CELEBRITIES

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξανά στο δικαστήριο με τον Θοδωρή Μαραντίνη για τη διατροφή των παιδιών τους

Instagram.com/sissychristidou

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, σήμερα, Τρίτη 17 Ιουνίου βρέθηκαν ξανά στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για υπόθεση σχετική με τη διατροφή των παιδιών τους. H Σίσσυ Χρηστίδου είχε καταφύγει στο δικαστήριο για τη μη καταβολή των συμφωνημένων μεταξύ τους ποσών της διατροφής και η δικαιοσύνη έκρινε ένοχο τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε μόνο ο Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ τη Σίσσυ Χρηστίδου την εκπροσώπησε ο δικηγόρος της. Η σημερινή δίκη αφορούσε στην καταβολή ή μη διατροφής από τον Θοδωρή Μαραντίνη κατά την περίοδο 2022-2023, δηλαδή αν ο γνωστός τραγουδιστής υπήρξε τυπικός στις υποχρεώσεις του.

Το πρώην ζευγάρι είχε υπογράψει το 2019 ένα ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο αφορούσε και στο ποσό που θα έδινε ο Θοδωρής Μαραντίνης στη Σίσσυ Χρηστίδου για τη διατροφή των 2 ανήλικων παιδιών τους. Ωστόσο, το 2021 είχαν κάνει ένα νέο συμφωνητικό ώστε να δίνει ο Θοδωρής Μαραντίνης λιγότερη διατροφή λόγω covid μιας και ο τραγουδιστής δεν εργαζόταν.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε βρεθεί το πρωί της Δευτέρας 31/03 στο Πρωτοδικείο Αθηνών, διότι ζητούσε τη συνεπιμέλεια των παιδιών που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου. Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Φοίβος Στρουγγάρης, μιλώντας στην εκπομπή, Super Κατερίνα είχε δηλώσει μεταξύ άλλων:

«Η αλήθεια είναι ότι από τη δική μου εμπειρία, οι 2 αυτοί γονείς αγαπάνε πολύ τα παιδιά τους. Είναι και οι 2 εξαιρετικά συνεννοήσιμοι σε σχέση με άλλα ζευγάρια τα οποία εκπροσωπώ. Βέβαια, όταν οι 2 γονείς τσακώνονται, η αλήθεια είναι ότι ακούγονται πολλά γεγονότα τα οποία δεν τιμούν ούτε τους ίδιους, ούτε τα παιδιά που θέλουν να αναθρέψουν και να τα κάνουν όχι τους μελλοντικούς πελάτες των δικηγόρων και να επισκέπτονται τις δικαστικές αίθουσες, γιατί θα έχουν ψυχολογικά προβλήματα».

Λίγες μέρες πριν από τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή, Μαμά – δες, ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε δηλώσει πως τα ΜΜΕ να σταματήσουν κάθε αναπαραγωγή ή σχολιασμό του θέματος, επικαλούμενος την προστασία της ψυχικής υγείας και της αξιοπρέπειας των παιδιών τους.

Επιπλέον, ο τραγουδιστής τόνισε πως η υπόθεση έχει πλέον παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη και δηλώνει πως επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του σε περίπτωση κακόβουλων σχολίων ή ανακριβών δημοσιευμάτων.

Exit mobile version