CELEBRITIES

Η Ελένη Ράντου γιόρτασε τα γενέθλιά της με 3 τούρτες και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου πλάι της

24 Media Πάνος Γιαννακόπουλος

Η Ελένη Ράντου έγινε 60 ετών και δέχθηκε αμέτρητες ευχές από τους θαυμαστές της, ενώ γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Ελένη Ράντου που πρωταγωνιστεί για 4η χρονιά στο Πάρτυ της ζωής μου, δέχτηκε μια μικρή έκπληξη από τους φίλους της, φορώντας μια στέκα με φωτάκια, αφού ήταν το “birthday girl” και έσβησε τις 3 τούρτες γενεθλίων που της είχαν ετοιμάσει. Στο πλευρό της (όπως πάντα εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια) ήταν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

«Τα πιο ωραία να ‘ναι πάντα μπροστά», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε από τα γενέθλιά της με την ανάρτησή της να συγκεντρώνει 26 χιλιάδες likes. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, στα κεριά αντί για τον αριθμό ηλικίας της, προστέθηκε ένα ερωτηματικό.

Η σχέση της Ελένης Ράντου με τον χρόνο

Η Ελένη Ράντου σε συνεντεύξεις της έχει μιλήσει για το πώς αντιλαμβάνεται τον χρόνο που περνά. Η ηθοποιός έχει παραδεχτεί πως μεγαλώνοντας γίνεται καλύτερη όσον αφορά το πόσο δεκτική και υπομονετική είναι στα πράγματα.

«Τα περάσαμε τα 50 ναι… Το 50 δεν το έχω προσέξει. Το 40 ήταν ζόρικο. Έχει να κάνει πολύ με το ορμονικό νομίζω. Με τα χρόνια νομίζω έχω γίνει καλύτερη. Είμαι πιο υπομονετική, πιο της κατανόησης, πιο ανοιχτή σε πράγματα από ό,τι όταν ήμουν μικρή. Ήμουν πιο άσπρο- μαύρο, πιο απόλυτη, πιο αυστηρή με τους ανθρώπους. Έχω αγαπήσει περισσότερο τους ανθρώπους», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Dot.

Το μακρινό 1994 η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παντρεύτηκαν και 3 χρόνια αργότερα απέκτησαν μαζί την κόρη τους, Νικολέττα. Τον Ιούνιο του 2025 συμπλήρωσαν 31 χρόνια γάμου.

Για τη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Νικολέτα, είχε μιλήσει η Ελένη Ράντου στη Μαριλέλλα Αντωνοπούλου και το LadyLike.

«Ο ένας χαίρεται για την επιτυχία του άλλου κι αν ζηλεύει κάτι, είναι η πληρότητα που νιώθει μέσα από τη δουλειά του μία δεδομένη στιγμή. Καμιά φορά, αν ο ένας κάνει κάτι που αρέσει πολύ στον άλλο, θα ειπωθεί ένα “αχ πολύ το ζηλεύω αυτό που κάνεις τώρα”. Μέχρι εκεί φτάνει ο ανταγωνισμός μας», είχε πει χαρακτηριστικά.

 

Exit mobile version