Ελένη Βαΐτσου: Τα emails την βρίσκουν με μπικίνι δίπλα στη θάλασσα. Όπως θα έπρεπε
- 3 ΙΟΥΛ 2026

Η Ελένη Βαΐτσου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, αφιερώνοντας χρόνο στην ξεκούραση και την ηρεμία, δίπλα στη θάλασσα.
Η αγάπη της ηθοποιού για το καλοκαίρι είναι εμφανής και μέσα από τις αναρτήσεις που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Παρότι τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κρατά πιο χαμηλό προφίλ, εξακολουθεί να επικοινωνεί με το κοινό της μέσω των social media. Πρόσφατα, η Ελένη Βαΐτσου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια σειρά από φωτογραφίες, μεταφέροντας εικόνες γεμάτες καλοκαιρινή διάθεση.
Στο καρουζέλ φωτογραφιών που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την βλέπουμε ευδιάθετη να ποζάρει ξαπλωμένη σε έναν κίτιρνο βράχο δίπλα στη θάλασσα, φορώντας γυαλιά ηλίου και ένα ριγέ μπλε μπικίνι. «”Ελπίζω αυτό το mail να σας βρίσκει καλά….”. Πώς με βρίσκει το mail με το πρόγραμμα γυρισμάτων της επόμενης εβδομάδας…» σημείωσε με χιούμορ στη λεζάντα της.
Η Ελένη Βαΐτσου θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου, Μπλε ώρες
Ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου ετοιμάζουν την επόμενη σειρά μυθοπλασίας, η οποία έχει αρχίσει ήδη να γυρίζεται. Ο λόγος για τις Μπλε ώρες που θα προβληθούν την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ.
Η υπόθεση
Οι Μπλε ώρες είναι μια δραματική σειρά με έντονο το ερωτικό και το αστυνομικό στοιχείο, χωρίς να λείπει φυσικά το μυστήριο. Στις πλαγιές του Πηλίου, εκεί όπου το φως ξυπνά αργά και οι σκιές κρατούν ακόμη μυστικά πίσω από την ομίχλη, οι άνθρωποι μοιάζουν να ανασαίνουν στον ρυθμό της φύσης.
Το βουνό των Κενταύρων γίνεται σκηνικό για μια ιστορία όπου το πάθος, ο έρωτας και η μοίρα συναντιούνται στις πιο εύθραυστες στιγμές της ημέρας. Οι Μπλε ώρες αφηγούνται τον κρυφό δεσμό, τον απαγορευμένο και παράνομο έρωτα του Άγγελου (Βαγγέλης Κακουριώτης) και της Εύας (Ιζαμπέλας Φούλοπ).
Το καστ
Το καστ αποτελείται από γνωστούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές, αλλά και νέους ταλαντούχους ηθοποιούς. Μεταξύ άλλων, οι: Βαγγέλης Κακουριώτης, Ιζαμπέλα Φούλοπ, Πασχάλης Τσαρούχας, Βάνα Μπάρμπα, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Αντώνης Φραγκάκης, Ελένη Βαΐτσου, Γιάννης Ποιμενίδης, Νόνη Ιωαννίδου, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Κατερίνα Στικούδη, Έλενα Πιερίδου, Αναστασία Δρακά, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Ηρακλής Τζουζίνοφ, κ.ά. Έναν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας, θα κρατήσει ο Χρήστος Λούλης.