ΖΩΔΙΑ

Τι κάνεις μετά το σεξ, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τα άστρα μπορούν να σου πουν πολλά για το τι είδος ανθρώπου είσαι στο κρεβάτι ή και μετά το σεξ. Μερικές από εμάς πέφτουμε πάνω τους ζητώντας αγκαλιές, άλλες ανάβουμε τσιγάρο ή τρέχουμε στο ντους.

Παίζει άραγε ρόλο το πότε γεννηθήκαμε για το τι κάνουμε μόλις τελειώσει το σεξ; Πιθανότατα όχι όσο ο παρτενέρ και τι διάθεση μας βγάζει αυτός, αλλά έχει πάντα πλάκα να συνδέουμε τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου με τις εκάστοτε συμπεριφορές των ανθρώπων.

Κριός

Η ανάγκη σου για άμεση ικανοποίηση θα σε κάνει να τελειώσεις σε χρόνο μηδέν. Μετά το σεξ θες να χαλαρώσεις, δίχως δράματα, αλλά μόνο αφού πας να κάνεις ένα μπάνιο και να ξεπλυθείς από τα σωματικά υγρά.

Ταύρος

Είσαι υπομονετική και λίγο τεμπέλα στο κρεβάτι. Αλλά όχι όταν μιλάμε για καθαριότητα. Σου αρέσει να κοιμάσαι στην αγκαλιά του συντρόφου σου μετά το σεξ, αλλά όσο ερωτευμένη κι αν είσαι, η ακαταστασία στο δωμάτιο σε κάνει να νιώθεις άβολα. Όσο κι αν θες να χαλαρώσεις, σηκώνεσαι και μαζεύεις.

Δίδυμοι

Οι τολμηροί Δίδυμοι λατρεύουν το σεξ σε δημόσιους χώρους. Μια ταράτσα, ένα δασάκι, στο αυτοκίνητο ή και σε μια τουαλέτα, όπως και να ‘χει αναγκαστικά αυτό που θα κάνεις με το που τελειώσετε είναι να σκουπιστείς μπροστά του και να ξαναντυθείς βιαστικά.

Καρκίνος

Σου αρέσουν οι αγκαλιές μετά το σεξ, αλλά μόνο αφού βεβαιωθείς ότι έχεις καθαριστεί πλήρως από τα υγρά του συντρόφου σου. Αυτή σου η μανία, όσο ρομαντική κι αν είναι η ατμόσφαιρα, μπορεί να την καταστρέψει.

Λέων

Μόλις τελειώσεις αναπαράγεις στο μυαλό σου τις στιγμές που μόλις ζήσατε, μόνο και μόνο για να θυμηθείς πόσο καλή ήσουν. Πριν όμως αρχίσεις τον αυτοθαυμασμό, θες να κάτσεις λίγο και πιθανότατα να σε πάρει και ο ύπνος από την υπερπροσπάθεια που έκανες να αποδείξεις στον εαυτό σου πόσο καλή ήσουν.

Παρθένος

Το τελετουργικό σου μετά την σεξουαλική πράξη, είναι να συζητάς τι απήλαυσες περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ. Πριν απ΄αυτό όμως θα ξεπλυθείς ενδελεχώς στο μπάνιο, γιατί αυτό κάνει κάθε σωστός, μικροβιοφοβικός Παρθένος που σέβεται τον εαυτό του.

Ζυγός

Μετά το σεξ, η διάθεση σου για φλερτ θα συνεχίσει να λειτουργεί και θα σε κάνει να ψαρεύεις κοπλιμέντα, όπως μόνο εσύ ξέρεις να το κάνεις.

Σκορπιός

Είσαι πολύ συναισθηματική και βρίσκεις μεγάλη ικανοποίηση με το να κοιτάζεις τον άλλο στα μάτια μετά το σεξ. Μπορεί να το βρίσκει περίεργο και creepy, αλλά εσύ εκεί.

Τοξότης

Ιδανικά, θες να ανέβεις στην ταράτσα και να κοιτάξετε αγκαλιά τ’ αστέρια, αλλά αν δεν μπορεί να συμβεί αυτό, συμβιβάζεσαι και με το να αράξεις σε μια περίεργη στάση πάνω του και να του λες ασυνάρτητα πράγματα.

Αιγόκερως

Είσαι προσγειωμένη ακόμα και στο θέμα του σεξ, οπότε με το που τελειώσετε, δε θες πολλά πολλά και ξεκινάς και πάλι να ντύνεσαι και να μαζεύεις τα πράγματά σου.

Υδροχόος

Θες να μιλήσετε για το σεξ, αλλά παράλληλα θα δεις ότι έχει ξηλωθεί μια κλωστή στην κουρτίνα, θα θυμηθείς ότι μάλλον έληξε το γιαούρτι που φάγατε, αλλά και ότι αύριο έχεις ένα δύσκολο ραντεβού στη δουλειά, οπότε θα χαθείς κάπου στον εξωτερικό σου μονόλογο.

Ιχθύς

Θες να συνεχίσετε να φιλιέστε μέχρι να σας πάρει ο ύπνος με τα χείλη σας κολλημένα. Θες, αλλά εντάξει, ξέρεις πως είναι τώρα η πραγματικότητα. Ή μήπως δε θυμάσαι ότι δεν πρωταγωνιστείτε σε ταινία;