ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Ιουνίου;

Κριός

Η συναισθηματική υπερχείλιση που θα σου προκαλέσει η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό, θα σε κάνει ευέξαπτο/η καθώς θα δυσκολευτείς να διαχειριστές τα συναισθήματα και τα πάθη σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς νωρίς το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να κατευνάσεις την ένταση που νιώθεις. Η όψη είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά όχι με οικονομικές γι αυτό να είσαι προσεκτικός/η!

Ταύρος

Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα θα παίξουν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις σου καθώς θα είναι δύσκολο να τους χαλάσεις χατίρι. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς νωρίς το απόγευμα, θα τονίσει τις ευαισθησίες σου και θα είναι πολύ δύσκολο να πεις όχι. Αυτό μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σου και κάποιοι να το εκμεταλλευτούν γι αυτό η λογική πρέπει να είναι απόλυτος σύμμαχός σου σήμερα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα συνεχίσει να είναι απαιτητική καθώς θα σου φέρει αρκετές υποχρεώσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς νωρίς το απόγευμα, θα σε παρασύρει σε διάφορες σκέψεις που θα σε αποσπάσουν από τη δουλειά. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς ώστε να τελειώνεις νωρίς καθώς, αν δεν το κάνεις, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου για να βρεις καλές δικαιολογίες!

Καρκίνος

Η διάθεσή σου και η καλή ψυχολογία σου θα είναι δύο πολύτιμοι σύμμαχοί σου σήμερα και θα σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε και να κάνεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το απόγευμα, θα γίνει η αφορμή για να γίνεις ρομαντικός/η και αλτρουιστής. Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα των φίλων και του/της συντρόφου σου και δεν θα διστάσεις να θυσιάσεις χρόνο από δικές σου δραστηριότητες, προκειμένου να ασχοληθείς μαζί τους!

Λέων

Σήμερα το μόνο που θα έχεις ανάγκη είναι να δεις την οικογένεια σου, να της αφιερώσεις χρόνο και να συζητήσετε μαζί  οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα αυξήσει τις ευαισθησίες σου. Η τάση σου να τα παίρνεις όλα “τοις μετρητοίς” μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις καθώς θα είσαι αρκετά ευάλωτος/η συναισθηματικά. Παρόλα αυτά σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τους οικογενειακούς δεσμούς και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς.

Παρθένος

Οι επαφές με φίλους και συγγενείς θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό εξακολουθεί να τονίζει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Ένας καφές με αγαπημένα σου πρόσωπα ή μια βόλτα μαζί τους στα μαγαζιά θα σου φτιάξει τη διάθεση! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου τις οποίες δεν θα καταφέρεις να κρύψεις από τους ανθρώπους που σε ξέρουν!

Ζυγός

Το μυαλό σου συνεχίζει να βρίσκεται σε οτιδήποτε έχεις καταφέρει να αποκτήσεις, είτε είναι πρόσωπα είτε χρήματα, καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα σε κάνει αρκετά κτητικό/η. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα, είναι μια εξαιρετική όψη για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά θέματα αλλά όχι με πρακτικά. Η ημέρα ενδείκνυται για να εκμεταλλευτείς κάποιο ταλέντο σου προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημα σου και να βγεις κερδισμένος/η!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να στρέφει τους προβολείς επάνω σου! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα νωρίς το απόγευμα, θα τονίσει τις ευαισθησίες σου και θα σε φέρει πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς. Η ημέρα ενδείκνυται για να αποκαταστήσεις σχέσεις που είχαν διαταραχθεί τις προηγούμενες ημέρες καθώς θα αφήσεις για λίγο τον εγωισμό σου και θα είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείς με τους άλλους!

Τοξότης

Σήμερα δεν θα έχεις τη γνωστή ενέργεια που σε διακρίνει και θα προτιμήσεις να χαθείς στις σκέψεις σου χωρίς να ασχοληθείς με τίποτε άλλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αφήσεις προς στιγμήν υποχρεώσεις και θέματα της καθημερινότητας. Η διαίσθηση σου θα είναι οξυμένη σήμερα και αν την ακούσεις θα καταφέρεις να προφυλαχθείς από λάθος ενέργειες αλλά και “ακατάλληλους” ανθρώπους.

Αιγόκερως

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που σας ενώνουν κοινές δραστηριότητες σε ομάδες και συλλόγους θα βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα ενισχύσει τον αλτρουισμό σου. Η διάθεση σου να προσφέρεις τη βοήθεια σου οπουδήποτε τη χρειαστούν θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα σε κάνει δημοφιλή στον περίγυρο σου! Πρόσεξε βέβαια καθώς θα έχεις και κάποιες υποχρεώσεις που δεν θα πρέπει να αμελήσεις.

Υδροχόος

Σήμερα θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τη φαντασία σου προκειμένου να βρεις μια καλή ιδέα για τη δουλειά που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να βρεις πρωτότυπους τρόπους να προωθήσεις τις ιδέες σου. Ο  συνδυασμός της φιλοδοξίας σου και της ευαισθησίας σου θα είναι ανυπέρβλητος σήμερα και αν τον εκμεταλλευτείς σωστά, θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις!

Ιχθύς

Η ανάγκη σου να κάνεις ένα ταξίδι ή μια κοντινή εξόρμηση σε κάποιο μέρος που σου αρέσει θα γίνει επιτακτική σήμερα καθώς η  Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου δημιουργεί τάσεις φυγής. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου νωρίς το απόγευμα, θα σε κάνει να βρεις τρόπο ώστε να ταξιδέψεις έστω και νοητά. Ένα βιβλίο, μια καλή ταινία ακόμα και μια αναδρομή σε όμορφες στιγμές θα πραγματοποιήσουν την ανάγκη σου και θα σε ταξιδέψουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;