CELEBRITIES

Βασιλική Τρουφάκου: Το φωτογραφικό άλμπουμ της από το summer tour στις ΗΠΑ

vassiliki_troufakou/Instagram

Η Βασιλική Τρουφάκου φέτος το καλοκαίρι έκανε τη διαφορά καθώς, μέχρι στιγμής, δεν έχει επιλέξει να περάσει τις διακοπές της σε κάποιο ελληνικό νησί αλλά προτίμησε να κάνει ένα summer tour στις ΗΠΑ μαζί με τον γιο της, τον Γρηγόρη.    

Η ηθοποιός που ξεκουράζεται από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, περνά ένα μεγάλο μέρος των διακοπών της στο εξωτερικό. Η Βασιλική Τρουφάκου συγκεκριμένα έχει αναρτήσει φωτογραφίες από τις μέρες που περνά σε πολιτείες των ΗΠΑ όπως στη Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, Νότια Καρολίνα, Βιρτζίνια, Τζόρτζια.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Βασιλική Τρουφάκου επισκέφθηκε πολλά και διαφορετικά μέρη ενώ ταυτόχρονα μας έκανε μια ξενάγηση μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram. Η ηθοποιός ταξιδεύει με την καλύτερη παρέα στις ΗΠΑ, τον ενός έτους γιο της.

H Βασιλική Τρουφάκου τον Μάιο του 2024 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. «Ήρθες και άνθισε η καρδιά μου. Τα καταφέραμε, αγοράκι μου» είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφία τότε, με την ίδια να τον κρατά στην αγκαλιά της, μέσα στο μαιευτήριο.

Η Βασιλική Τρουφάκου μίλησε για τη σχέση που έχει με τον πατέρα του παιδιού της, λίγο καιρό πριν όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno που παρουσίασε φέτος στο Mega η Φαίη Σκορδά. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση της παρουσιάστριας για το αν έχει παντρευτεί και για το αν θα σκεφτόταν το σενάριο του γάμου, απάντησε:

«Εμείς με τον μπαμπά μας έχουμε συντροφική σχέση. Μου αρέσει ο γάμος αλλά δεν μπορώ την όλη οργάνωση του πράγματος, είναι κάτι που (μου) δημιουργεί έναν πονοκέφαλο. Μου φαίνεται ότι θέλει πάρα πολύ χρόνο και προσπάθεια και με φοβίζει. Έχει μια μακρά διαδικασία που δεν ξέρω αν έχω την ενέργεια να την κάνω», είπε αρχικά η ηθοποιός. Ενώ για το αν έχει να κάνει με τη δέσμευση, η ηθοποιός απάντησε με μια αποκάλυψη: «Δέσμευση υπάρχει έτσι και αλλιώς, νομικά είμαστε μαζί, έχουμε το σύμφωνο συμβίωσης» και πρόσθεσε: «Αν θα το έκανα (τον θρησκευτικό γάμο) θα το έκανα all the way, να χαρούμε, να φάμε, να πιούμε, να χορέψουμε, όχι να υπογράψουμε κάτι. Γίνεται και με τη βάφτιση πολλές φορές, θα δούμε. Αισθάνομαι πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη, οπότε δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να μεσολαβήσει κάποιο χαρτί».

Exit mobile version