CELEBRITIES

Zoë Kravitz- Channing Tatum: Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood

AP Photos/24 Creative Team

Μία δικάβαλη ποδηλατάδα στη Νέα Υόρκη ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τις φήμες περί σχέσης, ή τέλος πάντων κάποιου υπαρκτού φλερτ, ανάμεσα στη Zoë Kravitz και τον Channing Tatum. Οι φωτογραφίες στις οποίες οι δυο ηθοποιοί απολαμβάνουν αμέριμνοι τη βόλτα τους πάνω σε ένα μαύρο BMX ποδήλατο, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και είναι ό,τι πιο cool και hot μαζί που θα δεις σήμερα.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φήμες θέλουν τη Zoë Kravitz και τον Channing Tatum ζευγάρι. Αυτές κυκλοφόρησαν πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2021, μετά το διαζύγιο ανάμεσα στην ηθοποιού και τον Karl Glusman, ύστερα από μόλις 18 μήνες γάμου. Λίγο χρονικό διάστημα αργότερα, διαψεύστηκαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που παραχώρησε το E!.

Η Zoë Kravitz και ο Channing Tatum είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στη Νέα Υόρκη αυτή τη στιγμή

Παρόλο, λοιπόν, που η σχέση τους είχε διαψευστεί τότε, η νέα τους κοινή εμφάνιση στη Νέα Υόρκη έρχεται να αναζωπυρώσει έναν νέο κύκλο υποθέσεων γύρω από την (ερωτική) σχέση τους. Πιο συγκεκριμένα, το δίδυμο εντοπίστηκε να κάνει βόλτα με ποδήλατο την Τετάρτη, 18 Αυγούστου στους δρόμους του East Village της Νέας Υόρκης, απολαμβάνοντας εμφανώς ο ένας την παρέα του άλλου. Στις φωτογραφίες, οι δυο τους ανταλλάσσουν γέλια, ενώ η Zoë Kravitz κρατάει αγκαλιά τον Channing Tatum την ώρα που αυτός κάνει πετάλι.

Η γνωριμία τους

«Δουλεύουν μαζί πάνω σε ένα επερχόμενο project. Δεν είναι μαζί», είχε δηλώσει παλαιότερα πηγή στο περιοδικό People, τότε που οι φήμες είχαν φουντώσει. Τελικά, αυτό το project όντως υπήρξε και ήταν η ταινία “Pussy Island”. Ένα θρίλερ στο οποίο η 32χρονη ηθοποιός έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, τη στιγμή που ο 41χρονος ηθοποιός είναι ο πρωταγωνιστής. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η πρώτη επαφή της Zoë Kravitz και του Channing Tatum. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ήρθαν πιο κοντά στα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας.

Τον Ιούνιο, οι δυο ηθοποιοί έδωσαν κοινή συνέντευξη στο Deadline με αφορμή την παραπάνω συνεργασία τους. Η Zoë Kravitz είχε δηλώσει τότε πως ο Channing Tatum ήταν η πρώτη της επιλογή, όσον αφορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία. Αναφερόμενη στον 41χρονο ηθοποιό ως «Chan» και «καλό της φίλο», η Kravitz είπε χαρακτηριστικά: «Ήξερα από το “Magic Mike” και τα live shows του, ότι είναι αληθινός φεμινιστής. Ήθελα να συνεργαστώ με κάποιον που σαφώς ενδιαφερόταν στην εξερεύνηση αυτού του θέματος».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού People, οι δυο τους γνωρίζονταν ήδη από το 2017, όταν συνεργάστηκαν στην ταινία “The Lego Batman Movie”.

Ο χωρισμός της Zoë Kravitz μετά από 18 μήνες γάμου

Τον Ιούνιο του 2019 η Zoë Kravitz και ο σύντρoφoς της Karl Glusman αντάλλαζαν όρκους αιώνιας αγάπης στο σπίτι του πατέρα της νύφης, Lenny Kravitz στο Παρίσι. Τι κι αν ο γάμος τους  έγινε στην πιο ρομαντική πόλη της Ευρώπης; Το ρομάντζο κράτησε μόνο 18 μήνες και η 32χρονη ηθοποιός πολύ πρόσφατα αποφάσισε να πάρει διαζύγιο. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τον Οκτώβριο του 2016, ωστόσο παντρεμένοι παρέμειναν μόλις 1μιση χρόνο.

Το ερωτικό παρελθόν του Channing Tatum

Από την άλλη, ο τελευταίος (άκαρπος) γάμος του Channing Tatum ήταν αυτός με τη Jenna Dewan. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν 15 χρόνια στο πλατό του Step Up, αποφάσισε να πάρει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Ο χωρισμός τους το 2018, ύστερα από 9 χρόνια κοινής πορείας και μία κόρη, έγινε γνωστός από τον ίδιο τον Channing, μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μετά τον χωρισμό του, ο ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της Jessie J. Έρωτας που διήρκησε σχεδόν έναν χρόνο. Το ζευγάρι που έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση τον Μάρτιο του 2019, περπατώντας χέρι χέρι στο Λονδίνο, έκανε την τελευταία τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου. Δύο μήνες μετά, ο χωρισμός τους δημοσιεύτηκε αρχικά από το US Weekly και επιβεβαιώθηκε από το αμερικανικό People.

«Ο Chan κι εγώ φωτογραφηθήκαμε μαζί πριν ακόμα η σχέση μας εδραιωθεί κι αυτό δημιούργησε πίεση. Χρειαζόμασταν χρόνο για να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο» είχε πει στους The Times η Jessie J για την πρώτη φορά που οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν να παίζουν γκολφ στην αρχή της σχέσης τους.