ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 27- 28 Οκτωβρίου. H Πανσέληνος στον Ταύρο στις 24 του μήνα έστρεψε το ενδιαφέρον μας στις υλικές απολαύσεις κι έφερε στην επιφάνεια ό,τι σκεφτόμασταν πως διαθέτει υπερβολική αξία εξαιτίας καταστάσεων που δεν ανταποκρίνονται πλέον στις ανάγκες μας. Παράλληλα, ο Ουρανός, ο μεγάλος επαναστάτης, φέρνει απότομες αλλαγές από εκεί που δεν το περίμενε κανείς και ανακινεί καταστάσεις που θα μας σημαδέψουν ενδεχομένως και για πάντα. Μπορούμε να επιδιώκουμε με ασφάλεια το “πολύ” ή κινδυνεύουμε να την πατήσουμε σαν τη Ρούλα Βροχοπούλου με τον Φραν, επειδή εκεί έξω υπάρχουν ασέβαστοι παντού; Πώς θα είναι το Σαββατοκύριακο της εθνικής γιορτής της 28ης Οκτωβρίου, η οποία πέφτει ξανά σε αργία και μας αποστερεί από ένα 24ωρο ξεκούρασης; Με ποια κλασική πατριωτική ταινία μοιάζει η πρόβλεψη για το ζώδιό μας; Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται πιο κάτω:

Κριός

Πάρα πολλά πράγματα σας χωρίζουν αυτές τις μέρες από τους γονείς, τα αδέρφια, τον Θανάση και, ενδεχομένως, τη γάτα σας – μην κοιτάτε που δεν ξέρει να σας το δείξει ή που δεν την ενδιαφέρει να το μάθετε. Η Πανσέληνος στον Ταύρο σάς τσίτωσε κι άλλο, ιδίως σε σχέση με τα λεφτά, που συνιστούν και τη ρίζα του προβλήματος, ενώ οι αλλαγές που βλέπετε ότι έρχονται ή ότι πρέπει, τέλος πάντων, να έρθουν όσο εσείς κοιτάτε από την άλλη πλευρά μπορεί να είναι πιο τρομακτικές κι από την καλόγρια στο The Nun. Μέσα σε όλα αυτά αισθάνεστε ότι η ζωή περνάει κι εσείς δεν κάνετε καθόλου σον σον, συνεπώς ο βασικός σας καημός αυτό το Σαββατοκύριακο, θα είναι το πώς θα ξεχάσετε (ή θα κάνετε τους άλλους να ξεχάσουν) τα οικονομικά σας προβλήματα και εν γένει τα θέματα της συνεννόησης και θα βγείτε να φλερτάρετε μέχρι ο άλλος να πει “ήμαρτον” (αν μπορεί κανείς να πει ποτέ σε εσάς αυτή τη λέξη – που, μεταξύ μας, μπορεί, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). Σε κάθε περίπτωση, το Σαββατοκύριακό σας προβλέπεται συγκρουσιακό, κάτι σαν αυτό που πέρασαν ο Κώστας Πρέκας και ο Κώστας Καρράς, δυο παιδικοί φίλοι που βρέθηκαν στα αντίπαλα στρατόπεδα στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην ταινία Η Μεσόγειος Φλέγεται και κυρίως στο κομμάτι που η αδελφή του Έλληνα πιάνει γκόμενο τον Γερμανό, για να του αποσπά πληροφορίες (τουτέστιν, το παρασκήνιο χρειάζεται πολλαπλά φίλτρα για να το αντιληφθείτε πλήρως).

