CELEBRITIES

Ελένη Φουρέιρα- Alberto Botía: O γιος τους πανηγυρίζει για το Μουντιάλ και είναι ο πιο χαριτωμένος φίλαθλος της Ισπανίας

NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Μετά τη μεγάλη νίκη της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ 2026, η Ελένη Φουρέιρα πανηγύρισε μαζί με τον γιο της, Ερμή μετά τη λήξη του αγώνα.

Το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Μουντιάλ 2026 με την Ισπανία να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου για 2η φορά στην ιστορία της. Ανάμεσα στις διάσημες προσωπικότητες που πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη της Ισπανίας ήταν η Ελένη Φουρέιρα. Ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Alberto Botía κατάγεται από την Ισπανία και όπως ήταν φυσικό, όλη η οικογένεια υποστήριζε τη συγκεκριμένη ομάδα όπως και ο γιος τους, ο Ερμής ο οποίος φορούσε την κόκκινη φανέλα.

Μετά τη λήξη του αγώνα, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το στιγμιότυπο με τον Ερμή να φορά τη φανέλα της Ισπανίας και την τραγουδίστρια να γράφει «Πρωταθλητές».

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Ερμή να φορά ποδοσφαιρική φανέλα αφού πριν από καιρό, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους followers της, μια φωτογραφία όπου φαινόταν πως ξεκινά να βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του, Alberto Botía, ο οποίος είναι άλλωστε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show είχε μιλήσει και για την πρώτη γνωριμία που είχε με τον σύντροφό της: «Ήταν στον Ολυμπιακό και κέρδισαν και ήρθαν στο μαγαζί, επειδή είχαν κερδίσει. Τότε ήρθε ο Παντελής ο Τουτουντζής, που τον είχε εντοπίσει και είχε πάθει σοκ. Μου τον έδειχνε, αλλά εγώ τραγουδούσα και δεν καταλάβαινα. Όταν τον είδα είπα “τι κούκλος είναι αυτός, ηθοποιός είναι; μοντέλο”. Εκεί έμεινε, δεν έγινε τίποτα. Πέταγε λουλούδια, αλλά εγώ έλεγα “α καλά πέτα εσύ”.

Εγώ δεν είμαι πολύ των λουλουδιών. Όταν έφυγα είπα “ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ο καλλονός;”. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε, και μπήκα στα μηνύματα αυτών που δεν ακολουθώ στο Instagram και ήταν ο πρώτος που μου είχε στείλει και έλεγε “ήσουν καταπληκτική, φανταστική, ήμουν στο μαγαζί, σε είδα, αυτό που λένε για εσένα όλοι ισχύει”. Του απάντησα, δεν είμαι αγενής εγώ. Έτσι ξεκίνησε, μιλούσαμε, βγήκαμε. Τον Νοέμβριο κλείνουμε 10 χρόνια» είχε πει η τραγουδίστρια.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Alberto Botía έγιναν πρώτη φορά γονείς στις 7 Φεβρουαρίου του 2023. Οι 2 τους προστατεύουν την προσωπική τους ζωή και δεν επιλέγουν να αναρτούν συχνά φωτογραφίες και να κάνουν κοινές, δημόσιες εμφανίσεις. Πριν από μερικές μέρες, η οικογένεια εθεάθη στην Πάρο και στα Κουφονήσια όπου εκεί απολάμβαναν τις πρώτες καλοκαιρινές τους διακοπές σε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Exit mobile version