CELEBRITIES

Βάλια Χατζηθεοδώρου: «Δεν μου αρέσει καθόλου όταν με αντιμετωπίζουν μόνο ως ένα ξανθό μαλλί»

Instagram.com/valiahtz_

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου μετρά έναν χρόνο single ζωής και μίλησε για την προσωπική της ζωή, τις χειριστικές σχέσεις που βίωσε στο παρελθόν και τα στερεότυπα με τα οποία αντιμετωπίζεται περισσότερο στη δουλειά της και λιγότερο στη ζωή της.

Καλεσμένη στο podcast Νέα γυναίκα μόνη ΔΕΝ ψάχνει της Ναταλίας Αργυράκη, η Βάλια Χατζηθεοδώρου μίλησε για τους νάρκισσους που έχουν περάσει στο παρελθόν από την προσωπική της ζωή αλλά και το πώς όταν κανείς βρίσκεται σε μία κακοποιητική σχέση δεν καταλαβαίνει τις χειριστικές συμπεριφορές σε αυτή.

«Έχω περάσει από σχέσεις που ήταν πάρα πολύ δύσκολες αλλά θεωρώ τώρα ότι ήταν και πάρα πολύ διδακτικές» σημείωσε, επισημαίνοντας ότι έχει υπάρξει σε κακοποιητικές, χειριστικές σχέσεις.

«Ήταν και χειριστικές και κακοποιητικές και ναρκισσιστικές και όλα αυτά. Όταν είσαι σε μία τέτοια σχέση δεν καταλαβαίνεις τίποτα, τι γινόταν, αν έχεις εσύ το πρόβλημα, είναι ένας κύκλος αυτός που δεν σταματάει. Οι νάρκισσοι έρχονται και είναι φανταστικοί και τέλειοι και υπέροχοι και υποστηρικτικοί. Ακριβώς επειδή θέλουν μετά να σε χειριστούν έρχονται και σε ακούν πάρα πολύ. Αργότερα καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι στο πλαίσιο του “σε ακούω για να μπορέσω να βρω τα αδύναμα σημεία σου για να πατήσω σε αυτά και να σε χειραγωγήσω”», εξήγησε περαιτέρω η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Έφυγα δύσκολα πολύ, αλλά μαχαίρι» επεσήμανε στη συνέχεια εξηγώντας ότι πλέον έχει μάθει να αναγνωρίζει τέτοιες συμπεριφορές. «Φεύγεις με πολλές ευθύνες στον εαυτό σου, κατηγορούσα τον εαυτό μου για πολύ καιρό. Αλλά μετά έρχεται το healing που είναι μία πάρα πολύ επίπονη αλλά πολύ ωραία διαδικασία», τόνισε η παρουσιάστρια κλείνοντας το κεφάλαιο των χειριστικών συντρόφων που έχει γνωρίσει στη ζωή της.

Επιπλέον αναφέρθηκε στο κομμάτι της εξωτερικής της εμφάνισης, εξηγώντας πως στην προσωπική της ζωή δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ επιφανειακά και στερεοτυπικά ως απλά μία ωραία κοπέλα, σε αντίθεση με τη δουλειά της.

«Αρχικά δεν θεωρώ ότι το να σε επιλέξει κάποιος για μία δουλειά επειδή έχεις μία ωραία εικόνα ότι είναι κακό. Αν μιλάμε για τις δουλειές που κάνω εγώ, που είναι η τηλεόραση και τα social, προφανώς είναι εικόνα, οπότε το να αρέσει σε κάποιον η εικόνα σου και να γίνει μία αρχή μέσω αυτού, το ακούω. Όμως, δεν μου αρέσει καθόλου που κάποιες φορές είναι τόσο σίγουρος ο άλλος ότι αυτό που έχεις να του προσφέρεις είναι μόνο ένα ξανθό μαλλί και ένα μπλε μάτι και το είχα εντοπίσει κάποιες φορές, ειδικά στο παρελθόν. Δεν τον ενδιαφέρει τι θα του πεις, δεν τον ενδιαφέρει αν εσύ προσπαθείς όλη τη μέρα να τον πείσεις ότι μπορείς να δώσεις και κάτι άλλο. Αυτό με ενοχλεί πάρα πολύ», επεσήμανε αρχικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Το έχω αντιμετωπίσει με γυναίκες πιο πολύ αλλά δεν θεωρώ ότι είναι συγκεκριμένο γιατί έχω δουλέψει και με γυναίκες που είναι γυναικάρες», διευκρίνισε αναφερόμενη ιδιαίτερα στη Σίσσυ Χρηστίδου και στη δοτική στάση της απέναντί της. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου συνεργάζεται με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι στο Mega.

Στην προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια υπήρξε πολλά χρόνια σε σχέση με τον τραγουδιστή των Alcatrash, Πέτρο Πυλαρινό, ενώ το 2024 έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρώην αθλητή και ευρωβουλευτή, Νίκο Παππά. Η επιβεβαίωση του χωρισμού της από τον τελευταίο ήρθε μέσα από δηλώσεις της στην εκπομπή Buongiorno, τον Σεπτέμβριο του 2024. «Όταν τα πράγματα δεν “πάνε” είναι καλύτερα να σταματάνε», είχε πει τότε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Exit mobile version