CELEBRITIES

Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και οι ευχές για τη γιορτή του

Instagram/danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία με τον σύντροφό της, Φάνη. Η ηθοποιός μοιράστηκε το στιγμιότυπο την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Θεοφανίων, με αφορμή την ονομαστική του γιορτή.

«Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία όπου ποζάρει δίπλα στον αγαπημένο της. Ανάμεσα σε όσους της σχολίασαν ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ναταλία Γερμανού που πρόσθεσαν emoji με καρδιές, αλλά και η Δήμητρα Κατσαφάδου που σχολίασε: «Υπέροχοι! Κουκλάκια! Η φίλη μου στα καλύτερά της! Σε λατρεύω! Σε πεθύμησα! Πόσο χαίρομαι λατρεία μου…Το ξέρεις…Το αξίζεις…».

Η Δανάη Μπάρκα σχεδόν όλες τις μέρες των γιορτών, βρισκόταν και σε ένα διαφορετικό μέρος στην Ελλάδα μαζί με τον σύντροφό της, όπως αποκάλυψε μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μάνη και ανάμεσα σε αυτές, ήταν και η αγκαλιά με τον σύντροφό της μπροστά στη θάλασσα.

«Η εβδομάδα κλείνει με εκδρομή στην Μάνη. (χειμώνα- καλοκαίρι συγκλονιστική) Αρεόπολη, Λιμένι, Οίτυλο, Άγιος Νικόλαος και φυσικά… μαγική Καρδαμύλη. Αν δεν έχετε επισκεφθεί αυτά τα μέρη κανονίστε το τώρα κιόλας για το Πάσχα ή για ένα ΣΚ. Μέρη γεμάτα ιστορία, ομορφιά, φύση, περιπάτους, ωραίο φαγητό και υπέροχους φιλόξενους ανθρώπους» έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram δείχνοντας τον ενθουσιασμό της για το συγκεκριμένο μέρος.

Ο καλός της φίλος και συνεργάτης, Γιώργος Κρικοριάν είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό και είχε αποκαλύψει πως η Δανάη Μπάρκα είναι ερωτευμένη και πως δεν έχει ειπωθεί κάτι για γάμο. «Η Δανάη Μπάρκα είναι πολύ ερωτευμένη και αυτό είναι ευχάριστο. Εγώ, 2 ημέρες πριν βγουν τα δημοσιεύματα ήμουν στο σπίτι της, όπου ήταν και το αγόρι της εκεί, αλλά δεν είπαν κάτι για γάμο. Είναι εξαιρετικό παιδί, αλλά δεν είπαν κάτι για γάμο. Θα το ήξερα αν παντρευόταν, γιατί θα με είχε καλέσει, αλλά δεν θα σας το έλεγα γιατί είμαι εχέμυθος».

Exit mobile version