ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα το μυαλό σου θα είναι σε συγγενείς, γνωστούς, κουμπάρους και σε ανθρώπους που απαρτίζουν τον κοινωνικό σου περίγυρο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό/η και επικοινωνιακό/η. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις των γύρων σου με τις εκκεντρικές σου απόψεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα στρέψει την προσοχή σου σε επαγγελματικά θέματα.

Ταύρος

Οικονομικά και αισθηματικά θέματα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Τοξότη θα σου προκαλέσει ανασφάλεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες που δεν περιμένεις και στους δύο τομείς. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να συναντήσεις ανθρώπους με τους οποίους είναι δεδομένο ότι θα περάσεις καλά μαζί τους!

Δίδυμοι

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να αποδείξεις την αξία σου στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε είναι οι συνεργάτες σου είτε ο/η σύντροφός σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εκμεταλλευτείς τη δυναμική προσωπικότητα σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια με αποτέλεσμα να αποφύγεις την πολυκοσμία αλλά και τις προτάσεις για έξοδο.

Καρκίνος

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σε ταλαιπωρήσουν για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου υπενθυμίζει πως “αγαθά κόποις κτώνται”.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε κάνει εφευρετικό/η και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει σε εργασιακά θέματα και πρότζεκτς. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και την προσοχή σου θα τραβήξουν οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεσαι σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Λέων

Η Σελήνη θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμα στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα φέρει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό και να βρεις ένα νέο χόμπι! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις οικογενειακές και εργασιακές υποχρεώσεις που δεν γίνεται να παραμελήσεις. Αν οργανώσεις το χρόνο σου τότε θα καταφέρεις να τα προλάβεις όλα και να σου μείνει και χρόνος για εσένα!

Παρθένος

Η προσοχή σου είναι στραμμένη σε οικογενειακά θέματα καθώς, αν δεν γίνουν όλα όπως τα έχεις κατά νου, δεν πρόκειται να ασχοληθείς με τίποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σου φέρει λύσεις που δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον  Αιγόκερω και θα σε παρακινήσει να χαλαρώσεις. Άφησε για λίγο στην άκρη δουλειές, οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις και βρες χρόνο για τον εαυτό σου και μόνο!

Ζυγός

Το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα είναι υπεύθυνο για τη ζήτηση που θα έχεις σήμερα καθώς όλοι θα αναζητούν την παρέα και τη γνώμη σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα φέρει ξαφνικές γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σε φέρει σε επαφή με θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια σου.

Σκορπιός

Σήμερα τα υλικά αγαθά που έχεις δεν θα σου είναι αρκετά και θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να τα αυξήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σου φέρει ευκαιρίες που θα βοηθήσουν το ταμείο σου είτε παροδικά είτε σε μόνιμη βάση. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα το ρίξεις έξω! Οι επισκέψεις σε αδέρφια, ξαδέρφια και γνωστούς θα έχουν την τιμητική τους και θα σου φτιάξουν τη διάθεση!

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται λίγο ακόμα στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει ευχάριστες ανατροπές και αλλαγές στην προσωπική σου ζωή! Άδραξε κάθε λεπτό για να περάσεις όμορφα και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου καθώς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και η διάθεση σου θα αλλάξει. Η προσοχή σου θα στραφεί σε οικονομικά θέματα και θα δώσεις προτεραιότητα σε οικονομικές υποχρεώσεις προκειμένου να τις τακτοποιήσεις και να σταματήσεις να αγχώνεσαι.

Αιγόκερως

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσεις με νωχελική διάθεση καθώς η Σελήνη από τον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια τις ανησυχίες σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις μια λύση σε κάποιο θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει κυκλοθυμική και αυτό θα εξαρτηθεί από αυτούς που θα επιλέξεις να συναντήσεις. Άφησε εκτός της ημέρας ανθρώπους που ξέρεις πως είναι πιθανό να δημιουργήσουν εντάσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και οι φίλοι σου θα έχουν τον πρώτο λόγο στην ημέρα καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα στρέψει τα βλέμματα όλων επάνω σου, καθώς είτε με την εμφάνιση που θα επιλέξεις είτε με τις απόψεις σου θα τραβήξεις την προσοχή. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σου δώσει το έναυσμα για να αποσυρθείς στα ενδότερα για να βρεις την ηρεμία σου.

Ιχθύς

Η προσοχή σου θα παραμείνει σε επαγγελματικά θέματα για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα σου δημιουργήσει “αναλαμπές” που θα μπορέσουν όχι μόνο να σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να βρεις τρόπο να αυξήσεις και το εισόδημα σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και η προσοχή σου θα στραφεί στους φίλους σου που έχεις παραμελήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;