CELEBRITIES

Κατερίνα Καινούργιου: Πρώτη φορά στη Μύκονο με την κόρη της. Η τρυφερή εξομολόγηση

Instagram/katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου ζει ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της ζωής της καθώς για πρώτη φορά το περνά μαζί με την κόρη της, Ξένια.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί με την κόρη τους ενώ ήδη έχουν πραγματοποιήσει καλοκαιρινές εξορμήσεις μαζί. Μετά την Πάρο, το επόμενο ταξίδι της οικογένειας ήταν η Μύκονος όπου όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, η καρδιά της ήταν πιο γεμάτη από ποτέ.

Η Κατερίνα Καινούργιου συχνά δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με την Ξένια όπως έκανε και κατά τη διάρκεια των οικογενειακών τους διακοπών. Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Super Κατερίνα μοιράστηκε με τους followers της φωτογραφίες από τις διακοπές στη Μύκονο, τις τρυφερές στιγμές που απολάμβαναν στην πισίνα του ξενοδοχείου, τις βόλτες στο ηλιοβασίλεμα αλλά και πολλές αγκαλιές.

«Η πιο όμορφη Μύκονος που έχω ζήσει. Ή ίσως τελικά να μην ήταν η Μύκονος πιο όμορφη φέτος. Απλώς η καρδιά μου να είναι πιο γεμάτη από ποτέ» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πριν από λίγες μέρες, η Κατερίνα Καινούργιου είχε μοιραστεί μια σκέψη της η οποία αφορούσε την Ξένια και τη μεγάλη αγάπη που της έχει. «Νόμιζα ότι ήξερα τι είναι αγάπη. Μετά έγινα μητέρα» είχε γράψει σε ένα Instagram story που είχε δημοσιεύσει η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε εκφράσει τα συναισθήματά της για την κόρη της και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάρο, λέγοντας ότι: «10 το βράδυ. Στο νησί. Ξαπλωμένη δίπλα στην μπεμπούλα μου. Αν μου έλεγαν πριν έναν χρόνο ότι η ζωή μου θα ήταν έτσι, ίσως να μην το φανταζόμουν καν. Κι όμως, μέσα σε έναν χρόνο άλλαξαν όλα και δεν θυμάμαι να έχω νιώσει ποτέ πιο ευτυχισμένη. Πιο πλήρης. Μερικές φορές η ευτυχία δεν κάνει θόρυβο. Απλώς κοιμάται δίπλα σου».

Η κόρη της Κατερίνας Καινούργιου και του Παναγιώτη Κουτσουμπή γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2026. Όλη η οικογένεια, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές την Παρασκευή 10 Ιουλίου με πρώτο προορισμό την Πάρο. Η επιλογή της Πάρου δεν είναι τυχαία καθώς στο νησί διατηρεί ο Παναγιώτης Κουτσουμπής επιχειρήσεις και επιπλέον, μαζί με την παρουσιάστρια έχουν εκεί και μια εξοχική κατοικία όπου περνούν ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Exit mobile version