ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Μαΐου;

Κριός

Σήμερα θα βρεις τρόπο να χαλαρώσεις από τα άγχη των προηγούμενων ημερών και το τρέξιμο για τα επαγγελματικά σου και να ασχοληθείς με την κοινωνική σου ζωή. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις παραμελήσει αρκετά τους αγαπημένους σου φίλους. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις σχέσεις που είχαν ψυχρανθεί και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Σήμερα θα δώσεις σημασία μόνο σε αυτά που αφορούν την καριέρα σου και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου εφιστά την προσοχή καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα και σχετίζονται με τη δουλειά σου θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.  Το απόγευμα το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό, μπορεί να σου φέρει μια πρόταση για δουλειά με συμφέροντες όρους αλλά πριν αποφασίσεις έλεγξέ τη καθώς μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο.

Δίδυμοι

Το καλοκαίρι για εσένα θα έρθει από σήμερα παρόλο που τυπικά έχουμε μπροστά μας μισό μήνα. Υπεύθυνη για αυτό είναι η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο και θα φέρει καλοκαιρία στην καρδιά σου! Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις δειλά-δειλά να σκέφτεσαι ή να οργανώνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές και η διάθεση σου θα αλλάξει. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα, είναι μια καλή ευκαιρία για να επιδιώξεις επαφές και συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς θα είσαι πολύ γοητευτικός/η για να μείνεις στο σπίτι!

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να συναντήσεις κάποιο πρόσωπο ή να εστιάσεις σε κάποιο αντικείμενο που θα γίνει η αφορμή για να έρθεις σε επαφή με παρελθοντικά γεγονότα και ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό θα απαλύνει τη συναισθηματική σου ένταση καθώς μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο σχετικά με τη δουλειά σου. Αν έχεις οικονομικές εκκρεμότητες κυρίως με το δημόσιο ή με τρίτους σήμερα, είναι μια καλή ημέρα για να τις διευθετήσεις.

Λέων

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σε κάνει να δώσεις μεγάλη σημασία στη γνώμη των στενών συνεργατών σου αλλά και του/της συντρόφου σου. Θα σου είναι δύσκολο να πάρεις αποφάσεις χωρίς τη γνώμη τους και γι αυτό θα τους συμβουλευτείς σε κάθε τι.  Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα αλλά και τη γοητεία σου. Εκμεταλλεύσου τα καθώς θα σε βοηθήσουν να κάνεις νέες γνωριμίες και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Παρθένος

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο και θα σου υπενθυμίσουν πως πρέπει να διαχειριστείς συνετά το χρόνο σου για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα, θα τονίσει τη γοητεία σου και θα φτιάξει τη διάθεση σου. Αν εσύ σκεφτείς τα πράγματα θετικά και δεν γκρινιάζεις για τις υποχρεώσεις σου, τότε σίγουρα θα τελειώσεις πιο γρήγορα και θα βρεις και ανθρώπους που θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την καλή σου διάθεση και να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα. Το απόγευμα θα σχηματίσει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Κριό και θα βρεις την ευκαιρία να κάνεις δημόσιες σχέσεις καθώς η γοητεία σου θα αυξηθεί επικίνδυνα. Πρόσεξε όμως καθώς υπάρχει περίπτωση να παρασυρθείς και να ξεκινήσεις να υπόσχεσαι πράγματα που θα είναι δύσκολο να καταφέρεις.

Σκορπιός

Σήμερα θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στο χώρο που ζεις καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σε βάλει στη διαδικασία ανανέωσης! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την  Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα, θα σου φέρει ιδέες για να κάνεις μια αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού και να αλλάξει και η διάθεση σου. Είναι πιθανό να έχεις και μια πρόταση σχετική με την εργασία σου αλλά πριν πάρεις κάποια απόφαση άκουσε και τη γνώμη της οικογένειας σου.

Τοξότης

Σήμερα θα είναι δύσκολο να μείνεις στο σπίτι και γι αυτό θα ξεκινήσεις τις επισκέψεις σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και τονίζει τη διάθεση σου για επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων! Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό, θα βοηθήσει τις σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς και θα εξομαλύνει αυτές που είχαν διαταραχτεί. Σήμερα θα σε πιάσει μια μανία με τις αγορές και θα πρέπει να προσέξεις καθώς θα παρασυρθείς και θα πάρεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Σήμερα την προσοχή σου θα τραβήξουν οι οικονομικές σου υποθέσεις καθώς αν δεν τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες, θα νιώθεις ανασφαλής. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να σου φέρει ένα οικονομικό μπόνους από την οικογένεια σου ή από κάπου που δεν περιμένεις.  Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, αρκεί να ασχοληθείς μαζί τους.

Υδροχόος

Σήμερα θα αποφασίσεις να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς θα διαπιστώσεις πως ασκείς επιρροή πάνω τους. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να προβάλλεις τον εαυτό σου στους γύρω σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Κριό το απόγευμα, θα αυξήσει τους θαυμαστές σου που θα ξεκινήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους! Η ημέρα είναι ιδανική για να διαφημίσεις τον εαυτό σου και τα χαρίσματα σου καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να το κάνεις!

Ιχθύς

Η  Σελήνη πέρασε στον Υδροχόο και ο αέρας του ζωδίου θα «ταράξει» τα νερά σου. Είναι πιθανό να κάνεις σενάρια με το μυαλό σου και να σκέφτεσαι την πιο αρνητική εκδοχή κάθε σεναρίου με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι με υποθετικές εκδοχές. Το απόγευμα θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη από τον Κριό και θα σου φτιάξει τη διάθεση καθώς μπορεί να έρθει ένα οικονομικό δώρο ή ένα μπόνους ξαφνικά! Αν εστιάσεις σε αυτά που έχεις, τότε θα συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερός/η είσαι και θα σταματήσεις να ασχολείσαι με σενάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;