Γιούλικα Σκαφιδά: Γιόρτασε την ημέρα της αγκαλιάς μαζί με τον γιο της
- 22 ΙΑΝ 2026

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς και πλήθος κόσμου θέλησε να τη γιορτάσει δημόσια ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Αυτό, ακριβώς έκανε και η Γιούλικα Σκαφιδά.
Η Γιούλικα Σκαφιδά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό άλμπουμ φωτογραφιών, γεμάτο από αγκαλιές και ανάμεσα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε, ήταν και η αγκαλιά που κάνει στον γιο της, Άγγελο – Γεράσιμο μπροστά στην παραλία. Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για τον ερχομό του γιου της, ο οποίος έχει αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή και την καθημερινότητά της, τους τελευταίους μήνες ενώ κάθε φορά δείχνει πόση μεγάλη αδυναμία του έχει.
Η Γιούλικα Σκαφιδά που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας, απολαμβάνει τη μητρότητα και συχνά θα δημοσιεύσει διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της με τον γιο της. Για την ηθοποιό, η μητρότητα ήρθε συνειδητά, όπως η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Το Πρωινό: «Ήθελα πολύ να γίνω μανούλα. Η απόφαση ήταν πολύ συνειδητή, δεν έτυχε. Το μεθόδευσα να γίνει και ήμουν έτοιμη για όλα. Τελικά, δεν είναι τόσο δύσκολα, όσο είχα ακούσει».
Η Γιούλικα Σκαφιδά έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της με το καρουζέλ φωτογραφιών που δημοσίευσε στο Instagram: «Ημέρα αγκαλιάς! Ας κάνουμε μια αγκαλιά! Κάνει καλό!» είπε κάνοντας αγκαλιά όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους που ζει στην καθημερινότητά της.
Η Γιούλικα Σκαφιδά σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει για το παιδί της ότι: «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί. Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος και αλήθεια, όπως κάθε γονέας στο παιδί του και οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει, είμαι εδώ να τον βοηθήσω και μαζί να εξηγήσουμε στα άλλα παιδάκια τη διαφορετικότητα μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή τι διαφορετικό μπορεί να έχει ένα παιδάκι από εκείνον και όλα τα παιδάκια να παίζουν και να είναι χαρούμενα και να έχουν αγάπη. Αυτό έχει σημασία», σημείωνε η ηθοποιός.