Φαίη Σκορδά: Η αναφορά στον επερχόμενο γάμο της. «Είμαι ευτυχισμένη»
- 26 ΟΚΤ 2026

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο, 24 Οκτωβρίου με την εκπομπή, For you μαζί με τον Άρη Καβατζίκη, τον Δημήτρη Μακαλιά και τη Δέσποινα Τσόκου.
Μετά από το τέλος της εκπομπής, For you, που έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, η Φαίη Σκορδά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται και στον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και αναφέρθηκε τόσο στην αλλαγή στα επαγγελματικά της αλλά και στον γάμο της με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη. Η παρουσιάστρια στο τέλος της συνέντευξής της δήλωσε στην κάμερα πως είναι πολύ ευτυχισμένη.
«Το καλοκαίρι είχαν βγει κάποια δημοσιεύματα. Εγώ ήμουν στη Χαλκιδική. Μπαίνω και με βλέπω split με τη Ναταλία. Της τηλεφώνησα και της είπα πως ό,τι κι αν γίνει, ακόμα δεν είχε οριστικοποιηθεί ούτε η ώρα, ούτε αν θα είμαστε στο σαββατοκύριακο, ποτέ μα ποτέ δε θα υπάρξει ανταγωνισμός. Σέβομαι και εκτιμώ τη Ναταλία. Σε αυτήν τη θέση είναι πάρα πολλά χρόνια και είναι η βασίλισσα» είχε αναφέρει αρχικά η Φαίη Σκορδά απαντώντας στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται απέναντι (τηλεοπτικά) με τη Ναταλία Γερμανού.
Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι: «Είναι μια περίοδος αλλαγών για μένα, αλλά αλλαγές όμορφες. Μπορεί ένας κύκλος να τελειώνει γιατί έρχεται κάτι πιο όμορφο και για καλό λόγο. Εγώ τώρα είμαι στο σαββατοκύριακο. Είναι περίεργο για μένα μετά από τόσα χρόνια στο καθημερινό. Δεν πρέπει να αποδείξουμε ούτε ποιοι είμαστε, ούτε αν αξίζουμε. Αλλά κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Η αλήθεια όμως είναι ότι, εγώ τα τελευταία χρόνια έχω κάνει αρκετές αλλαγές, δεν έχω ηρεμήσει. Έχω αλλάξει εκπομπές, κανάλια, ώρες, ζώνες. Κάποια στιγμή λες λίγο να ηρεμήσω».
Η αναφορά στον γάμο της με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη
«Για να μάθετε πότε παντρεύομαι, πρέπει να μάθω εγώ πρώτα. Σύντομα. Να ηρεμήσω και θα οργανωθούν όλα μέσα σε έναν μήνα. Δεν θα το κρύψω. Είναι κάτι πολύ χαρούμενο, είναι γνωστό. Είμαι ευτυχισμένη» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.
Να θυμίσουμε ότι η επιβεβαίωση του γάμου της Φαίης Σκορδά ήρθε από την ίδια όταν είχε αναφέρει στον αέρα της εκπομπής της ο Άρης Καβατζίκης τον τίτλο του περιοδικού Hello που έγραφε: «Η Φαίη Σκορδά έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της». «Τι να κάνω κι εγώ; Χαμογελάω. Δεν έχω κάτι να πω. Όταν θα έχω, θα το πω. Προφανώς για να γράφεται. Δεν είναι ότι αρνούμαι κάτι, το παίζω και δεν μιλάω. Απλά δεν είναι η στιγμή να πω κάποια πράγματα, αλλά εντάξει» δήλωνε η παρουσιάστρια.