CELEBRITIES

Αμαλία Κωστοπούλου: Η πιο τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την αδερφή της στο Saint-Tropez

notrealamalia/Instagram

Η Αμαλία Κωστοπούλου πραγματοποίησε ένα ξέφρενο bachelorette στο Saint-Tropez μαζί με την αδερφή της, Αλεξάνδρα, και λίγες φίλες της. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου πρόκειται να παντρευτεί στην Ελλάδα το 2026 με τον Jake Medwell, όπως η ίδια είχε ενημερώσει το κοινό της μέσα από τα social media.

Η Αμαλία Κωστοπούλου διοργάνωσε ένα πολυήμερο bachelorette το οποίο περιλάμβανε φαγητό, διασκέδαση, χορό και χαλάρωση στη βίλα που είχε κλείσει η μέλλουσα νύφη για την παρέα της. Η ίδια, δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από τις μέρες της στο Saint-Tropez όπως και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου η οποία καμαρώνει την αδερφή της σε κάθε της βήμα.

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram όπου είναι αγκαλιά με την αδερφή της λέγοντας στην ανάρτησή της πως η Αμαλία πέρα από αδερφή της, είναι και η κολλητή της. Κάτω από την τρυφερή της φωτογραφία, σχολίασε η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος για να δείξουν την αγάπη που έχουν στα παιδιά τους. «Σας λατρεύω» σχολίασε η μητέρα των κοριτσιών και «Λιώνω» ο πατέρας τους.

Η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευε και διάφορα βίντεο όπου χόρευε και διασκέδαζε με τη ψυχή της έχοντας «δίπλα της» τον Jake Medwell. Εννοείται πως στο bachelorette της δεν ήταν ο αρραβωνιαστικός της αλλά η αδερφή της και οι φίλες της, είχαν φτιάξει φωτογραφίες του και αυτοκόλλητα που είχαν πάνω το πρόσωπό του.

Σε βίντεο που είχε δημοσιεύσει η Αμαλία Κωστοπούλου στο TikTok ανέφερε πως η αδερφή της, Αλεξάνδρα, είχε φτάσει στο Μονακό μια μέρα πριν ώστε να περάσουν όμορφες στιγμές οι 2 τους. Πριν από λίγο καιρό, πραγματοποιήθηκε το πρώτο bridal shower party της στη Χαβάη μαζί με την οικογένειά της. «Αρραβωνιασμένη, στη Χαβάη με την οικογένεια, πηγαίνω στο πρώτο μου bridal shower» είχε γράψει στο βίντεο η Αμαλία Κωστοπούλου φορώντας ένα λευκό set.

@mintystrawberryy

bachelorette night 1🪽👰‍♀️💍

♬ original sound – Amalia🍓

Όταν έφτασαν οι φίλες της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Saint-Tropez δημιούργησε ένα νέο βίντεο στο TikTok όπου έλεγε τα εξής φορώντας το δαντελωτό, λευκό φόρεμά της: «Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα του να παντρεύεσαι είναι ότι έχεις όλες αυτές τις περιστάσεις που φέρνεις κοντά όλα τα άτομα που αγαπάς από διάφορες περιόδους της ζωής σου και εμφανίζονται όλοι. Οπότε τους συστήνεις όλους μεταξύ τους, και περνάτε τόσο χρόνο μαζί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη».

@mintystrawberryy

we have arriveddddd 🪽🪽🪽 #bachelorette

♬ original sound – Amalia🍓

Exit mobile version