Ταύρος

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σας κάνει κάποιος, εκτός από το να σας φάει το μπιφτέκι σας; Η “διδασκαλία” πως η ζωή έχει απρόβλεπτα, το κούνημα του δάχτυλου πέρα δώθε πέρα δώθε και το “mansplaining” που πατάει τον κάλο της ταυρίσιας φύσης σας και σας ξυπνάει ως και δολοφονικά ένστικτα. Η Πανσέληνος πάνω σας έφερε συγκρούσεις, τόσο εσωτερικές (μη φας το 8ο κοκ για σήμερα, δηλαδή έλεος), όσο και εξωτερικές, καθώς στη φασούλα συμμετείχε ο Ουρανός και όλη του η ορμή αλλαγής. Το Σαββατοκύριακο θα συνεχίσει με τέτοια διάθεση, επαναπροσδιορισμού των προτεραιοτήτων σας, έστω και με το ζόρι, όχι όμως και χωρίς εξόδους, καθώς τίποτα δεν μπορεί να σας κλείσει μέσα, ούτε καν το δυσθεώρητα πολύ άγχος σας. Ίσως αυτός να είναι ένας τρόπος να το καταπολεμήσετε (πλαγίως, γιατί ευθέως δεν μπορείτε να το αντικρίσετε μέσα στον καταιγισμό των εξελίξεων της δουλειάς και του πράγματος που λέγεται ζωή και συμβαίνει ενώ εσείς κάνετε άλλα σχέδια). Έτσι την πάτησαν και στο Υποβρύχιο Παπανικολής, πήγαν οι άνθρωποι κι έγιναν ναυτικοί μπας και δουν κανένα άλλο μέρος πέραν του χωριού τους και ήρθε ο πόλεμος και τους έβγαλε να ανακρίνουν Ιταλούς στη μέση της Αδριατικής.

Δίδυμοι

Πολλή δουλειά έχει πέσει, και με την Πανσέληνο στον Ταύρο να φέρνει ξανά το παρελθόν στο προσκήνιο, είστε πάρα πολύ έτοιμοι να κάνετε τη δικαιολογία αυτή ταπετσαρία πάνω σας και να αποφύγετε τόσο τις υποχρεώσεις που φέρνει το Σαββατοκύριακο (σε οικογενειακό επίπεδο κυρίως), όσο και το να δείτε σοβαρά τα γκομενικά σας, τα οποία θέλουν, φυσικά, μια ανανέωση, είτε υπάρχει Θανάσης είτε όχι. Η ψυχολογία σας είναι περίεργη, καθώς το “μια παγώνω μια ζεσταίνομαι” προϋπάρχει ως ταπετσαρία δική σας, και όσο δε βρίσκετε μια ενασχόληση για να ξεσπάσετε επί της ουσίας, τόσο θα παραμένει περίεργη, αλλά συνάμα και εξαιρετικά ταιριαστή με τη διττή σας φύση. Πριν κάνετε τη λανθασμένη επιλογή και ασχοληθείτε με τον λάθος Θανάση, όπως η Βουγιουκλάκη με τον Άγγελο Αντωνόπουλο στη Δασκάλα με τα Ξανθά Μαλλιάόταν νόμιζε πως ο άντρας της είχε πεθάνει στο μέτωπο ενώ αυτός απλά είχε καθυστερήσει να επιστρέψει από αυτό γιατί είχε αμνησία, καθίστε καλύτερα στο σπίτι και αναλογιστείτε πού θέλετε να πάει αυτό το φθινόπωρο από υπαρξιακής/ πρακτικής άποψης, ιδίως για να είστε και προετοιμασμένοι για τις διάφορες επιτυχίες του πρώην Θανάση, όταν θα εμφανιστεί σε λίγο καιρό μπροστά σας και θα σας τις τρίβει στη μούρη, όπως έτριβε ο λαδέμπορας Γαρμπής στην ταινία το στοκ από πελτέδες στους εξαγριωμένους χωριανούς (έτσι ενδέχεται ο πρώην Θανάσης να έχει την ίδια τύχη με τον δωσίλογο, βέβαια).

