Πέγκυ Ζήνα: Η κόρη της είναι οπαδός του Ολυμπιακού και ταξίδεψε στο Άμστερνταμ για χάρη του
- 28 ΙΑΝ 2026

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας έχουν μεγάλη αδυναμία στην κόρη τους, Ηλέκτρα, η οποία ακολουθεί τον πατέρα της σε αγώνες ποδοσφαίρου για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, δηλαδή, τον Ολυμπιακό.
Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα, η Ηλέκτρα έκλεισε πρόσφατα τα 14 της χρόνια και αρκετές είναι οι φορές που τη βλέπουμε σε αναρτήσεις που κάνουν οι γονείς της στα social media. Αυτές τις μέρες, ο Γιώργος Λύρας και η Ηλέκτρα βρίσκονται στο Άμστερνταμ για να δουν από κοντά την ομάδα του Ολυμπιακού να αγωνίζεται εναντίον του Άγιαξ. Εκεί, τους συνάντησε ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Μάρκος ο οποίος έβγαλε βίντεο τον πατέρα με την κόρη που πήγαν στην Ολλανδία για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Στο παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ακούγεται η Ηλέκτρα να λέει ότι πήγε στο Άμστερνταμ για να στηρίξει τον Ολυμπιακό μαζί με τον πατέρα της. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως πάντα πηγαίνουν στους αγώνες των Ερυθρόλευκων και ότι η Πέγκυ Ζήνα χρειάστηκε να μείνει στην Ελλάδα. Κάτω από την ανάρτηση του βίντεο, σχολίασε χιουμοριστικά η τραγουδίστρια λέγοντας: «Σπίτι δεν έχετε;»
Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου του 2007. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο Τρίκορφο Φωκίδας. Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει πρόσφατα για την κόρη της μέσα από την εκπομπή Breakfast @ Star ότι: «Η σχέση μας είναι καλή. Έχουμε τις κόντρες μας. Tώρα πια το έχω πιάσει λίγο και της λέω “αγάπη μου τι ωραίο είναι αυτό που φοράς;” και το βγάζει. Όταν δεν μ’ αρέσει κάτι θα της πω τι ωραίο είναι αυτό που φοράς. Κάνω το αντίθετο. Τώρα ευτυχώς πρωί είναι στο σχολείο, δεν θα μ’ ακούσει».
Ενώ σε άλλη της συνέντευξη, η Πέγκυ Ζήνα είχε αναφέρει: «Υπήρξε η σκέψη να κάνω μία μικρή παύση στο τραγούδι και συνέπεσε με την εγκυμοσύνη μου. Ειδικά για μια γυναίκα δεν είναι τίποτα το ίδιο μετά, άκουγα σχόλια από συναδέλφους ότι πάχυνα, ότι σοβάρεψα. Ήθελα να φύγω τρέχοντας από αυτή τη δουλειά αλλά λέω: αυτό δεν είναι που σε κάνει αγαπητή στον κόσμο και παρέα τους;»