CELEBRITIES

Bad Bunny: 6 πράγματα που δεν ξέρεις για τον επόμενο performer του Super Bowl

Evan Agostini/Invision/AP, File/AP Images


Το ημίχρονο του Super Bowl είναι ένα σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός που λαμβάνει χώρα στο μέσο ενός επίσης εξαιρετικά σημαντικού αθλητικού γεγονότος για το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε μέσα από την εκπομπή USA Today, ότι ο καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί αυτή τη φορά στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ των Dallas Cowboys και των Green Bay Packers είναι ο Bad Bunny.

O ράπερ και τραγουδιστής από το Πουέρτο Ρίκο, Bad Bunny, σε συνεργασία με το NFL (το πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου) την Apple Music και το Roc Nation, μοιράστηκε ένα βίντεο που τον δείχνει να κάθεται πάνω σε ένα τέρμα από αυτά που βλέπεις στους αγώνες του NFL, ενώ ακούγεται το τραγούδι του, Callaita. Το Super Bowl, ο τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2026, όπως ανέφερε και η λεζάντα του post.

Συγκεκριμένα το Super Bowl θα πραγματοποιηθεί στο Levi’s Stadium στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια στις 8 Φεβρουαρίου. Μέχρι τη στιγμή που στο ημίχρονό του θα ανέβει στη σκηνή ο Bad Bunny, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις ακόμα καλύτερα τον «Βασιλιά της Latin Trap», όπως τον αποκαλούν αμερικανικά μίντια.

Ο πολυβραβευμένος Bad Bunny

Έχει κερδίσει 3 Grammy και έχει αποσπάσει 10 υποψηφιότητες. 40 υποψηφιότητες μετρά στα Latin Grammy όπου έχει αποσπάσει 12 βραβεία, μεταξύ των οποίων αυτό της Καλύτερης Reggaeton Ερμηνείας, του καλύτερου Rap/ Hip Hop τραγουδιού και του Καλύτερου Urban Άλμπουμ.

Από πού βγήκε το όνομά του

Το πραγματικό όνομα του είναι Benito Antonio Martínez Ocasio. Διάλεξε το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο από μία παιδική του φωτογραφία. Όπως είχε πει στο E! το 2020, η φωτογραφία τον δείχνει 6 ετών, να φορά το κοστούμι ενός άσπρου κουνελιού και να δείχνει θυμωμένος. «Ήμουν τόσο θυμωμένος. Ήταν Πάσχα και γιορτάζαμε στο σχολείο και η δασκάλα με είχε διαλέξει για να φορέσω αυτό το κουστούμι», είχε πει χαρακτηριστικά ο Bad Bunny.

Τα hits και η περιουσία του Bad Bunny

Ο Bad Bunny γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τραγούδια όπως τα: MIA, I Like It, Me Porto Bonito, Dakiti. Το τραγούδι του, La Cancion έχει πάνω από 2 εκατομμύρια streams στο Spotify. Το celebrity net worth έχει υπολογίσει την περιουσία του στα 50 εκατομμύρια δολάρια. Το 2020 έγινε ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams στο Spotify παγκοσμίως (8,3 δισεκατομμύρια streams).

Bad Bunny

Το ρεκόρ που έσπασε στο φεστιβάλ Coachella

Ο Bad Bunny το 2023 έγινε ο πρώτος Λατινοαμερικανός headliner στην ιστορία του μουσικού φεστιβάλ Coachella. Όχι κι άσχημα για το μικρό παιδάκι που τραγουδούσε στην εκκλησιαστική χορωδία ως τα 13 του και ντύθηκε λευκό κουνέλι για μία γιορτή στα 6 του χρόνια.

Ο Bad Bunny είναι πραγματικός σύμμαχος για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Όταν το 2020 το άλμπουμ του YHLQMDLG έκανε αίσθηση σε όλο τον κόσμο, βγήκε για να το προωθήσει στην εκπομπή του Jimmy Fallon φορώντας φούστα. Βγάζοντας το τζάκετ του, έδειξε με ένα μήνυμα στο tshirt του την αλληλεγγύη του στις τρανς γυναίκες. «Σκότωσαν την Alexa, όχι έναν άντρα με φούστα», έγραφε η μπλούζα του. Αναφερόταν στη δολοφονία της τρανς γυναίκας από το Πουέρτο Ρίκο, Alexa Negrón Luciano, που τα media αναφέρονταν σε αυτήν κάνοντας misgendering. Ο Bad Bunny χρησιμοποιεί σταθερά τις πλατφόρμες του για να αυξήσει την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για ζητήματα συμπερίληψης και ισότητας.

Αγαπά την πυγμαχία και τα πολυτελή αυτοκίνητα

Ο Bad Bunny παρακολουθεί φανατικά πυγμαχία, έχοντας τραγουδήσει και στο event Royal Rumble μετά από πρόσκληση. Μετά από την εμφάνισή του άρχισε να συμμετέχει και στο WWE ως πυγμάχος, ενώ μαζί με τον επισης Πορτορικανό Damian Piest έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα 24/7 του WWE.

Ένα ακόμα χόμπι του είναι η συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων. Στη συλλογή του περιλαμβάνονται μοντέλα όπως BMW M4, Mercedes G-Wagon, Rolls Royce Dawn αλλά και το σπάνιο Bugatti Chiron Sport 110 Ans (έχουν φτιαχτεί μόνο 20). Ωστόσο έχει δηλώσει ότι μετάνιωσε που απέκτησε το τελευταίο από τα παραπάνω αυτοκίνητα έναντι 3 εκατομμυρίων δολαρίων αφού προτιμά να οδηγεί ένα συμβατικό αυτοκίνητο του 2003.

Exit mobile version