Τα ζώδια της ημέρας

Δίδυμε, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να ευνοεί τη διάθεση σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα προσδώσει αυταρχικές τάσεις στη συμπεριφορά σου σε περίπτωση που κάποιος/α σου αρνηθεί οτιδήποτε. Προσπάθησε να μην ψάξεις αφορμή για να καβγαδίσεις καθώς θα επηρεαστούν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές σήμερα και είναι πιθανό κάποιες από αυτές να προκύψουν έκτακτα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα εντείνει την κούραση και κατά συνέπεια τον εκνευρισμό σου. Είναι πιθανό να υπολόγιζες σε μια βοήθεια από κάποιον/α που δεν θα έρθει και αυτό θα γίνει η αφορμή για να προκύψουν εντάσεις. Μη βασιστείς σε άλλους και στηρίξου στον εαυτό σου καθώς είναι ο μόνος που έχεις σίγουρος!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να ευνοεί τη διάθεση σου αλλά και τις σχέσεις με τον φιλικό σου περίγυρο! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να σου δημιουργήσει θέματα καθώς θα έχεις την τάση να επεμβαίνεις σε θέματα των φίλων αλλά και του/της συντρόφου σου. Αυτό είναι ικανό να χαλάσει την καλή διάθεση και να δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ σας, γι αυτό προσπάθησε να είσαι διακριτικός/η αν δεν θέλεις να παρεξηγηθεί το ενδιαφέρον σου.

Καρκίνος

Σήμερα πριν αποφασίσεις οτιδήποτε θα ζητήσεις και τη γνώμη της οικογένειας σου και αυτό θα είναι η αφορμή για να προκύψουν ατέλειωτες συζητήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις και στις σχέσεις γενικότερα. Αιτία γι αυτό θα είναι η τάση σου να μη δέχεσαι εύκολα μια γνώμη διαφορετική από τη δική σου ακόμα και αν εσύ τη ζήτησες. Οι ερωτήσεις σου θα γίνουν για τυπικούς λόγους και όλοι θα πρέπει να συμφωνήσουν μαζί σου, αλλιώς θα δείξεις το σκληρό σου πρόσωπο.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να τονίζει την ανάγκη σου να προβάλεις τις σκέψεις σου, τις απόψεις σου και τις ιδέες σου στον περίγυρο σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να τις προβάλλεις με επιτακτικό και απόλυτο τρόπο και αυτό θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σου. Συγκεκριμένα είναι πιθανό να δημιουργηθούν από μικρές εντάσεις μέχρι συρράξεις και αυτό θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα διαχειριστείς μια διαφορετική άποψη. Η επιλογή είναι στο χέρι σου!

Παρθένος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ένα αίσθημα ανασφάλειας να πλανάται και γι αυτό θα προσπαθήσεις να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σου λείπει και χρειάζεσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα φέρει στο μυαλό σου οτιδήποτε έχει να κάνει με χρήματα και ασφάλεια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για απόκτηση υλικών αγαθών. Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να παρασυρθείς και να προβείς σε λάθος ενέργειες σε οικονομικά θέματα προκειμένου να αισθανθείς ασφαλής.

Ζυγός

Η κυκλοθυμία θα εξακολουθήσει να βαδίζει μαζί και θα δυσκολέψει την επικοινωνία ακόμα και με τους στενούς σου συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα εντείνει τις αρνητικές σου σκέψεις. Μην αφήσεις τις σκέψεις σου να επηρεάσουν τα γεγονότα και μη γίνεσαι απόλυτος/η με τα πιστεύω σου καθώς θα δημιουργήσεις αντιδράσεις! Η ανάγκη σου να επιβάλλεις στους άλλους τη γνώμη σου θα είναι η μεγάλη σου πρόκληση σήμερα και θα πρέπει να τη διαχειριστείς!

Σκορπιός

Οι σκέψεις σου θα είναι υπεύθυνες για τον εκνευρισμό σου σήμερα καθώς για κάθε λύση που θα σκέφτεσαι θα σου δημιουργούν και ένα πρόβλημα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και καχυποψία. Αυτό θα έχεις ως αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να εμπιστευτείς ακόμα και τους ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους. Προσπάθησε να το καλύψεις, αλλιώς κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς!

Τοξότης

Η άποψη σου θα είναι σωστή και απαράβατη και δεν θα έχεις καμία διάθεση να τη διαπραγματευτείς, πόσο μάλλον να την αλλάξεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα είναι υπεύθυνο για τις απολυταρχικές τάσεις που θα έχεις σήμερα. Μην προσπαθήσεις να κάνεις τους φίλους σου, τους συναδέλφους σου και τον περίγυρο σου να ασπαστούν τις απόψεις σου με το ζόρι και άφησε τους το δικαίωμα να επιλέξουν! Αν δεν το κάνεις, θα προκύψουν εντάσεις χωρίς λόγο και ουσία!

Αιγόκερως

Επαγγελματικά θέματα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά ή με την αλλαγή της δουλειάς σου σε ταλανίζουν και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε βάλει στη διαδικασία να πετύχεις αυτό που θέλεις με οποιαδήποτε θυσία και κόστος. Αυτό ενέχει κινδύνους καθώς η ανάγκη σου για επαγγελματική επιτυχία μπορεί να σε κάνει να φανείς αλαζόνας. Πρόσεξε πως θα διαχειριστείς τα θέλω σου, τις επιθυμίες σου και τα "όπλα" που έχεις στη φαρέτρα σου.

Υδροχόος

Η ανάγκη σου να συλλέξεις νέες πληροφορίες θα είναι εκείνη που θα σε παρακινήσει να διαβάσεις ένα βιβλίο, να δεις μια ταινία και γενικότερα να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει τις γνώσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να φανατιστείς με τις ιδέες σου. Αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για να συγκρουστείς με ανθρώπους που θα επιχειρήσουν να σε αμφισβητήσουν, ακόμα και στο πλαίσιο μιας συζήτησης. Προσπάθησε να θυμάσαι πως οι διαφορετικές απόψεις δεν είναι κατακριτέες και δεν αξίζει να γίνουν αφορμή για εντάσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί συναισθηματική δυσφορία εξαιτίας μικρών αφορμών που θα σε γυρίσουν σε καταστάσεις του παρελθόντος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η και αυτό θα γίνει αντιληπτό σε κάθε συνδιαλλαγή και επαφή με τους γύρω σου. Αν σου παρουσιαστεί κάποια οικονομική ευκαιρία ή κάτι που σχετίζεται με κληρονομικά θέματα, να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς μπορεί να σου ζητηθούν δυσανάλογα ανταλλάγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