CELEBRITIES

5 διάσημες μαμάδες που έγραψαν συγκινητικά posts για την αποφοίτηση των παιδιών τους

itskalomira/Instagram

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2025 ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά και οι γονείς καμάρωσαν τα παιδιά τους που τελείωσαν την τάξη στην οποία φοίτησαν όλο τον χειμ,ώνα. Ανάμεσα στους γονείς που βρέθηκαν στη σχολική γιορτή λήξης, ήταν η Καλομοίρα, η Δούκισσα Νομικού, η Σία Κοσιώνη, η Χριστίνα Κοντοβά και η Κατερίνα Καραβάτου που απαθανάτισαν μια σημαντική στιγμή των παιδιών τους.

Οι περήφανες διάσημες μαμάδες, βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά τους στην αποφοίτησή τους και θέλησαν να τους ευχηθούν δημόσια, μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποίησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

5 μαμάδες που καμάρωσαν τα παιδιά τους στην τελευταία μέρα του σχολείου τους

Καλομοίρα

Οι γιοι της Καλομοίρας, ο Νίκος και ο Δημήτρης τελείωσαν σήμερα 13 Ιουνίου τη ΣΤ’ δημοτικού κι όλη η οικογένεια ήταν στο σχολείο για να καμαρώσει τα παιδιά που ολοκλήρωσαν το Δημοτικό και από τον Σεπτέμβρη, ξεκινούν το Γυμνάσιο.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τα αγόρια μου αποφοίτησαν επίσημα από την 6η τάξη! Ήταν η τελευταία τους μέρα στο σχολείο και είμαι τόσο περήφανη για αυτούς. Αυτές οι φωτογραφίες είναι από πριν την τελετή. Ο Νίκος ήθελε οπωσδήποτε να φορέσει κοστούμι, ενώ ο Δημήτρης εμφανίστηκε με καπέλο και αδιάβροχο – εμπνευσμένος από έναν από τους αγαπημένους του Γάλλους σκηνοθέτες, τον Jean-Pierre Melville, και την αγαπημένη του ταινία “Le Samouraï”, στην οποία όλοι οι χαρακτήρες ντύνονται έτσι. (Δείτε τη στο τελευταίο slide)» έγραψε η Καλομοίρα στη λεζάντα της οικογενειακής της φωτογραφίας που ανήρτησε στο Instagram.

Χριστίνα Κοντοβά

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, Ada, ολοκλήρωσε με επιτυχία την Α΄ Δημοτικού και η περήφανη μαμά, βρέθηκε στην τάξη για την τελευταία μέρα της φετινής σχολικής χρονιάς. «Επίσημα καλοκαιρινές διακοπές! Πάει και η Πρώτη! Καλό καλοκαίρι σε όλα τα μαθητάκια!» έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά στην ανάρτησή της στο Instagram όπου η κόρη της λαμβάνει τον έπαινό της.

Σία Κοσιώνη

Και η Σία Κοσιώνη βρέθηκε δίπλα στον γιο της, Δήμο ο οποίος ολοκλήρωσε τη Β’ Δημοτικού και η παρουσιάστρια, για ακόμη μια φορά, έδειξε την υπερηφάνεια για το παιδί της. «Πόσο περήφανη είμαι για τον άνθρωπο που γίνεσαι. Καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδάκια!» έγραψε η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα του post της.

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη μετά το ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει στη Νέα Υόρκη για να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά τους, τον Σάββα και την Αναστασία στην τελευταία τους μέρα στο σχολείο για φέτος. «Τέλος το σχολείο από σήμερα. Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας. Να είναι γερά και ευτυχισμένα, όλα τα παιδιά του κόσμου. Τους αξίζει μόνο να χαμογελούν. Καλό καλοκαίρι» έγραψε στο story της η Δούκισσα Νομικού που απαθανάτισε τα παιδιά της στην τάξη.

Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του γιου της Αρίωνα, να κρατά τον έπαινό του καθώς ολοκλήρωσε σήμερα 13 Ιουνίου την Γ΄Δημοτικού. «Φύγαμε για την 4η» έγραψε η περήφανη μαμά, Κατερίνα Καραβάτου.

Exit mobile version