ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Μαΐου;

Κριός

Σήμερα θα αφήσεις για λίγο την ένταση που σε διακρίνει καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα αφήσεις τα συναισθήματα που κρύβεις να έρθουν στην επιφάνεια. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να ντύσεις με λέξεις τα συναισθήματα σου και να τα επικοινωνήσεις στους γύρω σου. Υπάρχει πιθανότητα να γίνεις λίγο καχύποπτος/η αλλά θα πρέπει να μην το αφήσεις να φανεί καθώς θα θιγούν αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ταύρος

Η ημέρα θα φέρει επαφές και συζητήσεις με φίλους, συναδέλφους και γνωστούς καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα τονίσει την ανάγκη σου για επαφές με κόσμο! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι μια καλή ευκαιρία για να προωθήσεις στον περίγυρο σου, τα πιστεύω και τις ιδέες σου με το σωστό τρόπο. Το δυνατό σου σημείο θα είναι οι συμβουλές, καθώς η ορθή σου σκέψη θα σε βοηθήσει πολύ, γι αυτό αν σου ζητηθούν μη διστάσεις να τις δώσεις!

Δίδυμοι

Σήμερα η ημέρα μπορεί να φέρει μια κινητικότητα σε επαγγελματικά θέματα καθώς η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να προωθήσεις θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να κλείσεις συμφέρουσες συμφωνίες και να προωθήσεις τη δουλειά σου και τις δεξιότητές σου. Πρόσεξε όμως τις λεπτομέρειες συμβολαίων, συμφωνιών και διαπραγματεύσεων καθώς θα είναι εκείνες που θα κάνουν τη διαφορά.

Καρκίνος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση και όρεξη να επικοινωνήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις με όποιον/α βρεθεί δίπλα σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο είναι μια ευνοϊκή όψη για εκπαιδευτικά θέματα, πιστοποιήσεις, εξετάσεις και οτιδήποτε έχει να κάνει με την επικοινωνία.  Αν εκμεταλλευτείς την ημέρα, σίγουρα θα διευρύνεις τον περίγυρο σου καθώς η διάθεση σου και οι γνώσεις σου θα τραβήξουν τους άλλους σαν μαγνήτης!

Λέων

Σήμερα μια σκέψη σου θα γίνει η αφορμή για να εκνευριστείς και θα είναι δύσκολο να μετριάσεις τον εκνευρισμό σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονές σχετικές με ανθρώπους και καταστάσεις που σε έχουν πικράνει. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Ταύρο, είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις συμφέροντες διευθετήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα. Είναι πιθανό να έχεις και μια νέα επαγγελματική πρόταση αλλά θα πρέπει να την αξιολογήσεις προσεκτικά πριν απαντήσεις.

Παρθένος

Σήμερα την προσοχή σου θα τραβήξουν οι άλλοι καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει περιέργεια σχετικά με τις σκέψεις των άλλων για εσένα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις προθέσεις των συνεργατών αλλά και του/της συντρόφου σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να συζητήσεις μαζί τους για λίγο! Η ημέρα ευνοεί νέες συνεργασίες και συμφωνίες γι αυτό, αν έχεις κάτι στα σκαριά, επιδίωξέ το σήμερα.

Ζυγός

Η ημέρα θα κυλήσει γρήγορα σήμερα καθώς οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές και θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να τελειώσεις με εργασιακές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επίσης θα σε βοηθήσει και με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς θα έχεις τον τρόπο να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας με το λιγότερο κόπο. Είναι πιθανό να συζητήσεις και για μια συμφωνία που θα έχει και θετικό οικονομικό αντίκτυπο.

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και σε καλεί να ασχοληθείς με αυτά που αγαπάς είτε είναι δραστηριότητες είτε άνθρωποι! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου και το/τη σύντροφό σου.  Η καλή σου διάθεση θα είναι το εισιτήριο για να συζητήσεις και να αφήσεις πίσω διαφωνίες που μπορεί να είχες με τον περίγυρο σου το τελευταίο διάστημα. Αν δεν αφήσεις τον εγωισμό σου να υπερισχύσει, η ημέρα θα είναι ιδανική για εσένα.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα στρέψει την προσοχή σου στην οικογένειά σου και το σπίτι σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας και να συζητήσεις με τους δικούς σου θέματα που σε απασχολούν, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μια καλή πρόταση για δουλειά που θα πρέπει να σκεφτείς καλά πριν συμφωνήσεις καθώς η απόφαση σου θα σε δεσμεύσει για αρκετό διάστημα!

Αιγόκερως

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το δυνατό σου χαρτί σήμερα και φυσικά θα το προωθήσεις! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με συγγενείς, γνωστούς, ακόμα και γείτονες καθώς όλο και κάτι θα βρεις για να ξεκινήσεις την κουβέντα.  Η ημέρα είναι ιδανική για να συζητήσεις νέες συμφωνίες, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με το εμπόριο. Μη βιαστείς όμως να υπογράψεις πριν διαβάσεις καθώς οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τα πάντα.

Υδροχόος

Οι ανησυχίες σου σήμερα θα περιοριστούν σε οικονομικά θέματα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου προκαλέσει ανασφάλεια. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς και να καταφέρεις μια αύξηση στο μισθό σου ή –γενικότερα- περισσότερους πόρους. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις ένα συμφέροντα οικονομικό διακανονισμό, αρκεί να ξεκινήσεις να προβάλλεις τα επιχειρήματα σου!

Ιχθύς

Η διάθεση σου δεν θα είναι σταθερή σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις πέρασε στο ζώδιο σου θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να δικαιολογήσεις μικρά ξεσπάσματα θυμού που μπορεί να σε πιάσουν. Η ημέρα μπορεί να φέρει και νέες γνωριμίες που θα διευρύνουν τον περίγυρο σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;