Τα ζώδια της ημέρας

Καρκίνε, ο εαυτός σου θα είναι προτεραιότητα για εσένα σήμερα.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, 18 Αυγούστου;

Κριός

Σήμερα θα προσπαθήσεις να λύσεις κάθε θέμα που έχει προκύψει στο σπίτι και να βρεις τη χρυσή τομή για όλα τα συμβαλλόμενα μέλη! Η Σελήνη πέρασε στον Καρκίνο και αναμοχλεύει καταστάσεις του παρελθόντος με αποτέλεσμα να έρθει στο προσκήνιο κάθε τι που δεν είχε λυθεί. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα νωρίς το απόγευμα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από όλο αυτό και να ασχοληθείς με κάτι που μπορεί να σε χαλαρώσει. Προτίμησε το, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να θυμηθείς τα δικά σου παράπονα και να τα βάλεις με όλους!

Ταύρος

Ό,τι και να σε απασχολεί σήμερα θέλεις να το βγάλεις από μέσα σου και να το μοιραστείς με όλο τον κόσμο! Η Σελήνη πέρασε στον Καρκίνο και θα σε κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφή και επικοινωνιακό/η. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα σου υπενθυμίσει πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς σήμερα φίλοι σου. Επέλεξε με ποιους θα μοιραστείς τα νέα και τα μυστικά σου καθώς δεν θα έχουν όλοι τις ίδιες αγνές προθέσεις με εσένα!

Δίδυμοι

Η ανασφάλεια που νιώθεις θα είναι έντονη σήμερα και οφείλεται κυρίως σε οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και είναι μια καλή ημέρα για να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να μη νιώθεις περίεργα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα χαρίσει μια χαρούμενη καλλιτεχνική νότα στην ημέρα σου που δεν είναι καθόλου πρακτική σε θέματα που σχετίζονται με το ταμείο σου για αυτό να είσαι προσεκτικός/η!

Καρκίνος

Ο εαυτός σου θα είναι προτεραιότητα για εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα φέρει στην επιφάνεια την καλλιτεχνική σου φύση και θα κερδίσεις το θαυμασμό του/ης συντρόφου αλλά και των συνεργατών σου. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η όμως γιατί μπορεί κάποιοι να σε πλησιάσουν με ανειλικρινείς σκοπούς γεμίζοντας σε με όμορφα λόγια και αρκετές κολακείες!

Λέων

Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να μείνεις μακριά από καταστάσεις που σε αγχώνουν ώστε να ανασυνταχθείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει μια γενική αίσθηση  ανασφάλειας. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου και τον αλτρουισμό σου. Αν ασχοληθείς με κάποια εθελοντική εργασία εκεί που ξέρεις πως υπάρχει ανάγκη ή αν συμβάλεις για να λυθεί κάποιο θέμα που απασχολεί ένα δικό σου πρόσωπο τότε θα έχεις κάνει το καλύτερο που μπορείς.

Παρθένος

Οι φίλοι σου θα δώσουν το παρόν στην ημέρα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα τονίσει τους δεσμούς που έχετε. Μη ξεκινήσεις τις δικαιολογίες πως δεν προλαβαίνεις και βρες λίγο χρόνο να τους δεις καθώς θα κάνει καλό και στη δική σου ψυχολογία. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις οτιδήποτε τους απασχολεί και να ακούσεις τα θέματα που έχουν καθώς η αλτρουιστική πλευρά του χαρακτήρα σου θα έρθει στην επιφάνεια!

Zυγός

Σήμερα δεν θα ασχοληθείς με τίποτε άλλο παρά μόνο με οτιδήποτε σχετίζεται με επαγγελματικά θέματα. Αιτία για αυτό είναι η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο και σου προκαλεί την ανάγκη να αναγνωριστεί η προσπάθεια που έχεις κάνει στον επαγγελματικό τομέα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα σε χαλαρώσει λίγο καθώς θα φανταστείς τους στόχους σου υλοποιημένους! Αν μπορείς να τους φανταστείς τότε είναι σίγουρο πως μπορείς και να τους πραγματοποιήσεις!

Σκορπιός

Αν δεν έχεις κάνει ακόμα διακοπές σήμερα θα κινήσεις τις διαδικασίες για να φύγεις έστω και για μια ημέρα καθώς χρειάζεται να αλλάξεις παραστάσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και δεν σου δημιουργεί μόνο τάσεις φυγής αλλά και καλοπέρασης! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα σε ταξιδέψει σίγουρα νοητικά οπότε μην ανησυχήσεις αν δεν καταφέρεις να ταξιδέψεις με τη φυσική σου παρουσία γιατί το μυαλό ήδη βρίσκεται αλλού!

Τοξότης

Σήμερα η διάθεση σου θα έχει αρκετές διακυμάνσεις καθώς θα έρθουν πράγματα στο μυαλό σου που νόμιζες πως είχες ξεχάσει και θα σε αναστατώσουν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και μπορεί να ξυπνήσει μνήμες όμως το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα σου χαρίσει την ηρεμία που έχεις ανάγκη. Επέλεξε μια καλλιτεχνική δραστηριότητα για να ασχοληθείς ή κάνε μια αλλαγή στη διακόσμηση του χώρου που ζεις. Σίγουρα θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτό και να ξεχάσεις τις σκέψεις σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα προτιμήσεις να αφήσεις τους άλλους να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για οτιδήποτε σε αφορά καθώς δεν θέλεις να τους στενοχωρήσεις αλλά ούτε και να αναλάβεις την ευθύνη των αποφάσεων. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τι θέλουν οι άλλοι και θα τους το προσφέρεις! Η επιβεβαίωση τους είναι σημαντική για εσένα αλλά μην τους αφήσεις να παίρνουν αποφάσεις που σε αφορούν.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις που δεν θα σε αφήσουν να γεμίσεις την ημέρα σου με δραστηριότητες που θέλεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σε πιέσει λίγο καθώς θα προκύψουν δουλειές και αγγαρείες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα σε βοηθήσει να πάρεις μια ανάσα και να χαλαρώσεις καθώς αν πιεστείς κι άλλο θα τα παρατήσεις όλα και θα φύγεις! Ένας περίπατος ή μια συζήτηση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο θα σου προσφέρει το διάλλειμα που ζητάς.

Ιχθύς

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο θα ευνοήσει τη ψυχολογία σου και θα σε παροτρύνει να ασχοληθείς με τους φίλους σου, το/η σύντροφο σου και τα χόμπι σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα εντείνει τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι που θα αναδείξει κάποιο ταλέντο σου. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η ροπή που θα έχεις σε ποτά και ξενύχτια!

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