ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 3 Μαρτίου;

Κριός

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να πάρεις την αύξηση που θέλεις στη δουλειά ή να διευθετήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες,  διαφορετικά δεν πρόκειται να ησυχάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα ενισχύσει τη θέληση, την πειθώ και το πείσμα σου για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς γι αυτό επιδίωξε σήμερα να κλείσεις ή να αλλάξεις προς το καλύτερο κάποιες οικονομικές σου υποθέσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η διάθεσή σου ανεβοκατεβαίνει με γρήγορους ρυθμούς. Τα γέλια με τα νεύρα και η ενέργεια με την κατάπτωση θα εναλλάσσονται από τη μια στιγμή στην άλλη και αυτό θα δημιουργήσει αντίστοιχα σκαμπανεβάσματα και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα  θα σε κάνει να εστιάσεις στα θέματα που θέλεις και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να τα επιτύχεις. Είναι πιθανό το πείσμα σου να φέρει συγκρούσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα γι αυτό μην ενεργείς, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο καθώς η ανησυχία σου θα επηρεάσει τη σκέψη σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον εαυτό σου καθώς θα το πάρεις εγωιστικά. Είναι πολύ πιθανό να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η αλλά αυτό μπορεί και να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και τις προθέσεις των άλλων.

Καρκίνος

Η ανάγκη σου για κοινωνικές συναναστροφές με φίλους σου συνεχίζεται καθώς η διάθεση σου θα είναι αρκετά εξωστρεφής. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα οξύνει την αντίληψη σου και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις προθέσεις των γύρω σου. Δε θα δεχτείς εύκολα διαφορετική γνώμη πέρα από τη δική σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μιαν αναστάτωση. Εκμεταλλεύσου την πειθώ σου για να πείσεις τους υπόλοιπους για αυτά που θέλεις και μην αναλώνεσαι σε πράγματα άνευ σημασίας.

Λέων

Η κοινωνική σου προβολή θα είναι το νούμερο ένα θέμα της ημέρας και με βάση αυτό θα κανονίσεις τις επαγγελματικές σου κινήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακόμα και διαισθητικά τις διαθέσεις και τις προθέσεις των άλλων στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η αντοχή σου και η θέληση σου θα είναι μεγάλες και αν τις χρησιμοποιήσεις για την επίτευξη των στόχων σου τότε θα βγεις κερδισμένος/η.

Παρθένος

Η ήμερα ευνοεί εκπαιδευτικά θέματα και θέματα που σχετίζονται με την απόκτηση γνώσεων όπως πιστοποιήσεις και σεμινάρια καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να πραγματοποιήσεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου σήμερα καθώς η θέληση σου θα είναι ατσάλινη. Πάρε την απόφαση και ξεκίνησε μια ξένη γλώσσα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να αυξήσει τις γνώσεις σου καθώς αυτό είναι ένα είδος πνευματικής επένδυσης που θα εξαργυρώσεις αργότερα!

Ζυγός

Μπορεί να μη νιώθεις στα καλύτερα σου σήμερα καθώς οι οικονομικές σου ανησυχίες και οι γενικότερες ανασφάλειες σου θα σε αναστατώσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να βγεις από το αδιέξοδο που νιώθεις. Είναι πολύ πιθανό να σου παρουσιαστεί και μια ευκαιρία που θα έχει σχέση με οικονομικά και κληρονομικά θέματα, όμως θα πρέπει να την καταλάβεις και να μην την αφήσεις να περάσει. Απόφυγε τις ενέργειες κάτω από το τραπέζι για οποιοδήποτε θέμα ακόμα και αν σου δοθεί η ευκαιρία.

Σκορπιός

Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και θα απαιτήσουν ένα μεγάλο μερίδιο από το χρόνο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα σου δώσει την ευκαιρία να καταλαβαίνεις τι θέλουν οι άλλοι από εσένα πριν καν το σκεφτούν. Αυτό μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να πεις αυτά που θέλουν να ακούσουν προκειμένου να είσαι αρεστός/η αλλά καλύτερα να υπερασπιστείς τη δική σου μοναδική γνώμη χωρίς παρεμβολές.

Τοξότης

Οι υποχρεώσεις σου συνεχίζονται και σήμερα με αμείωτους ρυθμούς κυρίως αν τις προηγούμενες ημέρες τις είχες παραμελήσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις το πλάνο σου και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη προκειμένου να τελειώνεις με όλες τις δουλειές σου. Οι αντοχές σου θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα αλλά δε χρειάζεται να το παρακάνεις. Αν βοηθήσεις τον οργανισμό σου με φρούτα και κάποιο συμπλήρωμα βιταμινών τότε σίγουρα η ενέργεια σου δεν θα σε εγκαταλείψει!

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να ευνοεί την ενασχόληση με πράγματα που σε ευχαριστούν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα σου χαρίσει όρεξη και διάθεση για να μην κάτσεις λεπτό και να εκμεταλλευτείς κάθε ώρα της ημέρας. Είναι πολύ πιθανό να μπεις στη διαδικασία να πειραματιστείς με ένα νέο χόμπι καθώς θέλεις ποικιλία στη ζωή σου και σε κουράζουν τα ίδια και τα ίδια. Η ημέρα ευνοεί πολύ και το φλερτ καθώς αν βάλεις κάποιον/α  στόχο αποκλείεται να μη τον/ην καταφέρεις.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια θέματα που χρήζουν λύσης στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον και μέχρι τώρα προτιμούσες να προσπερνάς. Η Σελήνη από τον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα δεν θα σε αφήσει να τα προσπεράσεις καθώς δεν θέλει να αφήνει εκκρεμότητες. Είναι η κατάλληλη ημέρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να επιδιώξεις να βρεθεί μια λύση σε οτιδήποτε και να σε απασχολεί. Θέλεις άμεσες και δραστικές λύσεις αλλά να θυμάσαι πως μερικές φορές η υπομονή και η συζήτηση είναι προτιμότερη από παρορμητικές ενέργειες.

Ιχθύς

Οι επαφές με αδέλφια, ξαδέλφια συγγενείς και γείτονες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς καθώς δεν θέλεις να κρατήσεις τις σκέψεις σου μόνο για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα ανάψει τα αίματα καθώς θα σε κάνει να υπερασπιστείς τις απόψεις σου με κάθε τρόπο! Ακόμα και αν κάποιος/α δε συμφωνεί με τις ιδέες σου θα έχεις τον τρόπο να τον/την πείσεις αμέσως και δεν θα σταματήσεις αν δεν καταφέρεις να περάσεις αυτό που θέλεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;