CELEBRITIES

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου topless με φόντο τα γαλανά νερά της Επιδαύρου είναι η ενσάρκωση της ανεμελιάς

NDPPHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η 4η σεζόν της Γης της Ελιάς ολοκληρώθηκε και η Αντιγόνη Κουλουκάκου αφήνει πίσω της τους εντατικούς ρυθμούς των γυρισμάτων, απολαμβάνοντας ήρεμες καλοκαιρινές στιγμές δίπλα στη θάλασσα.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, τραβηγμένες δίπλα στη θάλασσα στην Επίδαυρο. Σε κάποιες από αυτές εμφανίζεται με μαύρο μαγιό και μπλούζα, αποπνέοντας ανεπιτήδευτη κομψότητα. Σε άλλες εικόνες, ωστόσο, ποζάρει με γυρισμένη την πλάτη προς τον φακό topless και κρύβοντας το στήθος της με τα χέρια της. Η λεζάντα που συνόδευσε τη δημοσίευσή της ήταν λιτή και αινιγματική: «Δεν χρειάζεται περιγραφή». Κάποιες από αυτές τις βλέπεις παρακάτω ενώ το πλήρες άλμπουμ φωτογραφιών της από την Επίδαυρο θα το δεις εδώ.

Αντιγόνη Κουλουκάκου

H ηθοποιός που γνωρίζουμε από την επιτυχημένη ελληνική σειρά, Η Γη της Ελιάς, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 8 Μαρτίου του 2024. Τον Ιανουάριο του 2025 αποκάλυψε τον χωρισμό της από τον πατέρα του γιου της, Νίκο Ράικο, στην εκπομπή Ακόμη δεν είδες τίποτα, του Κώστα Τσουρού στο Mega.

«Τους πρώτους 4-5 μήνες δεν είχα βοήθεια, είχα μόνο τη μαμά μου, ήμουν μόνη μου. Τώρα έχω βοήθεια, έχω μια κοπέλα που με βοηθάει. Κι όμως, δεν κουραζόμουν, δεν μπορώ να στο εξηγήσω. Σου δίνει μια ενέργεια ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, ότι μπορείς να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο, ό,τι κι αν συμβεί, μπορείς να το διαχειριστείς. Και το διαχειρίζεσαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είχε πει αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου και όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της τη στηρίζει πρακτικά με το παιδί, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι η σχέση τους έχει περάσει στο παρελθόν.

Πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο, το περιοδικό ΟΚ! εντόπισε την Αντιγόνη Κουλουκάκου στο θέατρο Παλλάς με νέο συνοδό με τον οποίο πόζαρε ανεβαίνοντας τα σκαλιά του θεάτρου χέρι χέρι και χαμογελαστή όπου παρακολούθησαν τη συνάντηση του μεγάλου συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου, με τις ερμηνεύτριες Ελεονώρα Ζουγανέλη και Ηρώ Σαΐα επί σκηνής.

Exit mobile version