ΖΩΔΙΑ

Το καλύτερο μέρος να κάνεις σεξ ανάλογα με το ζώδιό σου

Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου ότι αυτές οι προτιμήσεις που βγάζεις στον Κωστάκη την ώρα του σεξ πηγάζουν από το άστρο σου; Αμέ, όπως σου τα λέω είναι. Στον έρωτα βγάζεις προσωπικότητα, γούστα, ψυχούλα. Ο Ιχθύς τη βροχή δεν τη φοβάται, όταν κάνει σεξ, γιατί #νερό. Ο Παρθένος πάλι, ψάχνει υπόστεγο να πάει να χωθεί, στεγνά ρούχα, ένα πιστολάκι, κανένα σεξ, ποτέ, καταλαβαίνεις.

Σε ποιο location την καταβρίσκει το κάθε ζώδιο;

Κριός: Παντού

Για τον Κριό ο τόπος διεξαγωγής του σπορ είναι λεπτομέρειες. Σεξ να ‘ναι κι όπου να ‘ναι. Αυτό είναι ευελιξία.

Ταύρος: Στα πούπουλα

Η Ταυρίνα θέλει τα σέα και τα μέα της. Κεριά, μεταξωτά κατωσέντονα, μουσική αισθαντική. Ιεροτελεστία κανονική, θέλει να το ζήσει. Ο Ταύρος δύσκολα επιχειρεί quickie.

Δίδυμοι: Κάπου διαφορετικά

Το ζώδιο που βαριέται πιο εύκολα από τον καθένα. Θα ξεκινήσει παραδοσιακά από το υπνοδωμάτιο, θα συνεχίσει διαδοχικά στην κουζίνα, το σαλόνι, το μπάνιο, την ταράτσα. Never stand still το μοτάκι εδώ, «πειραματισμός» το σύνθημα που όλους τους Δίδυμους ενώνει.

Καρκίνος: Στο κρεβάτι

Να κι ένα ζώδιο που μπορεί ακόμα να κάνει σεξ ΜΟΝΟ στο κρεβατάκι του. Δεν το μπορεί το ξεβόλεμα, θέλει το μαξιλάρι του, την πλευρά του που την ξέρει, γνώριμα πράγματα. Ωστόσο ο Καρκίνος σε ανταμείβει κατά τη διαδικασία. Επειδή προτιμάει το χώρο του δεν σημαίνει πως είναι ανιαρός στο σεξ. Κάθε άλλο.

Λέων: Στο μπαλκόνι

Αποδίδει καλύτερα μπροστά σε κοινό σε πολλές δραστηριότητές του, δεν το λες και ντροπαλό το Λιοντάρι. Οπότε όπου υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να το δουν, κάτι το πιάνει. Μπαλκόνι, αμάξι, παραλία στα αγαπημένα του locations.

Παρθένος: Κάπου καθαρά

Έχε στον Παρθένο νερό, αντισηπτικά μαντηλάκια, καθαρές πετσέτες και σεντόνια και πάρ’ του το είναι. Μη δει βρωμιά και λεκέδες, πάει, λίμπιντο καπούτ.

Ζυγός: Μπροστά σε καθρέφτη ή σε κάμερα

Είναι οπτικός τύπος ο Ζυγός, αυτό μην το ξεχνάς. Απολαμβάνει την εικόνα των κορμιών και το να βλέπει τον/την σύντροφό του να περνάει καλά με όσα επιχειρεί εκείνος/η. Μην του κλείσεις τα μάτια ποτέ.

Σκορπιός: Σε ερωτικό κλουβί

Τόσο πάθος κάπου, κάπως πρέπει να ξεσπάσει. Όσο πιο μεγάλη η ερωτική πρόκληση, τόσο το καλύτερο για το ζώδιο που καίει μέσα στην ερωτική του φλόγα (μα πώς τα λέω έτσι). Μην διστάσεις να εμφανίσεις sex toy στον Σκορπιό, θα το εκτιμήσει.

Τοξότης: Στην ύπαιθρο

Μιλάμε για φυσιολάτρη. Θέλει να κάνει σεξ και να απολαμβάνει τη θάλασσα, τον ήλιο, το φεγγάρι, τα φύλλα που παίρνει ο βοριάς. Ο Τοξότης μία φαντασίωση έχει, να κάνει σεξ μέσα στη φύση, όσο πιο ελεύθερα γίνεται.

Αιγόκερως: Κάπου που να μην τους δει ΚΑΝΕΙΣ

Τα εν οίκω μη εν δήμω για τον Αιγόκερω που είναι πολύ σεμνός για να αναρωτιέται ποιο είναι το καλύτερο μέρος για σεξ. Προφανώς ένα υπόγειο, που δεν τον πιάνει το μάτι κανενός.

Υδροχόος: Στο chat

Το πώς χαίρεται ο Υδροχόος με όλα αυτά τα sexting και την αποστολή πονηρών ΜB, δεν φαντάζεσαι. Στο πνεύμα της εποχής, αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες των πολυμέσων γιατί όχι μόνο θέλει να δοκιμάζει, αλλά κυρίως επειδή η οθόνη του τον κάνει να νιώθει πιο ασφαλής και προστατευμένος. Είναι οπτικός τύπος, όλα κι όλα.

Ιχθύς: Στο νερό

Πώς είναι δυνατόν να μην νιώθει οικεία ένα Ψάρι κοντά ή μέσα στο νερό; Δεν χρειάζεται να τρέχετε στα άπατα και στις πισίνες. Νερό έχει κι η μπανιέρα, νερό έχει κι η ντουζιέρα. Και κάπου εδώ να αναφέρουμε πως η φαντασία των Ιχθύων οργιάζει τόσο στη ξηρά όσο και στη θάλασσα.