Ντορέττα Παπαδημητρίου- Γιώργος Γεροντιδάκης: Μαζί στο γήπεδο για τον Ολυμπιακό
- 20 ΜΑΡ 2026
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους και οι δημόσιες εμφανίσεις τους όλο και πληθαίνουν.
Το ζευγάρι επέλεξε να παρευρεθεί στο γήπεδο το βράδυ της Πέμπτης 19 Μαρτίου και πιο συγκεκριμένα στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται κόντρα στη Μπασκόνια και εκεί ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να κάθονται μαζί και να πανηγυρίζουν για την ομάδα τους. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης επιλέγουν να κάνουν συγκεκριμένες δημόσιες εμφανίσεις και σε τηλεοπτικές δηλώσεις τους, αποφεύγουν να μιλούν για τη σχέση τους.
Όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης επέλεξαν ένα casual outfit παρακολουθώντας από κοντά τη νίκη της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπασκόνια.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη λέγοντας ότι: «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση. Γι’ αυτό υπάρχει και αυτή η ελάχιστη, περισσότερη εξωστρέφεια. Αλλά μέχρι εκεί. Δεν μου αρέσει πολύ να το αναλύω, να το συζητώ. Είναι όλα καλά. Τώρα αν στην πορεία έρθει κάτι, καλή ώρα, το οποίο θα το ενισχύσει, ευπρόσδεκτο φυσικά. Δεν το ψάχνεις. Υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα που ένιωθα ότι είχα χάσει τον εαυτό μου».
Πρόσφατα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου συνοδεύτηκε από τον σύντροφό της στην πρεμιέρα της ταινίας της, Φίλοι για πάντα στο Village The Mall και σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφους για την προσωπική της ζωή και τον Γιώργο Γεροντιδάκη, η ηθοποιός ανέφερε ότι: «Έχουν έρθει οι φίλοι μου, έχει έρθει το παιδί μου, έχουν έρθει πολλοί δικοί μου άνθρωποι. Ναι, έχει έρθει και ο Γιώργος.
Όχι, δεν έχει εξελιχθεί κάποια φιλία μου σε έρωτα. Η στάση μου στην προσωπική μου ζωή είναι πολύ συγκεκριμένη απλά δεν με πολυευχαριστεί να τα συζητάω. Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε απλά εγώ από την πλευρά μου μπορεί να είμαι βαρετή γιατί είναι πολύ παρόμοιες κάθε φορά αλλά αντιλαμβάνομαι και τη δουλειά σας. Οπότε απαντώ κατάλληλα» είχε αναφέρει η ηθοποιός.