VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Το Stabilo- eyeliner και ακόμη 5 πράγματα που έχω λατρέψει και θα βρεις τώρα στα Sephora

/Ladylike.gr Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Πριν λίγο καιρό στην beauty στήλη του Ladylike σου έγραφα για το φετινό meet up με τα Sephora. «Τέτοιες μέρες, κάθε χρόνο, η Sephora κάνει ένα μεγάλο beauty event προκειμένου να μας ενημερώσει- παρουσιάσει τα beauty λανσαρίσματα της καλοκαιρινής σεζόν.  Κι όπως σου έχω ξαναπεί, νέα beauty brands, ολοκαίνουργια skincare προϊόντα, καλλυντικά και κάθε λογής gadget είναι μόνο μερικά από αυτά που φτάνουν στα χέρια κάθε beauty editor, προκειμένου να τα δοκιμάσει. Η φετινή συνάντησή μας έγινε διαδικτυακά και η Μαρία Συμνιανάκη, National Makeup Artist της Sephora Greece, ως καλή «οικοδέσποινα» ήταν εκεί για να μας εξηγήσει και να μας δώσει τα δικά της beauty tips για τα νέα προϊόντα που είχαμε στα χέρια μας».      

Τα νέα, beauty λανσαρίσματα ήταν σίγουρα πολλάαααα και άκρως λαχταριστά και αν μη τι άλλο, θα μπορούσα να κάθομαι να γράφω με τις ώρες για κάθε προϊόν που υπήρχε μέσα σε αυτό το «Sephora Magic Box»- ήδη σου έγραψα για τη συγκλονιστική ανακάλυψη του ασετόν σε μορφή κρέμας- αλλά ξέρω ότι δεν πρέπει να γίνομαι κουραστική- Θου Κύριε- και γι’ αυτό, αυτή τη φορά, περιορίστηκα στα 5 πιο αγαπημένα μου. Σε αυτά, που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μου με την πρώτη ματιά, σε αυτά που με κέρδισαν και δοκίμασα πρώτα απ’ όλα

Το τέλειο «πακέτο» με μάσκες προσώπου

Την αγάπη μου για την περιποίηση της επιδερμίδας μου και ειδικότερα για τις μάσκες την ξέρεις, αν με διαβάζεις καιρό στην beauty στήλη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνω μία μάσκα την εβδομάδα και φυσικά, να μην πάρω καμια δεκαριά- κάποιες φορές κυριολεκτικά- μαζί μου στις διακοπές. Κι όταν ο χρόνος με πιέζει, σίγουρα οι sheet masks (aka υφασμάτινες μάσκες προσώπου) είναι η αγαπημένη μου επιλογή. Ε, αυτό είναι το τέλειο πακέτο! Όχι μην μπερδεύεσαι. Δεν είναι μαντηλάκια. Είναι ένα super πρακτικό πακέτο- οι 1 Minute Face Masks από τη Sephora Collection με 14- ναι 14- μάσκες Sephora Collection.

Εμπλουτισμένες με εκχύλισμα αβοκάντο, αυτές οι μάσκες είναι κατασκευασμένες από πολύ λεπτές ίνες που επιτρέπουν την καλύτερη διάχυση των ενεργών συστατικών και εξασφαλίζουν αποτελεσματική δράση σε μόλις 1 λεπτό, προσφέροντας θρέψη και καταπραϋντική δράση. Χάρη στην επανασφραγιζόμενη συσκευασία τους, η φρεσκάδα των συνθέσεων διατηρείται μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα καθαρισμού προσώπου και ένα treatment για τα χείλη μου

Fresh Soy Face Cleanser: Είναι από τα best-selling προϊόντα του brand και ένα από τα καθαριστικά που λατρεύουν εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως. Τα προϊόντα της fresh, όμως, είναι πλέον στα Sephora και το μόνο που έμενε ήταν να  το δοκιμάσω. Στην ουσία πρόκειται για ένα 3 σε 1 προϊόν καθαρισμού προσώπου με πρωτεΐνες σόγιας που αφαιρεί το μακιγιάζ (ΣΗΜΕΙΩΣΕ και τη μάσκαρα), τους ρύπους ενώ παράλληλα, τονώνει διατηρώντας την απαραίτητη υγρασία της επιδερμίδας.

Σε μορφή gel και με ισορροπημένο pH- που το καθιστά ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας- αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να στεγνώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την ελαστική και απαλή. Με τη σύνθεσή του από πλούσιες σε αμινοξέα πρωτεΐνες σόγιας, καταπραϋντικό εκχύλισμα αγγουριού, εξισορροπητικό ροδόνερο και θρεπτικό σπορέλαιο μπουράντζας, διατηρεί την επιδερμίδα ελαστική και αναζωογονημένη.

Με εξίσου θρεπτικά συστατικά και το Sugar Lip Treatment Advanced Therapy, μια θεραπεία που μεταμορφώνει τα χείλη, αναπληρώνει την υγρασία, ενυδατώνει για 24 ώρες αφήνοντάς τα ορατά πιο γεμάτα.

