ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που είναι πιθανότερο να σου ραγίσουν την καρδούλα

Εντάξει, άστρα και πλανήτες είναι αυτά, τους δίνουμε πάντα τη βαρύτητα που τους πρέπει. Ωστόσο έχει πλάκα όταν καμια φορά εξηγείς τις αποτυχημένες ερωτικές ή επαγγελματικές επιλογές σου με βάση τις αστρολογικές ερμηνείες και συμπτώσεις.

Κάπως έτσι, όταν γνωρίζεις κάποιον και έχεις αμφιβολίες, φοβάσαι πώς θα εξελιχθεί η μεταξύ σας σχέση ή νιώθεις ότι ετοιμάζεται να σου ραγίσει την καρδούλα, σου βρήκα ποια ζώδια είναι εκείνα που είναι πιθανότερο να σε πληγώσουν. Για να είσαι προετοιμασμένη δηλαδή.

Η αγάπη πονάει, φίλη αναγνώστρια, αλλά πονάει περισσότερο όταν την καρδιά σου την κρατά στα χέρια του κάποιος που ανήκει σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια.

1. Σκορπιός

Ο Σκορπιός ψάχνει το άλλο του μισό, ενώ ταυτόχρονα νιώθει ότι εγκλωβίζεται. Με το που νιώσει ότι η αγάπη και η σχέση τον περιορίζει, θέλει να την εξαφανίσει. Φοβάται να μην πληγωθεί και συνήθως η αντίδρασή του όταν ερωτεύεται είναι να φρικάρει. Αν τον κρατήσεις σε αυτή τη φάση του, θα έχεις έναν πολύ πιστό σύντροφο.

2. Λέων

Τα Λιονταράκια μπορούν να γίνουν τόσο εγωιστές που να ξεχάσουν ότι ο σύντροφός τους είναι άνθρωπος και έχει συναισθήματα. Αρνούνται να αλλάξουν και να συμβιβαστούν, καθώς και να κάνουν στην άκρη τις δικές τους ανάγκες για χάρη των άλλων. Αν θες να είσαι μαζί του, πρέπει να είσαι εντάξει με το ότι θα βρίσκεσαι πάντα σε δεύτερη μοίρα.

3. Δίδυμοι

Στα Διδυμάκια αρέσει να έχει δράμα μια σχέση και συγκρούσεις ώστε να συντηρείται το ενδιαφέρον τους. Είναι κοινωνικοί, θα φλερτάρουν με άλλους, ακόμα και μπροστά στους συντρόφους τους θέλοντας να ελέγξουν πόσο αφοσιωμένοι είναι και αν ζηλεύουν. Καλό θα είναι να θέσεις από την αρχή τα όριά σου σε έναν Δίδυμο και να του εξηγήσεις ότι αυτές οι συμπεριφορές του μπορούν όντως να σε πληγώσουν.

4. Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ασταθείς και θέλουν την ελευθερία τους. Όταν νιώσουν έξω από τα νερά τους, παγώνουν τους ανθρώπους τους, κάνουν ghosting και σπάνια λένε τι είναι αυτό που τους πλήγωσε στ’ αλήθεια. Αν θες έναν Υδροχόο, δωσ’ του χώρο και χρόνο να βγει με τους πολλούς φίλους του.

5. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι δεν καταλαβαίνουν πάντα πώς επηρεάζουν τους άλλους τα δικά τους συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αν νιώσουν ότι η καρδιά τους κινδυνεύει, κλείνονται στο καβούκι τους και δεν τους ανοίγεις με τίποτα. Δωσ’ του ασφάλεια και εξομολογήσου από νωρίς τα συναισθήματά σου.