CELEBRITIES

Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Νίκα

Instagram/argiros_konstantinos

Τη Δευτέρα 7 Ιουλίου, παντρεύτηκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα σε στενό οικογενειακό κύκλο. Όπως είχε γίνει γνωστό και μέσα από την εκπομπή, Το Πρωινό, οι κουμπάροι που πάντρεψαν το ζευγάρι, είναι η Μαριάννα Λάτση και ο Έρικ Βασιλάτος, επιχειρηματίας, του οποίου το παιδί έχει βαφτίσει ο τραγουδιστής.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα παντρεύτηκαν στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στο Grand Resort στο Λαγονήσι, παρουσία περίπου 20 ατόμων. Ακολούθησε η δεξίωση στο Μαύρο Λιθάρι, στο σπίτι της οικογένειας Νίκα, όπου έδωσαν το «παρών» περίπου 150 άτομα.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Πέτρος Στάθης, o Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ιφιγένεια Πρωτονοτάριου, ο Πάρης Κασιδόκωστας, ο Γιώργος Αρσενάκος, η οικογένεια Τρύφωνα, καθώς επίσης και ο Γιάννης Μωράκης, στην επιχείρηση του οποίου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Φωτογραφία της εντυπωσιακής μητέρας και της αδερφής της νύφης δημοσιεύτηκε σε Instagram Story.

Στιγμιότυπα μοιράστηκε και η εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, μέσα από την οποία έγινε γνωστό ότι η Αλεξάνδρα Νίκα, φόρεσε νυφικό της Ελληνίδας σχεδιάστριας, Σίλιας Κριθαριώτη. Σε βίντεο είδαμε τον πρώτο χορό του ζευγαριού μπροστά στους καλεσμένους με το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού Μαζί σου, ενώ η σύντροφός του είχε αφεθεί στην αγκαλιά του. Στο τέλος του χορού, ο τραγουδιστής εμφανώς χαρούμενος και χαμογελαστός υποκλίθηκε και φίλησε τα χέρια της αγαπημένης του.

Σε άλλο στιγμιότυπο, βλέπουμε την Αλεξάνδρα Νίκα να ρίχνει ζάχαρη άχνη στη γαμήλια τούρτα, που ήταν με φρούτα και λίγο αργότερα να φιλάει τον τραγουδιστή πριν οι 2 τους χορέψουν μπροστά στους καλεσμένους τους. Στη γαμήλια δεξίωση οι καλεσμένοι του ζευγαριού απόλαυσαν ένα ξεχωριστό fine dining μενού.

Το γαμήλιο μενού

Starter
Κρύα σούπα αγγούρι με γιαούρτι και σορμπέ lime με δυόσμο.

First Course
Ριζότο σπαράγγια, φρέσκια τρούφα και tuile παρμεζάνας.

Main Course
Φαγκρί με αρωματικό λαδολέμονο, carpaccio λαχανικών, αρώματα και κρέμα μελιτζάνας.

Dessert
Dessert buffet.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Το ιδιαίτερο προσκλητήριο του γάμου τους

Λίγες ώρες πριν από τον γάμο τους, κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα και συγκεκριμένα μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι παρέατο προσκλητήριό τους στο οποίο απεικονίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Αλεξάνδρα Νίκα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 22 Νοεμβρίου 2024 και από νωρίς είχαν αποφασίσει πως ο γιος τους θα έπαιρνε το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή, Βασίλη Αργυρού. Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εκπομπής ο γιος τους θα βαφτιστεί τον Σεπτέμβριο στη Μύκονο.

Exit mobile version