Κάρκινος

Σε θεωρητικό επίπεδο, η Πανσέληνος μπορεί (και ίσως ήδη το κάνει) να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα στα των σκέσεών σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις), αν έχετε τη διάθεση να ζητήσετε από τον άλλο αυτό που έχετε στο μυαλό σας, αρκεί να μην πέσετε με τα μούτρα στο παρελθόν και τον κάθε περιλιμπανόμενο που επιστρέφει σε “κατακτημένο έδαφος” για να επιβάλει τον δικό του ζυγό/ ρυθμό στα πάντα, όπως ο Λάκης Κομνηνός στην επική καλτ ταινία για το έπος του 1940, με τίτλο 28η Οκτωβρίου ώρα 5:30, όπου μπουκάρει ως διοικητής των Γερμανών στο χωριό όπου ζει η Βέρα Κρούσκα με τον μεθύστακα πατέρα της και διαρκώς προσπαθεί να τους ξεφτιλίσει. Σε άλλα νέα, επειδή κανείς δεν ηρεμεί στο περιβάλλον σας, το Σαββατοκύριακο θα προκύψουν διάφορες δουλειές, κι ευτυχώς θα έχετε την ψυχολογία να τις αντιμετωπίσετε, καθώς η Πανσέληνος έχει κάνει, τουλάχιστον, δουλίτσα στα κέφια σας. Για να μην είναι όμως οι δραστηριότητες του διημέρου τόσο ασύνδετες όσο και οι σκηνές της ταινίας, φροντίστε να κάνετε έστω τα μισά από αυτά που θα προκύψουν, πάνω από όλα για εσάς και τη δική σας ηθική ικανοποίηση.

Λέων

Η φάση “καναπές – πατατάκια – υπαρξιακό κενό που θα καλυπτόταν με ονλάιν σόπινγκ αν υπήρχαν λεφτά” συνεχίζεται, με τη διαφοροποίηση ότι το ονλάιν σόπινγκ (αν υπήρχαν λεφτά) αντικαθίσταται μερικώς με την υποψία πως “αν υπήρχε Θανάσης ίσως όλα να ήταν αλλιώς”. Μπορεί και ναι, μπορεί όμως και όχι και βασικά μπορεί να μην είστε σε τέτοια φάση αυτό το μήνα, καθώς σας ζητούν ταυτόχρονα ο προϊστάμενος και η μάνα σας (που ό,τι θυμάται χαίρεται) κι εσείς είστε αρκετά πρόθυμοι να τους αφιερώσετε το χρόνο που θα αφιερώνατε στον καναπέ (τα πατατάκια θα τα πάρετε μαζί, δεν γεννάται θέμα). Τα νευράκια της Πανσελήνου εξασθενούν το Σαββατοκύριακο και το χάσιμο και ο αποσυντονισμός που βιώσατε αντικαθίσταται από το θάρρος σας να υπερασπιστείτε τις θέσεις σας (απέναντι στα σόγια κυρίως) χωρίς τη φοβία πως θα μείνετε χωρίς οικογένεια και φίλους (ή και χωρίς εχθρούς, γιατί κι αυτό παίζει τη σημασία του, τώρα που δεν έχετε ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείτε με τον Θανάση). Σπίτι και πάλι σπίτι, μέχρι όλα να πάρουν το δρόμο τους. Κι όταν λέμε “σπίτι” μπορεί να εννοούμε και μπαρ, απλά χωρίς ιδιαίτερη κινητικότητα. Α, και στην ταινία με την οποία κομποζάρετε, τους Γενναίους του Βορρά θα παίζατε το ρόλο του Γιάννη Βόγλη. Θεωρητικά δε γίνεται ένας Λέων να μοιράζεται τον πρωταγωνιστικό του ρόλο με έναν ακόμα και συγκεκριμένα με τον Πέτρο Φυσσούν, όμως για το ευρύτερο καλό (το δικό σας), κάποια στιγμή θα το ζήσετε και αυτό.