Το πιο shimmery scrub σώματος

Αν έχεις βάλει σταθερά στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά σου την απολέπιση, τότε θα έχεις  καταλάβει πόσο σημαντική είναι και σίγουρα θα έχεις δει τη διαφορά στο σώμα σου. Κι αν δεν λες όχι, σε λίγο παραπάνω glitter και λάμψη στη ζωή σου και στη beauty ρουτίνα σου ειδικότερα, (εγώ σίγουρα δεν λέω)- ΔΕΝ γίνεται να ΜΗΝ δοκιμάσεις αυτό το scrub aka το Rose Gold Shimmer Scrub της Frank Body.

Το brand με τα iconic προϊόντα απολέπισης αποφάσισε να δημιουργήσει αυτή τη σεζόν, την πιο shimmery  version του, σε ένα συγκλονιστικό ροζ χρυσό. Απολέπιση, ενυδάτωση και λάμψη ταυτόχρονα: Αυτό είναι το πλήρες πακέτο. Χρησιμοποιώντας τη φυσική χρυσή μίκα ως βιώσιμη εναλλακτική λύση για τις πλαστικές παγιέτες, η λάμψη είναι 100% φυσική, ελαφριά και κομποστοποιήσιμη. Είναι οικολογικό και φιλικό προς το δέρμα, ενώ περιέχει 100% συστατικά φυσικής προέλευσης.

SEPHORA x STABILO Eyeliner

Ψέματα δεν θα σου πω. Λίγες μέρες πριν φτάσει το «Sephora Magic Box» στα χέρια μου, είχα κάνει την επίσκεψή μου στα καταστήματα Sephora και όχι μόνο το εντόπισα, αλλά το αγόρασα και στα δύο από τα τέσσερα χρώματα που κυκλοφορεί. (Σημείωσε μαύρο, μπλε, καφέ και γκρι). Με έμπνευση από τα 90s και όλη αυτή τη νοσταλγική εποχή, τα Sephora συνεργάστηκαν με τη Stabilo, δημιουργώντας το απόλυτο SEPHORA x STABILO felt-tip eyeliner. Με μια ανάλαφρη σύνθεση που απλώνεται εύκολα στο βλέφαρο, τονίζει εύκολα τα μάτια, δημιουργώντας διασκεδαστικά και πολύχρωμα look. Στα πλεονεκτήματά του σημείωσε τη χαμηλή τιμή (μόλις 7,95 €)  και τη μίνι συσκευασία, εξαιρετικά βολικό για να χωράει ακόμη και στο πιο μικρό νεσεσέρ.

Χάρη στη βολική μύτη του, μπορεί να δημιουργήσει είτε μία λεπτή, διακριτική γραμμή, είτε μία πιο έντονη, πλατιά, για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται σβήσιμο, το χρώμα είναι έντονο και ομοιόμορφο από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Last but not least: Το απόλυτο highlighter για πρόσωπο και σώμα

 

Θεωρώ τις γυαλάδες και τις λάμψεις που μπορείς να δημιουργήσεις στο σώμα, στα κόκαλα του προσώπου σου και στο ντεκολτέ από τα πιο sexy πράγματα στο καλοκαιρινό μακιγιάζ. Πόσο μάλλον όταν είσαι και λίγο μαυρισμένη. Κάπως έτσι, καταλαβαίνεις α) πως  λατρεύω- χωρίς φόβο και πάθος τα highlighters και γενικότερα τα προϊόντα λάμψης και β) γιατί ξεχώρισα- ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά το υγρό highlighter Ignite Liquified Light Highlighter της BECCA. Το πρώτο πράγμα που ξεχώρισα ήταν η ανάλαφρη- καθόλου βαριά ή λιπαρή υφή του που απλωνόταν πανεύκολα και απορροφιόταν αμέσως από την επιδερμίδα. Έπειτα, η απόδοσή του. Με το που το απλώνεις στην επιδερμίδα σου βλέπεις να αποκτά μία  εκπληκτική, στιλπνή λάμψη κι αυτό γιατί, η περλέ σύνθεσή του αποτελείται από πολυδιάστατα μικοσφαιρίδια, ενώ το έλαιο ηλίανθου και η βιταμίνη Ε χαρίζει θρέψη και λείανση. Last but not least: Έχει απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ από ζουμερό ανανά, φρέσκια καρύδα και νότες άνθους πορτοκαλιάς. Απλά έρωτας!

Θα το βρεις σε έξι αποχρώσεις για να διαλέξεις, για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Ο δικός μου τρόπος να το χρησιμοποιώ στο σώμα; Αναμειγνύω μερικές σταγόνες του με τη body lotion και απλώνω στο σώμα μου, ενώ στο πρόσωπο το εφαρμόζω ταμποναριστά στα ψηλά σημεία.