CELEBRITIES

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ανέβασε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Instagram.com/dorettapapadimitriou_official

H Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις, ωστόσο, θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν μιλούν για τη σχέση τους σε τηλεοπτικές δηλώσεις.

Αυτή τη φορά όμως η Ντορέττα Παπαδημητρίου φάνηκε να έκανε μια εξαίρεση, αφού ανάρτησε την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στα social media. Στην εν λόγω φωτογραφία, η ηθοποιός και ο Γιώργος Γεροντιδάκης φαίνεται να διασκεδάζουν με την καρδιά τους σε ένα παιχνίδι τρενάκι της Disneyland, με τις χαριτωμένες αντιδράσεις τους να αποτυπώνονται στον φακό. «Εντάξει είχε κάμποση και από αυτή την έκφραση» σημείωσε στη φωτογραφία η ηθοποιός.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε το tag EuroDisney, δείχνοντας έτσι ότι βρίσκονται στην Disneyland Paris, το μεγάλο θεματικό πάρκο που βρίσκεται κοντά στο Παρίσι, στη Γαλλία. Πρόκειται για μέρος της αλυσίδας θεματικών πάρκων της Disney και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς ψυχαγωγίας στην Ευρώπη.

Ωστόσο, λίγο μετά η ίδια ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram και ένα άλμπουμ φωτογραφιών από το ταξίδι της στο Παρίσι, όπου την βλέπουμε μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, αργότερα να είναι σε ένα καρουζέλ, ενώ μοιράστηκε και στιγμιότυπα από εντυπωσιακά μαγαζιά και τοπία, αλλά και εμπορικά κέντρα.

Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Γεροντιδάκης από πλευράς του, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ήταν μαζί, ενώ στην τελευταία φωτογραφία του άλμπουμ που ανάρτησε, βλέπουμε 2 σκιές ανθρώπων, που παραπέμπουν στη δική του και της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Η ίδια σχολίασε μάλιστα κάτω από την ανάρτηση, προσθέτοντας για emoji μερικά αστέρια.

Στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day ο Γιώργος Γεροντιδάκης είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο ενός γάμου λέγοντας ότι: «Αυτά δεν τα προκαθορίζεις. Με ενδιαφέρει να είμαι ευτυχισμένος. Δεν υπάρχει παραδοσιακός, είμαι άνθρωπος που θέλω να περνάω όμορφα τη ζωή μου, χαρούμενα, με υγεία, με ηρεμία και όσο αντέξω. Αν έρθει κάποια στιγμή η σκέψη, εδώ είμαστε και θα το δούμε».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στο podcast Νέα γυναίκα μόνη ΔΕΝ ψάχνει με τη Ναταλία Αργυράκη και είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή λέγοντας ότι:

«Γενικότερα θα σου πω ότι τα τελευταία χρόνια είμαι σε μια πολύ καλή φάση με τη στάση μου απέναντι στη ζωή μου, στη χαρά, διαπραγματεύτηκα πολύ να μάθω να την απολαμβάνω χωρίς ενοχή. Είχα μια ιδιαίτερη σχέση με τη χαρά, σαν να μην μου επιτρέπεται».

Exit mobile version