Παρθένος

Θυμάστε τη Σάσα Παπαδήμα όταν είχε πάει στην Αετόπετρα Ιωαννίνων και γνώρισε τον Ζαφείρη, το γιο του αγωγιάτη και έτσι έμαθε τι θα πει αληθινός άντρας, συνειδητοποιώντας πως είχε βαρεθεί “τους Αθηναίους τους φλούφληδες”; Κάτι τέτοιο παθαίνετε με τον Ήλιο στο Σκορπιό, απλά όπου “Αθηναίος φλούφλης” βάλτε την ανάμνηση του πρώην Θανάση και μαζί της τη διάθεση να παραμείνετε κλειδωμένοι στο σπίτι μέχρι να βγούμε από τα μνημόνια. Η Πανσέληνος έχει φέρει διάφορες εκκρεμότητες στο προσκήνιο, κι επειδή συνήθως εσείς τα τακτοποιείτε αυτά, θα σας την πέσουν όλοι να σας χώσουν, όμως το Σαββατοκύριακο θα πρυτανεύσει το συναίσθημα και η διάθεση να δείτε ανθρώπους, έστω λίγους και καλούς, ας μην είναι οι συγκεντρωμένοι στο ΟΑΚΑ σε συναυλία της Madonna. Για τα δικά σας δεδομένα, έχετε διάθεση “να κάνετε ζημιές”, κι αυτό όχι από αντίδραση, με την οποία είστε τα απόλυτα αντώνυμα, αλλά από γνήσια διάθεση να αλλάξετε παραστάσεις (και να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα). Το μπουρλότο που ετοιμάζεστε να ρίξετε στο Σαββατοκύριακό σας (μαζί με τις μεσομακροπρόθεσμες επιπτώσεις του στους γύρω σας) συγκρίνεται μόνο με την επιχείρηση απελευθέρωσης κρατουμένων στην ταινία Η Χαραυγή της Νίκης, η οποία βασίζεται και σε ιστορικά γεγονότα.

Ζυγός

Ο παλιός καλός σας εαυτός, ο Δόγκανος των Κάτω Πατησίων, ο Jay Gatsby της Μαγκουφάνας, ο Πρίγκιπας Ρενιέ του κρατιδίου της Άνω Βούλας έχει βγει στην επιφάνεια με τον Ήλιο στον Σκορπιό και το μόνο που θέλετε αυτό το Σαββατοκύριακο είναι να αράξετε σε ένα μπαρ, μιας και τα καλά μπουζούκια δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, και να ασχοληθείτε με την ομορφιά της ζωής. Εκεί έξω, βέβαια, όσο εσείς προσπαθείτε να κάνετε τη ζωή σας, τα πράγματα είναι συγκεχυμένα και ασαφή, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά, όπου περιμένετε καιρό μια καλύτερη συγκυρία (για τα νεύρα σας κυρίως και όχι τόσο για να ξοδέψετε σαν να μην υπάρχει αύριο). Η Πανσέληνος φούντωσε το μέσα σας και η γοητεία σας δεν κρύβεται σε ολόκληρο τον νομό, όμως μαζί με αυτήν καταφτάνει και η ανασφάλεια ότι όλο αυτό δεν θα κρατήσει πολύ (πράγμα που ισχύει, γιατί η αυτοπεποίθηση είναι κάτι άγνωστο, σαν την ανάπτυξη σε μνημονιακή χώρα) και ότι “τι σας βρίσκουν και κάθονται μαζί σας” (πράγμα που δεν ισχύει, γιατί οι αρετές σας είναι πολλές, τις κρύβετε όμως με περισσή επιμέλεια). Αν το Σαββατοκύριακό σας ήταν ελληική ταινία για τον Β’  Παγκόσμιο Πόλεμο, θα έμοιαζε με την Κατάσκοπο Νέλλη και τη σκηνή “Αλέξη δίνω το πετσί μου για δυο γουλιές τζιν”.

Σκορπιός

Ο Ήλιος βρίσκεται πάνω σαν την πιο κατάλληλη στιγμή, όταν δηλαδή είχατε μπαϊλντίσει από τις συμπεριφορές ανθρώπων που μόνο προβλήματα θέλουν να δημιουργούν (έτσι, για το σπορ), καθώς και από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες πλέον νοούνται ως ευκαιρία για να επαναδιαπραγματευτείτε τη θέση σας – κάτι σαν αυτό που έκανε η Καρέζη στο Κοντσέρτο για Πολυβόλα όταν έμαθε ο Κατράκης ότι έδινε επίσημα έγγραφα του κράτους στους Ιταλούς, επειδή απειλούσαν ότι θα σκοτώσουν τον αδερφό της και τελικά έγινε κατάσκοπος. Η διάθεσή σας είναι αρκετά καλή, με δεδομένο ότι η Πανσέληνος σπρώχνει για να “τελειώσει πια ό,τι τελειώνει” και για να καταστήσετε σαφή τη θέση σας απέναντι στον Θανάση, αλλά και οποιονδήποτε άλλο έχει αμφιβολίες για το τι θέλετε. Το Σαββατοκύριακο είναι ευχάριστο, παρότι η εθνική επέτειος πέφτει Κυριακή, κι ενώ ένα τριημεράκι το ψήνατε φουλ, και με δεδομένο ότι πλέον δε σας ενδιαφέρει να κρατάτε ούτε τα προσχήματα, θα κάνετε αυτά που θέλετε μόνο – οι εξυπηρετήσεις και οι ευγένειες σε κόσμο που δε σκαμπάζει περιττεύουν σε αυτή τη φάση.

