CELEBRITIES

Έγκυος ξανά η Αλεξάνδρα Νίκα. Η πρώτη on camera αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Instagram/alexandra.nika

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι έγκυος ξανά. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από ένα τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γιο τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας 9 Φεβρουαρίου η Αλεξάνδρα Νίκα δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τον γιο τους να κάνουν βόλτες, βουτιές, να παίζουν πιάνο και άλλα τρυφερά στιγμιότυπα και από τη μέρα της βάφτισης του μικρού Βασίλη. Το βίντεο ολοκληρώνεται με τον γιο τους, να φιλά τη φουσκωμένη κοιλιά της Αλεξάνδρας Νίκα, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες πως η σύζυγος του τραγουδιστή είναι έγκυος ξανά.

Η πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας Νίκα

Μετά την ευχάριστη είδηση, η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, βρήκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο αεροδρόμιο, ο οποίος πήγαινε στο Dubai για μια συναυλία. Στις ευχές της ρεπόρτερ σχετικά με το γεγονός, ο Κωνσταντίνος Αργυρός απάντησε χαμογελαστός: «Ευχαριστώ πολύ», κάνοντας εμφανή την ευτυχία του.

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα από την εφημερίδα Espresso, το οποίο έγραφε ότι η Kimberly Guilfoyle θα γίνει η νονά του 2ου παιδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα.

Λίγες μέρες μετά το σχετικό δημοσίευμα της Espresso, η κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό, συνάντησε την Kimberly Guilfoyle και ρωτήθηκε αν τυχόν θα γίνει κουμπάρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα επιβεβαιώνοντας, κατά κάποιον τρόπο ότι ισχύει πως θα τους βαφτίσει το 2ο παιδί τους, «φουντώνοντας» έτσι τις φήμες πως η σύζυγος του τραγουδιστή είναι έγκυος.

«Ναι, είναι πολύ συναρπαστικό, είναι υπέροχοι άνθρωποι, είναι σαν οικογένειά μου και το περιμένω με ανυπομονησία. Είναι τιμή και ευλογία, είναι πραγματικά υπέροχο να βρίσκομαι εδώ και να έχω τόσες χαρούμενες αναμνήσεις» ανέφερε στο Πρωινό η Kimberly Guilfoyle με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει: «Παιδιά, το είπε ξεκάθαρα ότι θα γίνει κουμπάρα. Είναι παντρεμένοι ο Αργυρός με τη Νίκα, έχουν βαφτίσει το πρώτο παιδί; Άρα προφανώς θα γίνει κουμπάρα στο 2ο παιδί».

Η Αλεξάνδρα Νίκα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 22 Νοεμβρίου 2024 και από νωρίς είχαν αποφασίσει πως ο γιος τους θα έπαιρνε το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή, Βασίλη Αργυρού. Ο γάμος τους είχε γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στο εκκλησάκι του Grand Resort, τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025. Λίγους μήνες μετά τον θρησκευτικό τους γάμο, το ζευγάρι βάφτισε τον γιο τους στη Μύκονο.

Τον Ιούλιο του 2025, μία μέρα μετά τον γάμο τους επίσης, είχε γίνει γνωστό ότι η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα, περίμενε το 2ο παιδί τους. Ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγο καιρό αργότερα η σύζυγος του τραγουδιστή αποκάλυψε πως υπέστη αποβολή, μια εμπειρία που, όπως ανέφερε, της υπενθύμισε πόσο πολύτιμη είναι η υγεία.

«Προχτές σε αυτό το γραφικό εκκλησάκι βαφτίσαμε τον Βασίλη μας. Πρόσφατα πέρασα και μια αποβολή που μου θύμισε πόσο μεγάλη ευλογία είναι να έχεις το παιδί σου γερό και την οικογένειά σου δίπλα σου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο.. η υγεία η αγάπη και οι στιγμές με τους ανθρώπους μας είναι το πιο πολύτιμο δώρο» είχε γράψει η Αλέξανδρα Νίκα τότε στην ανάρτησή της στο Instagram και αφήνοντας πίσω της αυτές τις μέρες.

 

Exit mobile version