ΖΩΔΙΑ

Τα πιο άκαρδα ζώδια, καρδιά μου

Κανείς δεν είναι τέλειος. Ας ξεκινήσουμε με αυτό για να συνεχίσουμε λίγο πιο συγκεκριμένα. Υπάρχουν κάποια ζώδια που ένα από τα βασικά τους γνωρίσματα είναι έλλειψη τρυφερότητας, μία απουσία ενσυναίσθησης, μία κρύα καρδιά που δε λογαριάζει και πολλά. Πώς να το εκφράσω και ευγενικά γιατί δε θέλω να στενοχωρήσω κόσμο και ντουνιά.

Τοξότης

Θαυμάσιοι άνθρωποι αλλά έχουν και κάποια μειονεκτήματα που δεν μπορούν να παραβλεφθούν. Οι Τοξότες είναι ψυχροί και εγωκεντρικοί για αυτό και σπάνια θα ενδιαφερθούν για τους άλλους. Εξαιρετικοί ακροατές αλλά κατά πάσα πιθανότητα την ώρα που εσύ μιλάς και κουνούν το κεφάλι λες και σε καταλαβαίνουν εκείνοι να σκέφτονται ταξίδια στα εξωτερικά.

Υδροχόος

Κρύα πλάσματα χωρίς ιδιαίτερους συναισθηματισμούς. Έχουν πολύ κοντά συγκεκριμένους ανθρώπους αλλά για όλους τους υπόλοιπους αδιαφορούν και μάλιστα επιδεικτικά. Δεν είναι ότι έχουν κάτι μαζί σου, μην το πάρεις προσωπικά, απλά δεν ενδιαφέρονται για τα θέματά σου. Προτιμούν να τα κρατάς για τον εαυτό σου κι όχι να τα μοιράζεσαι μαζί τους.

Σκορπιός

Αν τον προδώσεις τον Σκορπιό ή αν του πεις ψέματα ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις την ψυχρότητά τους. Αμέσως κατεβάζουν ρολά και δεν τους ενδιαφέρει αν ζεις ή αν πέθανες.

Ταύρος

Ο Ταύρος δε συμβιβάζεται και δεν υποχωρεί για αυτό και πολλές φορές δείχνει ψυχρός και άκαρδος. Ο Ταύρος αρνείται πεισματικά να δει τα πράγματα από τη δική σου οπτική γωνία και θα κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του. Η συμπεριφορά αυτή τους κάνει να δείχνουν σκληροί και χωρίς ίχνος τρυφερότητας.