ΜΑΛΛΙΑ

5 ιδέες για τα πιο πρακτικά και στιλάτα messy buns

Οι μέρες καραντίνας κυλούν. #Μένουμεσπίτι (ή #δουλεύουμεαπότοσπίτι- αν έχεις τη δυνατότητα- όπως εμείς), είμαστε ψύχραιμοι, κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν και που άλλοτε ο χρόνος ποτέ δεν έφτανε γι αυτά, ανακαλύπτουμε κρυφά μας ταλέντα ή ακολουθούμε τις οδηγίες των experts, όπως για παράδειγμα να αφαιρέσουμε το ημιμόνιμο μανικιούρ από τα νύχια μας .

 

 

Σίγουρα βέβαια, όσο αφορά τα μαλλιά μας, τα πράγματα λίγο αλλάζουν. Ιδιαίτερα δε, αν α) δουλεύεις από το σπίτι (οπότε σημείωσε λίγο λιγότερο ελεύθερο χρόνο) και β) αν δεν πιάνουν τα χέρια σου (ΑΚΟΜΗ τουλάχιστον- έχουμε μέρες μπροστά μας, κορίτσια). Στη δική μου περίπτωση, ισχύουν και τα δύο, οπότε καταλαβαίνεις γιατί το messy bun (aka ο επιμελώς ατημέλητος κότσος) είναι το αγαπημένο μου χτένισμα αυτή την περίοδο.

Γιατί όχι μόνο σώζει τα μαλλιά από την υγρασία, το φριζάρισμα, αλλά μπορεί να συνδυαστεί άψογα με το oversized φούτερ σου ή τα φανταστικά homewear looks, δημιουργώντας ένα πιο cozy αποτέλεσμα. Το καλύτερο; Για να το πετύχεις δεν χρειάζεται πιστολάκι ή άλλα εργαλεία θερμότητας.

Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να υπάρχουν στιγμές που να θέλεις να νιώσεις «ντυμένη». Φορώντας άνετα outfits φυσικά, αλλά φορώντας «ρούχα» πάραυτα. Πάρε την Carrie Bradshaw, για παράδειγμα. Στο “Sex and the City”, ο πλασματικός χαρακτήρας, σαν αρθρογράφος, έγραφε την εβδομαδιαία στήλη της από το σπίτι. Ακόμα και αν δούλευε στο σπίτι, η Carrie ήταν καλοντυμένη. Η Κέλλυ έχει φροντίσει και γι’ αυτό. Και σε αυτή την περίπτωση, βέβαια, τα messy buns μπορούν να συνδυαστούν τέ-λει-α! Παρακάτω συγκεντρώσαμε 5 πρακτικά και στιλάτα messy buns για #hairinspo.

 

Με scrunchie (ψηλά)

Με scrunchie (χαμηλά)

Μισά- μισά

Πιασμένα αντί χαμηλού ponytail

Αφήνοντας ανέμελα τουφάκια