Τα ζώδια της ημέρας

Δίδυμε, σήμερα δεν είναι μια καλή μέρα για να κλείσεις συμφωνίες.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, 16 Αυγούστου;

Κριός

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο σχέσεις με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες και η ημέρα θα γεμίσει με συζητήσεις, απόψεις και νέα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που θα ακούσεις. Είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν για αυτό προτίμησε να μην βγάλεις συμπεράσματα σήμερα. Αν ακούσεις ιδιαίτερα ωραία λόγια τότε θα πρέπει να ανησυχήσεις περισσότερο καθώς δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ταύρος

Σήμερα η Σελήνη θα βρεθεί στους Διδύμους και θα ενισχύσει τις ανασφάλειες σου ιδιαίτερα τις οικονομικές. Όσο και αν θελήσεις να προβείς σε ενέργειες με σκοπό να βελτιώσεις την κατάσταση στο πορτοφόλι σου καλύτερα να μη βιαστείς να το κάνεις. Αιτία για αυτό είναι το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις και λάθος αποφάσεις. Απόφυγε τις οικονομικές δοσοληψίες σήμερα και τις υπογραφές συμβολαίων.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ακουστούν οι ανάγκες και τα θέλω σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή σε επαγγελματικές συμφωνίες και θέματα που αφορούν το σπίτι σου. Σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να εμπιστευτείς ανθρώπους που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και ούτε να διεκδικήσεις κάτι. Είναι πιθανό να έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα σπιτιού αλλά και επαγγελματικές προτάσεις. Ακόμα και αν πιστέψεις πως είναι ευκαιρία μην επενδύσεις πουθενά και μην κάνεις συμφωνίες.

Καρκίνος

Σήμερα τα απωθημένα σου θα κάνουν την εμφάνιση τους και το μυαλό σου θα μείνει προσκολλημένο σε αυτά. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι ευνοϊκό για παρανοήσεις και εξαπατήσεις. Απόφυγε να κάνεις δεύτερες και τρίτες σκέψεις καθώς είναι πολύ πιθανό να αδικήσεις κάποιους ανθρώπους και να εμπιστευτείς άλλους που δεν πρέπει.

Λέων

Οι επαφές με φίλους σου, οι συλλογικές δραστηριότητες και οι ατέλειωτες συζητήσεις θα είναι μερικά από τα σενάρια της επικοινωνιακής ημέρας! Η Σελήνη από τους Διδύμους τα ευνοεί αλλά το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς έχει άλλη γνώμη. Μην προσπαθήσεις σήμερα να μάθεις την ειλικρινή γνώμη των άλλων για κάποιο θέμα που σε απασχολεί και μην φέρεις στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος καθώς δεν θα καταφέρεις να τα λύσεις. Απόφυγε να εμπλέξεις φίλους σου σε οικονομικά σου θέματα και να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι εκείνα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους ζητά επαγγελματική αναγνώριση και κοινωνική φήμη. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δεν είναι ευνοϊκό για να συνάψεις συμφωνίες αλλά ούτε και για να βρεις συμμάχους. Απόφυγε να κλείσεις επαγγελματικά ραντεβού σήμερα και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις να θυμάσαι πως από αυτά που θα ακούσεις τα μισά δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ζυγός

Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς σε πρακτικά θέματα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα κάνει πρωταρχικό σου αίτημα την ηρεμία σου και ένα ταξίδι! Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα φέρει στο προσκήνιο απωθημένα και παρεξηγήσεις που αφορούν εργασιακά θέματα. Προτίμησε να κάνεις μια βόλτα -ή αν ανήκεις στους τυχερούς- μια εξόρμηση σε ένα κοντινό προορισμό καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τη λύση θεμάτων και παρεξηγήσεων αντίθετα μπορεί να δημιουργήσει και νέα!

Σκορπιός

Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής καθώς πιθανόν να σε απασχολούν οικονομικά και συναισθηματικά θέματα που σου έχουν γίνει εμμονή. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι ευνοϊκό για παραπλανήσεις κάθε είδους. Υπάρχει πιθανότητα να έχεις μια επιστροφή ενός παλιού έρωτα ή να χάσεις τα όρια μεταξύ μιας φιλίας και ενός έρωτα. Ακόμα και αν κάποιο σενάριο από αυτά σου φαντάζει ιδανικό δεν είναι, για αυτό κράτησε αποστάσεις ασφαλείας!

Τοξότης

Η προσοχή σου σήμερα θα στραφεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα τονίσει τη σημασία που έχουν για εσένα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς σήμερα θα είσαι απόλυτα επιρρεπής σε λάθη, πάθη και παρανοήσεις. Προσπάθησε να κλείσεις τα αυτιά σου σε κόλακες και να μην εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν σου έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μια αναστάτωση στο σπίτι αλλά μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση τους κάποιες δουλειές που είχες αφήσει και θα χρειαστούν την προσοχή αλλά και το χρόνο σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου εφιστά την προσοχή καθώς τα λάθη είναι πιθανά. Δεν είναι καλή ημέρα για να λύσεις εργασιακά ζητήματα καθώς ακόμα και αν πάρεις διαβεβαιώσεις θα είναι δύσκολο να γίνουν. Καλύτερα να είσαι επιφυλακτικός/η με οτιδήποτε ακούσεις σήμερα ακόμα και αν προέρχεται από πρόσωπο του περιβάλλοντος σου καθώς μπορεί να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Υδροχόος

Σήμερα το μόνο που θέλεις είναι να περάσεις την ημέρα σου κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν και σε διασκεδάζουν! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε παρασύρει σε σπατάλες και κραιπάλες! Είναι πιθανό να επιστρέψει και ένας έρωτας του παρελθόντος αλλά πριν αποφασίσεις να ενδώσεις σκέψου πως για να έχει μείνει στο παρελθόν υπάρχει λόγος!

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα δώσεις δυναμικό παρόν μέσα στο σπίτι, θα ασχοληθείς με τους δικούς σου αλλά και με πρακτικά θέματα της οικίας σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή από την Παρθένο και τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε κάνει επιρρεπή σε λάθος εκτιμήσεις και στη συνέχεια σε λάθος αποφάσεις. Σήμερα είναι πιθανό οι συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου να επαναφέρουν στο προσκήνιο θέματα και παρεξηγήσεις του παρελθόντος αλλά καλύτερα να κρατήσεις αποστάσεις προκειμένου να μη μπερδευτούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