Νατάσα Θεοδωρίδου: Ο σύντροφός της σε συναυλία της στο Κατράκειο. «Σαν τον έρωτα δεν έχει»
- 11 ΙΟΥΝ 2026

Μετά την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιάννη Καρυπίδη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για να στηρίξουν την καλλιτεχνική δράση της Χριστιάννας Μπέτα, ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε ξανά στο πλευρό της τραγουδίστριας.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου εξακολουθεί να κρατά χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική της ζωή, χωρίς να έχει μιλήσει δημόσια για τον άνδρα που φέρεται να έχει κερδίσει την καρδιά της. Ωστόσο, ο σύντροφός της βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό της, στηρίζοντάς τη σε κάθε της βήμα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Καρυπίδης έδωσε το «παρών» στη μεγάλη συναυλία της τραγουδίστριας στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, με κόσμο που ξεπέρασε τις 8.000. Η κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό τον κατέγραψε ανάμεσα στους θεατές να παρακολουθεί και να απολαμβάνει τη βραδιά, ενισχύοντας τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στη δημοφιλή ερμηνεύτρια.
Σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες η Νατάσα Θεοδωρίδου, μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και για το τι να περιμένουμε από εκείνη τον χειμώνα, αναφέρθηκε και στον έρωτα και στο πόσο σημαντικός είναι στη ζωή ενός ανθρώπου.
«Ένας τραγουδιστής που υμνεί τον έρωτα, δε μπορεί να μην τον βιώνει κιόλας. Ο έρωτας είναι ύψιστο συναίσθημα. Είναι συναίσθημα που μόνο χαρά σου δίνει, αγάπη, μόνο ευεξία. Σαν τον έρωτα δεν έχει, που λέμε και στη Θεσσαλονίκη εμείς», ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Και συνέχισε: «Εγώ δε δηλώνω τίποτα, δηλώνω τραγουδίστρια που υμνώ τον έρωτα και θέλω να ευλογηθώ να συνεχίσω να τον υμνώ όσο αντέχω». Όταν οι δημοσιογράφοι της επεσήμαναν ότι το τελευταίο διάστημα δείχνει να είναι πιο εξωστρεφής, είπε: «Μεγαλώνουμε και μαλακώνουμε τις γωνίες. Απλοποιούμε τα πράγματα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχουν φήμες που θέλουν τη Νατάσα Θεοδωρίδου να παντρεύεται με τον σύντροφό της, Γιάννη Καρυπίδη στη Δράμα. «Και κάπως εδώ έληξε η κουβέντα μας. Καλημέρα σας» είχε αναφέρει πρόσφατα η τραγουδίστρια αποφεύγοντας να σχολιάσει τις φήμες αυτές.