Δανάη Μπάρκα: Το μανικιούρ που διάλεξε στα γενέθλιά της καταρρίπτει έναν μεγάλο beauty μύθο
- 20 ΝΟΕ 2025
Το καρό αλλά και polka dot μανικιούρ συγκαταλέγεται σίγουρα μέσα στις πιο αγαπημένες τάσεις για τα νύχια αυτή την περίοδο, όμως, η μονοχρωμία παραμένει πάντα η πιο safe επιλογή, που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε μήκος και σχήμα νυχιών. Η Δανάη Μπάρκα συμφωνεί και επαυξάνει με τον παραπάνω «κανόνα», όπως φαίνεται και από το μανικιούρ που υιοθέτησε τελευταία.
Η ηθοποιός επέλεξε ένα από τα πιο κλασικά trends στο μανικιούρ: τα milky nails, που στην ουσία συνδυάζουν μίνιμαλ αισθητική και κομψότητα. Τα νύχια βάφονται σε μία γαλακτερή λευκή απόχρωση που αποπνέει φυσικότητα και απλότητα, χωρίς να δείχνει επιτηδευμένη. Δες παρακάτω το μανικιούρ της Δανάης Μπάρκα.
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες στο Instagram, η ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξε ένα τετράγωνο με οβάλ γωνίες σχήμα, που αναδείκνυε ακόμη περισσότερο το κομψό μανικιούρ της.
Παρά το γεγονός πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν στερεοτυπικά το γαλακτερό και γενικότερα, το λευκό μανικιούρ με την καλοκαιρινή περίοδο, μιας και δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με την μαυρισμένη επιδερμίδα, η επιλογή της Δανάης Μπάρκα αποδεικνύει πως το συγκεκριμένο trend είναι απόλυτα διαχρονικό, καταρρίπτοντας έναν από τους μεγαλύτερους μύθους στο μανικιούρ.
Ένα nail trend που μπορεί να υιοθετηθεί σε κάθε εποχή, ταιριάζει υπέροχα με κάθε outfit – καλοκαιρινό αλλά και χειμωνιάτικο- φέρνοντας μια elegant ισορροπία και minimal chic αισθητική.
Το μανικιούρ της Δανάης Μπάρκα

Διακριτικό αλλά εντυπωσιακό, το γαλακτερό λευκό – σε όλες του τις αποχρώσεις από το πιο απαλό, ημιδιάφανο έως το πιο ματ λευκό- παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα στο μανικιούρ και αποτελεί ιδανική επιλογή αν αναζητάς ένα κομψό μανικιούρ χωρίς υπερβολές ανεξάρτητα από την περίοδο ή την περίσταση. Ταιριάζει σε κάθε μήκος και σχήμα νυχιών κάνοντάς τα να δείχνουν περιποιημένα.
Αυτό ήταν και το birthday mani της Δανάης Μπάρκα, όπως φαίνεται μεταξύ άλλων, στις φωτογραφίες που ανέβασε πριν λίγη ώρα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, από τα φετινά γενέθλιά της, στα οποία ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν.