Γιώργος Μπαρτζώκας: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του
- 24 ΜΑΡ 2026
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προστατεύει την προσωπική του ζωή όσο περισσότερο γίνεται και γι’ αυτό σπάνια θα τον δούμε να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις με την οικογένειά του.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τη σύζυγό του, Αθηνά Τριανταφύλλου και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε με casual look να κάνουν τη βόλτα τους. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού δεν επιλέγει να προβάλει την προσωπική του ζωή καθώς θέλει ο κόσμος να τον γνωρίζει μέσα από την πορεία του στον αθλητισμό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η σύζυγός του, Αθηνά Τριανταφύλλου έχουν αποκτήσει μαζί και μια κόρη, την Ανδριάννα.
Η σύζυγος του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει διαγράψει τη δική της πορεία σε έναν απαιτητικό χώρο, εκτός του αθλητισμού. Η Αθηνά Τριανταφύλλου είναι αρχιτεκτόνισσα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει τον Μάρτιο του 2025 είχε αναφερθεί στην οικογένειά του και συγκεκριμένα στον πατέρα του αλλά και στα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε περάσει. «Μέχρι τα 9 μου χρόνια ο πατέρας μου δεν ήταν στο σπίτι. Ο πατέρας μου έκανε εξορία σε διάφορα νησιά. Λέρο, Αίγινα, Κέρκυρα, Γυάρος. Πολιτικός τουρισμός. Επί χούντας έχω πολύ ζωντανή την εικόνα να επισκέπτομαι τον πατέρα μου 4 χρονών με τη μάνα μου στη Λέρο.
Ο πατέρας μου είχε διαλέξει αυτό τον τρόπο. Υπήρχε το κλασικό, αν υπογράψεις το χαρτί κοινωνικών φρονημάτων, γυρίζεις πίσω. Οι περισσότεροι αριστεροί δεν το έκαναν. Αυτό είχε μεγάλη γενναιότητα. Από την άλλη πλευρά υπήρχε μεγάλη οικογενειακή φθορά. Ήμασταν 2 αδέρφια, με τη μητέρα μου αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Πέρασα πολύ έντονα αυτό το στάδιο του θυμού. Ας πούμε “10 χρόνια, πού ήσουν, γιατί δεν γύρισες πίσω;”» είχε αναφέρει ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μπαρτσώκας ανέφερε ότι: «Μετά είχα το προνόμιο σαν μικρό παιδί στο σπίτι μας να μπαινοβγαίνουν ή εμείς να μπαινοβγαίνουμε σε σπίτια μεγάλων προσωπικοτήτων της αριστεράς, σαν τον Μανώλη Γλέζο, σαν τον Μίκη Θεοδωράκη, αυτό ήταν μεγάλη εμπειρία σαν παιδί. Αλλά υπάρχει και ο φόβος, μεγάλωσα με έναν φόβο. Όταν έμπαιναν ασφαλίτες σπίτι μας όταν ήμασταν μικροί, υπήρχε φόβος, φοβόμουν τους αστυνομικούς μικρός. Έμπαιναν στο σπίτι να ψάξουν τον πατέρα μας, όταν ήταν καταζητούμενος».