Τοξότης

Η Πανσέληνος έφερε αρκετό άγχος και σάς άλλαξε (ξανά) το πρόγραμμα, πράγμα που από μόνο του δεν σας εκνευρίζει τόσο, παρά μόνο όταν η πλειοψηφία των πραγμάτων που έχετε να κάνετε αφορά άλλους και όχι το δικό σας σπίτι. Ο Ήλιος στον Σκορπιό σάς ρίχνει τους ρυθμούς και σας κλείνει στο (αόρατο στα μάτια των άλλων) καβούκι σας, με αποτέλεσμα μια τεράστια άρνηση να διαγράφεται στην ψυχούλα σας, καθώς θεωρείτε πως το παράδοξο πως όλα καθυστερούν ενώ κανονικά δεν προλαβαίνετε νερό να πιείτε συμβαίνει μόνο σε εσάς για κάποιο συμπαντικό/καρμικό λόγο. Κάνετε λάθος, και η απαισιοδοξία σας θα προσπαθήσει να σαμποτάρει το Σαββατοκύριακό σας, το οποίο θα περιλαμβάνει μεν υποχρεώσεις, όμως δε χρειάζεται να περιλαμβάνει καντήφλα και απελπισία επιπέδου “κόρη Ιταλού πρέσβη είναι ερωτευμένη με Έλληνα αξιωματικό κατά τη διάρκεια της ιταλικής εισβολής”, όπως συνέβη στη Βέρα Κρούσκα με τον Κώστα Πρέκα στην ταινία με το όνομα που ταιριάζει τόσο πολύ στη διάθεσή σας και φέρει τον τίτλο: Όχι. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν και χειρότερα, όπως η απραξία, η οποία συχνά σας οδηγεί σε ενασχολήσεις με πράγματα για τα οποία και δε σας πέφτει λόγος και σας στενοχωρούν χωρίς να σας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Αιγόκερως

Με τιμές αρχηγού κράτους έγινε δεκτή η Πανσέληνος του μήνα, καθώς αυτές τις μέρες ψοφούσατε για λίγο (έως και πολύ) δράμα και ένταση, όχι απλά για να ανάψουν τα αίματα (γιατί ποιοι είστε για να χρησιμοποιείτε μικρομακιαβελικές τακτικές, τίποτα συμμετέχοντες σε ριάλιτι μόδας;), αλλά για να περάσετε τη γραμμή σας στον Άλλο (εδώ, ναι, χρησιμοποιείτε μακιαβελικότατες τακτικές – και μπράβο σας). Από τις αρχές της εβδομάδας η διάθεσή σας είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, ενώ το Σαββατοκύριακο το δραματάκι θα συνεχιστεί, κι εσείς θα νιώσετε σαν τη Νατάσα Αρσένη, τη γνωστή Υπολοχαγό Νατάσα, στη σκηνή όπου ενώ σας βασανίζουν (στη θέση των Γερμανών βάλτε τον Θανάση και την αναποφασιστικότητά του/ το σόι σας με τις παράλογες απαιτήσεις του/ τον προϊστάμενο που και σας χρωστάει και σας ζητάει τα ρέστα, κ.ο.κ.) κατά βάθος ξέρετε ότι θα γυρίσει ο τροχός και ο Κώστας Καρράς, ό,τι κι αν συμβολίζει, θα βρεθεί εκεί όπου του αξίζει (αν όχι στη δίκη της Νυρεμβέργης, μακριά από τη ζωή σας ή, έστω, μετανιωμένος πικρά για ό,τι σας έκανε). Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις της εβδομάδας, που έχουν ξεχυθεί στα ελεύθερα slots του Σαββατοκύριακού σας να σας καταπιούν την καλή διάθεση – όσο, φυσικά, θα είστε έτοιμοι για κάθε είδους αιφνιδιασμό, αλλιώς τι Μακιαβέλι των Κάτω Πετραλώνων θα ήσασταν;

