Τα ζώδια της ημέρας

Παρθένε, δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου και θα καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, 17 Αυγούστου;

Κριός

Η επικοινωνία είναι ένα αδιαμφισβήτητο χαρακτηριστικό σου και σήμερα θα εξελίξεις ακόμα περισσότερο αυτό το ταλέντο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δημιουργεί την επιθυμία να συναναστραφείς με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείς. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Λέοντα και τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τις εναλλακτικές σου απόψεις και η ιδιαίτερη αντίληψη σου θα βρει ενθέρμους υποστηρικτές.

Ταύρος

Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα σχετίζονται με τα οικονομικά σου καθώς είναι αυτά που σου δημιουργούν τη μεγαλύτερη ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να τα προωθήσεις και να καταφέρεις αυτό που θα επιδιώξεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Λέοντα και τον Ουρανό από τον  Κριό θα σε κάνει να ανακαλύψεις μια νέα δεξιότητα σου που θα σου χαρίσει ικανοποίηση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και σήμερα και να σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα και τον Ουρανό από τον Κριό μπορούν να κάνουν την αυτοπεποίθηση σου να περάσει τα όρια του επιτρεπτού! Σε περίπτωση που κάποιος τολμήσει να διαφωνήσει μαζί σου ή να σε αμφισβητήσει σίγουρα θα του θυμώσεις ακόμα και αν είναι συνεργάτης ή ο/η σύντροφος σου! Πρόσεξε να μην το παρακάνεις!

Καρκίνος

Η διάθεση σου θα είναι υποτονική σήμερα εξαιτίας κάποιων φόβων σου και κάποιων σκέψεων που δεν έχουν λογική βάση όμως παρόλα αυτά είναι ικανές να σε ταράξουν! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Λέοντα και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και να μην πανικοβάλλεσαι με υποθετικά σενάρια. Αυτό που χρειάζεται για να ξεπεράσεις οτιδήποτε σε αγχώνει αρκεί να πιστέψεις πως έχεις τη δύναμη να το κάνεις.

Λέων

Η ανάγκη που έχεις σήμερα είναι να δεις τους φίλους σου ακόμα και αν δεν κάνετε τίποτα απλά έχετε σκοπό να περάσετε όλη την ημέρα σε ένα μπαλκόνι! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να διαφημίσεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου και την επικοινωνιακή σου πειθώ! Όπως καταλαβαίνεις αυτό θα είναι αρκετό για να γίνεις ακόμα πιο δημοφιλής στο φιλικό σου περίγυρο και όλοι θα σε αναζητήσουν για να τους βοηθήσεις στα θέματα που έχουν.

Παρθένος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να δουλεύεις με εξαντλητικούς ρυθμούς προκειμένου να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις διαισθητικά τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις και τις παγίδες που μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου και θα καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις!

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε παρακινήσει να ενδιαφερθείς προκειμένου να διευρύνεις το πεδίο των γνώσεων σου με κάθε είδους πληροφορία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό/η και δημοφιλή στον κοινωνικό σου περίγυρο και μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες για συνεργασίες μέσω των γνωριμιών σου. Μην τις αφήσεις για άλλη ημέρα καθώς δεν θα περιμένουν!

Σκορπιός

Μια αφορμή μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τα βαθύτερα απωθημένα σου και με πράγματα του παρελθόντος τα οποία δεν έχεις καταφέρει να διαχειριστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και μπορεί να σου προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση, όχι όμως για πολύ. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις και να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου. Σήμερα μπορείς να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε αρκεί να το θελήσεις.

Τοξότης

Σήμερα αυτό που θέλεις να καταφέρεις είναι να μη χαλάσεις χατίρι σε κανένα ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσεις πίσω τα δικά σου σχέδια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να βγεις ωφελημένος/η από σχέσεις και συνεργασίες. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να φέρει κοντά σου νέους ανθρώπους που μπορεί να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι σε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα!

Αιγόκερως

Σε περίπτωση που εχτές δεν άφησες αγγαρείες και δουλειές για αύριο τότε είσαι μια χαρά καθώς το αύριο ήρθε! Αν όμως τις άφησες με την ελπίδα πως κάποιος άλλος θα βρεθεί να τις κάνει σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως ο κλήρος πέφτει πάλι σε εσένα! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε κουράσει λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα και τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει τη ψυχολογία σου και δεν πρόκειται καμία υποχρέωση να καταφέρει να σε τρομάξει. Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις και περάσεις στο άλλο άκρο, της υπερκόπωσης!

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε προτρέπει να χαλαρώσεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να ασχοληθείς λίγο με εσένα και τα χόμπι σου! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα και τον Ουρανό από τον Κριό είναι ευνοϊκό για να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα ή ένα νέο σπορ ή να κάνεις οτιδήποτε σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τα τετριμμένα! Η αδρεναλίνη σου θα δώσει δυναμικό παρόν σήμερα και αν δεν θέλεις να μετατραπεί σε νεύρα και παλιμπαιδισμό μη μείνεις άπραγος/η στο σπίτι αλλά διοχέτευσε την κάπου!

Ιχθύς

Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και τα άτομα της οικογένειας σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα φέρει στην επιφάνεια τα παράπονα που έχεις από τους δικούς σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε κάνει πιο συζητήσιμο/η και με διάθεση συγχώρεσης όσων σε έχουν πικράνει! Σήμερα είναι πιθανό να έχεις και μια οικονομική ευκαιρία που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου!

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