VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Τρία γρήγορα γιορτινά χτενίσματα. Δες βήμα- βήμα πώς θα τα πετύχεις

Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson Ladylike.gr

Ιδέες για το γιορτινό μακιγιάζ σου δώσαμε (#παράπονοδενεχεις). Ήρθε η ώρα να κάνουμε focus στα μαλλιά (και πιο συγκεκριμένα στο χτένισμα που θα κάνεις), γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να σε αφήσουμε χωρίς #hairinspo γιορτινές μέρες που είναι.  

 

Και επειδή ξέρουμε πως ο χρόνος είναι χρήμα και πολλά πράγματα τα άφησες για τελευταία στιγμή, αποφασίσαμε αυτή τη φορά με τη βοήθεια της hairstylist Ιωάννα Μίχου από το αγαπημένο κομμωτήριο The Headz, να σου δείξουμε πώς θα πετύχεις τρία πολύ γρήγορα γιορτινά χτενίσματα: Ένα bubble ponytail, ένα ανάλαφρο wavy look και ένα sleek wet κότσο. Πάτα play.

Ιδανικά για κάθε γιορτινή περίσταση, από μία χαλαρή βόλτα μέχρι και ένα πιο glam night out, αυτά τα χτενίσματα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. Διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σου. Αν πιάνουν τα χέρια σου, δοκίμασέ τα μόνη σου στο σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες, διαφορετικά αποθήκευσέ τα για το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

Τα προϊόντα χρησιμοποιήσαμε στα χτενίσματα ήταν το Extra Hold Hair Spray (λακ) της TRESemmé για μεγαλύτερη διάρκεια στο χτένισμα, καταπολεμώντας το φριζάρισμα, χάρη στην ειδική φόρμουλα κατά της υγρασίας που έχει, το spray θερμοπροστασίας που ταυτόχρονα επανορθώνει τη φθορά, ενυδατώνει και αποτρέπει το σπάσιμο, Bb. Glow Thermal Protection Mist της Bumble and Bumble, το Aveda Texture Tonic Spray για ανάλαφρη, φυσική και ανεπιτήδευτη υφή και το gel μαλλιών Eimi Shape Me 48h της Wella Professionals που βοηθά στη διαμόρφωση του στυλ των μαλλιών, με ή χωρίς πιστολάκι, και διατηρεί το χτένισμα αψεγάδιαστο έως και 48 ώρες.

 

Κομμωτήριο: The Heads, Ναϊάδων και Αχιλλεως 54, Παλαιό Φάληρο