ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, 21 Αυγούστου;

Κριός

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να εκφραστείς μέσα από το δημιουργικό συναίσθημα του έρωτα. Σήμερα οι ανάγκες σου θα σε παρακινήσουν να δώσεις σημασία στην προσωπική σου ζωή και στις επιθυμίες σου. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις κάποιον άνθρωπο που θα νιώσεις πως έχει αυτό που αναζητάς. Πριν πάρεις αποφάσεις βάλε και τη λογική στο παιχνίδι ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Ταύρος

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται  στο ζώδιο του Λέοντα σήμερα είναι μια ευκαιρία για να συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να δράσεις αν θέλεις να αλλάξεις οτιδήποτε σε κρατάει πίσω. Το πιο πιθανό είναι να εφαρμόσεις τη “δράση” εντός οικίας καθώς θέλεις να λύσεις κάποια θέματα που αφορούν είτε το σπίτι είτε τους δικούς σου καιρό τώρα. Η επαναστατική σου διάθεση μπορεί να μη σε αφήσει να δεις πως έχεις υπερβολικές απαιτήσεις και προσδοκίες για αυτό επικαλέσου τη λογική ώστε να αντιληφθείς τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα θα έχει μόνιμα αποτελέσματα και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι.

Δίδυμοι

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται  στο ζώδιο του Λέοντα θα τονίσει θέματα που σχετίζονται με τα αδέρφια σου και το συγγενικό σου περιβάλλον. Σήμερα είναι πιθανό να πάρεις την πρωτοβουλία προκειμένου να λυθούν οριστικά θέματα που μπορεί να υπάρχουν. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις καθώς η ανάγκη σου για ξεκαθαρίσματα μπορεί να σε ωθήσει σε λάθος ενέργειες. Η ημέρα μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη για αυτό θα πρέπει να σκεφτείς καλά οτιδήποτε κάνεις χωρίς να έχεις μεγάλες προσδοκίες.

Καρκίνος

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται  στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει οικονομικές ανασφάλειες και θα σε ωθήσει στη δράση προκειμένου να βελτιώσεις την κατάσταση. Είναι πιθανό να προκύψει μια ευκαιρία που να σχετίζεται με οικονομικές υποθέσεις ή μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει οικονομικό αντίκτυπο αλλά θα είναι τελείως διαφορετική από τις συνηθισμένες. Αν πιστεύεις πως το ρίσκο είναι μονόδρομος ώστε να αλλάξουν κάποια παγιωμένα πράγματα τόλμησε το!

Λέων

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται  σήμερα στο ζώδιο σου θα κάνει επιτακτική την ανάγκη να κρατήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Σήμερα ίσως πάρεις φόρα και ξεκινήσεις να αναμοχλεύεις οτιδήποτε σε χαλάει και σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό που χρειάζεσαι είναι η αυτοσυγκράτηση καθώς πάνω στη διάθεση σου για αλλαγές μπορεί να την πληρώσουν και σχέσεις που αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σου με τη μορφή που έχουν τώρα.

Παρθένος

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται  σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα σε φέρει σε επαφή με τις ανησυχίες και τους φόβους σου. Σήμερα δεν θα μπορείς να σκεφτείς καθαρά-αν και είσαι άνθρωπος της λογικής- με αποτέλεσμα να μεγεθύνεις κάθε σκέψη και ανησυχία σου. Προσπάθησε να δεις κάθε τι που σε ανησυχεί όσο πιο λογικά γίνεται και μην αφήσεις τις φοβίες σου να σε παρασύρουν σε λάθος ενέργειες ή να “ρίξουν” την αυτοπεποίθηση σου.

Zυγός

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται  σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα σε φιλικές σχέσεις καθώς και σε ομάδες που συμμετέχεις ενεργά. Είναι πιθανό να σε πιάσει μια μανία για να αλλάξεις πράγματα και καταστάσεις που έχουν παγιωθεί αλλά είναι πιθανό να μην έχεις την υποστήριξη των φίλων και των ομοϊδεατών σου. Σήμερα δεν χρειάζεται να πάρεις μεγάλες αποφάσεις και να κάνες βαρύγδουπες δηλώσεις. Προτίμησε να σχεδιάσεις τις επόμενες σου κινήσεις αλλά μη βιαστείς να τις υλοποιήσεις σήμερα.

Σκορπιός

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται  σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει στο δρόμο σου επαγγελματικές προκλήσεις. Είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν πρέπει να αφήσεις αυτά που έχεις καταφέρει μέχρι τώρα πίσω και να ρισκάρεις. Προτίμησε να διαφυλάξεις τις νίκες σου καθώς η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για αλλαγές. Αν παρόλα αυτά δεν τις επιδιώξεις αλλά δεν καταφέρεις ούτε να τις σταματήσεις μην ανησυχείς καθώς στο τέλος θα βγεις κερδισμένος/η.

Τοξότης

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται  στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει στην επιφάνεια τις τάσεις φυγής σου. Ίσως να βρίσκεσαι σε μια διαδικασία αλλαγών και με αφορμή γεγονότα και καταστάσεις να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου. Σήμερα είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα του συγγενικού και ευρύτερου περιβάλλοντος καθώς θα είναι δύσκολο να βρείτε κοινή πορεία πλεύσης. Προσπάθησε να μη πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση καθώς δύσκολα θα μπορέσεις να τις αλλάξεις.

Αιγόκερως

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται  σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα σε φέρει σε επαφή με αυτά που προσποιείσαι πως δεν βλέπεις και πως δεν νιώθεις. Σήμερα χρειάζεται να κάνεις μια βαθιά ενδοσκόπηση που δεν σου είναι ευχάριστη, καθώς θα σε φέρει σε άμεση επαφή με τα απωθημένα σου, είναι όμως απαραίτητη. Δράσε προς τη σωστή κατεύθυνση καθώς θα διαπιστώσεις πως οι σχέσεις σου με κάποιους ανθρώπους και τα συναισθήματα που προήλθαν από αυτές ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους.

Υδροχόος

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται  σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα σε κάνει να αφήσεις πίσω σου παγιωμένες σχέσεις και καταστάσεις που δεν σε εξυπηρετούν. Σήμερα θα αξιολογήσεις εκ νέου προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες ώστε να πάρεις αποφάσεις. Ακόμα και αν αποφασίσεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι από τους άλλους μην προσπαθήσεις να το επιδιώξεις εδώ και τώρα καθώς θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Αν δεν βιάζεσαι να ξεμπερδεύεις τότε σίγουρα θα βρεις τρόπο να τα καταφέρεις.

Ιχθύς

Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται  σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει μια αναστάτωση σε θέματα καθημερινότητας αλλά και εργασιακές υποχρεώσεις. Είναι πιθανό να θελήσεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στη δουλειά σου ή να αλλάξεις ριζικά την καθημερινότητα σου. Η συναισθηματική σου φόρτιση και η μανία να πραγματοποιήσεις αυτό που έχεις σκεφτεί εδώ και τώρα δεν θα σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. Προτίμησε να βάλεις γερές βάσεις σε αυτά που έχεις ήδη και μη ρισκάρεις αν δεν το σκεφτείς καλά.