Υδροχόος

Ποτέ δεν αναρωτιέστε (με ειλικρίνεια) αν θα ηρεμήσετε κάπου, κάπως, κάποτε, κι ευτυχώς που συμβαίνει αυτό, γιατί έτσι τουλάχιστον είστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό σας. Η Πανσέληνος θα ήθελε πάρα πολύ να φουντώσει ορίτζιναλι ό,τι συμβαίνει στην ψυχούλα σας τους τελευταίους μήνες, αλλά ούτε μπουρλότο δεν έχει πλέον αυτό το capacity και έτσι το “μια από τα ίδια”, κεκαλυμέννη ανασφάλεια, ενθουσιασμός που κάνει take-over τα πάντα και πίστη ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους χωρίς να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας είναι τα στοιχεία που θα κυριαρχήσουν και αυτό το Σαββατοκύριακο. Γκομενικώς προκύπτουν πράγματα στο άσχετο, καλή ώρα όπως αυτό της Λαυρεντίας Μπισμπίκη με τον Παρνασσό στο Κλάμα Βγήκε από τον Παράδεισο, κι έτσι ξεχνιέστε και αφήνετε τα καθημερινά προβλήματα στην άκρη. Ανάμεσα σε αυτά είναι η δουλειά, που ζητάει επειγόντως τη δική σας παρέμβαση για να στρώσει (δεν αρκεί πάντα η καλοσύνη των ξένων), καθώς και η οικογένεια, που σας θεωρεί διαρκώς πιο απόντες κι από τον Μηνά Χατζησάββα στην επιτυχημένη σειρά του Mega. Δε βαριέστε, όσο μπορείτε να είστε δημιουργικά ανερμάτιστοι, ας είστε, τι κατάλαβαν και οι άλλοι με τη συνοχή και τη συνεκτικότητα; Ούτε χαβαλέ είδαν, ούτε και αποτέλεσμα.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος της 24ης Οκτωβρίου σάς προκάλεσε εκείνα τα νεύρα τα “δεν ξέρω αν μου φταίει που έφερες φρυγανιά σίκαλης ενώ σου είχα πει σιταριού”, τα οποία δε σημαίνουν μεν κάτι, όμως είναι αρκετά για να σας αποσυντονίσουν από τους βασικούς στόχους της περιόδου. Παράλληλα, είστε σε φάση ακραίας διάθεσης για φλερτ, με μια εσάνς γοητείας που μόνο οι “γκομενικά χαροκαμένοι” έχουν, κάτι σαν αυτό που συμβαίνει στον Αλέκο Αλεξανδράκη στην ταινία Το Νησί των Γενναίων, την ελληνική εκδοχή της “Casablanca” (με την πάρα πολύ ευρεία έννοια). Το Σαββατοκύριακο είστε ιδιαίτερα παρορμητικοί, προκειμένου να ικανοποιήσετε την ερωτική σας διάθεση (και να διώξετε όλα αυτά τα νεύρα), όμως οποιοδήποτε αποτέλεσμα δεν θα κάνει τη διαφορά στον ψυχισμό σας, αν δε δείτε προσεκτικά και τους άλλους παράγοντες που σας καθιστούν μίζραμπολ (η λέξη “θλιμμένος” είναι understatement, ο Ιχθύς όταν είναι στενοχωρημένος είναι καραμπινάτη περίπτωση μίζραμπολ). Παράλληλα, σκεφτείτε λίγο τι θα κάνετε με τα επαγγελματικά σας, όπου ο κάθε περιλιμπανόμενος νομίζει πως μπορεί να πάρει τη θέση σας έτσι απλά, χωρίς να την έχει κερδίσει, παρακάμπτοντας τις δικές σας θυσίες, που μόνο με της Άντζελας Δημητρίου συγκρίνονται.