CELEBRITIES

Αθηνά Οικονομάκου: Το πάρτι για τα 5α γενέθλια της κόρης της είχε K-pop, παστέλ χρώμα και χαμόγελα

Instagram/athinao1konomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου, το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιουνίου γιόρτασε τα 5α γενέθλια της κόρης της, κάνοντας ένα θεματικό πάρτι εμπμνευσμένο από το K- Pop Demon Hunters, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους της.

Η Σιέννα έγινε 5 ετών και η Αθηνά Οικονομάκου της ετοίμασε ένα παραμυθένιο πάρτι το οποίο ήταν γεμάτο με παιχνίδια, πολλά χρώματα, ζωγραφιές και διάφορους ήρωες. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας διοργάνωσε το πάρτι σε εξωτερικό χώρο όπου υπήρχαν πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους ενώ όπως φάνηκε μέσα από τις φωτογραφίες, η Σιέννα διασκέδασε πολύ στα γενέθλιά της.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου τις συνόδευσε με τρυφερά λόγια για την κόρη της. «Έγινες 5. Κι εγώ ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι το πιο υπέροχο και φωτεινό πλάσμα στον κόσμο με διάλεξε για μαμά του» έγραψε η ηθοποιός και επιχειρηματίας στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, ενώ δέχθηκε πολλές ευχές στα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μητέρα 2 παιδιών, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Ο πρωτότοκος γιος της, Μάξιμος, γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου του 2018 και η Σιέννα, τον Ιούνιο του 2021. Παρά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου έχει δηλώσει ότι μεγαλώνουν μαζί τα παιδιά τους, διατηρώντας μια πολύ καλή σχέση με εκείνα ως προτεραιότητα.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας παντρεύτηκε τον Bruno Cerella το Σάββατο 16 Μαΐου, στην Πλάκα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας πραγματοποιώντας μια λιτή τελετή με λίγους καλεσμένους. Ο θρησκευτικός γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Bruno Cerella πραγματοποιήθηκε στις 18:00 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων του ζευγαριού. Μπορεί να ήθελαν να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά γρήγορα, η είδηση του γάμου έκανε τον γύρω του διαδικτύου.

Λίγες μέρες αργότερα, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το bachelorette της στη Λισαβόνα μαζί με την Ευγενία Σαμαρά, τη Χριστίνα Κοντοβά, τη Λένα Δροσάκη, τη Νικόλ Παναγιώτου και άλλες φίλες της. Όλη η παρέα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές του bachelorette στη Λισαβόνα το οποίο θύμιζε καλοκαιρινές διακοπές.

Exit mobile version