αριάνα και η Φιλίππα απόλαυσαν τις στιγμές των γενεθλίων τους ενώ βρέθηκαν στην αγκαλιά των γονιών τους για να σβήσουν όλοι μαζί τα κεράκια στις τούρτες τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα στις αρχές Φεβρουαρίου αναφέρθηκε στην υπογονιμότητα και μοιράστηκε με τον κόσμο τις σκέψεις και τα συναισθήματα που είχε πριν μείνει έγκυος αλλά και πόσο άγχος είχε μέχρι να τα καταφέρει ύστερα από πολλές προσπάθειες. «Έζησα και εγώ στη ζωή μου αυτό το κεφάλαιο της υπογονιμότητας, της ανεξήγητης υπογονιμότητας, της εξωσωματικής. Είναι πράγματα για τα οποία έχω μιλήσει, πράγματα για τα οποία έχω λάβει πολλά μηνύματα στα social media από γυναίκες, άντρες και ζευγάρια. 

Το δικό μου παράδειγμα είναι ότι μετά από αρκετό χρόνο προσπαθειών, θυμάμαι μού ερχόταν η περίοδος και έκλαιγα. Αισθανόμουν πάρα πολύ μεγάλη απογοήτευση, ματαίωση, μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό ψυχολογικά. Αυτό είναι πολύ καθησυχαστικό γιατί όλες οι γυναίκες το έχουμε άγχος, και εγώ το είχα πριν το κάνω. Είναι ευλογία να οδηγηθεί η εξωσωματική σε δίδυμη κύηση. Εγώ θυμάμαι την εξωσωματική ως μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου».

Η Χριστίνα Μπόμπα πρόσφατα είχε μιλήσει στο MAD για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τον χρόνο που προσπαθούν να βρίσκουν για τον εαυτό τους. «Ο Σάκης έχει τα δικά του κομμάτια, υπάρχει ένα τρέξιμο σε αυτήν τη ζωή. Σε συνδυασμό με το ότι για μας είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα ο χρόνος με τα παιδιά μας, όλα τα υπόλοιπα είναι όντως “μαγικός χρόνος”. Δηλαδή, δεν τον βρίσκουμε τόσο συχνά όσο φαίνεται. Προσπαθούμε κάθε μέρα, κάθε βδομάδα, κάθε μήνα, να βρούμε πού θα τρυπώσουμε τον χρόνο οι 2 μας, να κάνουμε κάτι. Να βγούμε μια βόλτα, να περάσουμε λίγο χρόνο να μιλήσουμε, να κάνουμε ένα ταξίδι οι 2 μας».

Exit mobile version